Malikantie 13, 207.0 m2

5 mh, olohuone, keittiö, rt, takkahuone, 2*wc, ph, s, uima-allas, vh, at/var

238000.00 €

Velaton myyntihinta 238000.00 €

Kysy lisää:

Jere Savolin
050 546 1043
jere.savolin@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Mäyrämäestä on vapautumassa tämä tilava, erittäin hyvin pidetty ja asuttu iso 1-tasoinen omakotitalo. Oma ja suojaisa tontti. Olohuoneen isoista ikkunoista on näkymät takapihalle, ja olohuoneen viereinen huone muuntuu tarpeen mukaan niin tv-huoneeksi, kirjastoksi, vierashuoneeksi tai makuuhuoneeksi. Lisäksi talossa on neljä tilavaa makuuhuonetta hyvillä säilytystiloilla. Keittiö on vuonna 2009 kauniisti ja moderniin tyyliin remontoitu, ja ruokailutilasta avautuu näkymä keittiöön. Ruokailutilassa on tilaa isolle ruokailuryhmälle, ja tila on kattoikkunan ansiosta myös erittäin valoisa. Takkahuone on tunnelmallinen tumman katon sekä takan ansiosta, ja takan edustalla oleva pitkä kivitaso on kaunis yksityiskohta. Pesuhuoneeseen/uima-allashuoneeseen on käynti paitsi takkahuoneesta myös ulkoa. Uima-allas ei ole ollut käytössä yli 20 vuoteen, mutta pesutiloja muokkaamalla tilan saisi muunnettua esimerkiksi isoiksi kodinhoitotiloiksi tai vaikkapa elokuvahuoneeksi. Takapiha rajoittuu luonnonvaraisena säilytettävään puistoalueeseen, ja takapihalla pääset nauttimaan ilta-auringosta. Lasten leikkeihin löytyy pihalta myös leikkimökki. Talo on liitetty kaukolämpöön vuonna 2006, joten lämmittäminen on huoletonta. Talon yhteydessä on lämmin autotalli varastotilalla, takapihalla lisäksi puuliiteri. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Jere Savolin p. 050 546 1043

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

207.0 m2

Kokonaispinta-ala

264.5

Kuvaus

Mäyrämäestä on vapautumassa tämä tilava, erittäin hyvin pidetty ja asuttu iso 1-tasoinen omakotitalo. Oma ja suojaisa tontti.

Olohuoneen isoista ikkunoista on näkymät takapihalle, ja olohuoneen viereinen huone muuntuu tarpeen mukaan niin tv-huoneeksi, kirjastoksi, vierashuoneeksi tai makuuhuoneeksi. Lisäksi talossa on neljä tilavaa makuuhuonetta hyvillä säilytystiloilla. Keittiö on vuonna 2009 kauniisti ja moderniin tyyliin remontoitu, ja ruokailutilasta avautuu näkymä keittiöön. Ruokailutilassa on tilaa isolle ruokailuryhmälle, ja tila on kattoikkunan ansiosta myös erittäin valoisa.
Takkahuone on tunnelmallinen tumman katon sekä takan ansiosta, ja takan edustalla oleva pitkä kivitaso on kaunis yksityiskohta.

Pesuhuoneeseen/uima-allashuoneeseen on käynti paitsi takkahuoneesta myös ulkoa. Uima-allas ei ole ollut käytössä yli 20 vuoteen, mutta pesutiloja muokkaamalla tilan saisi muunnettua esimerkiksi isoiksi kodinhoitotiloiksi tai vaikkapa elokuvahuoneeksi.

Takapiha rajoittuu luonnonvaraisena säilytettävään puistoalueeseen, ja takapihalla pääset nauttimaan ilta-auringosta. Lasten leikkeihin löytyy pihalta myös leikkimökki.
Talo on liitetty kaukolämpöön vuonna 2006, joten lämmittäminen on huoletonta.
Talon yhteydessä on lämmin autotalli varastotilalla, takapihalla lisäksi puuliiteri.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Jere Savolin p. 050 546 1043

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Kaapistot (makuuhuoneet ja eteinen) uusittu v. 2015.
Muuta kauppaan kuuluvaa: kiinteät valaisimet, verhotangot, naulakko, takka, matontamppausteline, jätesäiliö, istutukset.
Pintamateriaalit: Lattiat: laatta/laminaatti/vinyylikorkki.
Eteiseen, ruokailutilaan, takkahuoneeseen asennettu laattalattia v. 2009.
Makuuhuoneissa sekä olohuoneessa ja kirjastohuoneessa vinyylikorkki, joka asennettu v. 2015. Seinäpinnat ja katot maalattu pääosin v. 2015.

Keittiön varusteet

Keittiö remontoitu v. 2009, jolloin kodinkoneet, kaapistot, työtasot ja hana uusittu. Varusteina jääkaappi ja pakastinkaappi (Festivo), lattiatasosta nostetut erillisuuni (Electrolux) ja astianpesukone (Bosch), induktioliesitaso (Bosch), liesituuletin, astianpesukone.

Kylpyhuone

Pesuhuoneessa suihku, pesukoneliitäntä ja uima-allas, joka on ollut käytössä noin vuoteen 1995 asti (vaatii lämmönvaihtimen ja puhdistusyksikön uusimisen, mikäli allas otetaan käyttöön). Saunassa sähkökiuas.
Kaksi erillistä wc:tä, joista toinen remontoitu v. 2016.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto/huopakate

Lämmitys

Kaukolämpö. Vesikiertoinen patterilämmitys, paikoin sähköinen (eteinen, wc, takkahuone) tai vesikiertoinen lattialämmitys (sauna), takka.

Rakennusvuosi

1975

Huoneiden lukumäärä

7

Myyntihinta

238000.00

Kerros

1

Rakennusmateriaali

Puu/betoni/tiili