Makkarajoentie 22, 153.0 m2

6 h, k, khh, ph, s, 2*erill.wc, vh, p, at, var

359000.00 €

Velaton myyntihinta 359000.00 €

Kysy lisää:

Juha Niska
050 597 4745
juha.niska@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Upealla paikalla Korttajärveen laskevan Makkarajoen rannalla hyvän kokoinen Honkarakenteen omakotitalo omalla, 8800 m2:n tontilla. Isolla, hyvin hoidetulla tontilla riittää tilaa sekä lasten leikeille että viherpeukalon puuhille. Tilava lasitettu terassi tuo mukavasti lisää oleskeluun, ja on oiva paikka juhlien järjestämiselle sekä perheen ja ystävien rennolle yhdessäololle niin kesällä kuin syksyisemmälläkin säällä. Oman rantasaunan terassilla on mukava vilvoitella leppoisten löylyjen jälkeen. Talon asuintilat ovat kahdessa kerroksessa: alakerrassa on keittiön, olohuoneen ja takkahuoneen lisäksi yksi makuuhuone sekä pesutilat, yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta sekä iso, osittain alas auki oleva arkiolohuone. Arkiolohuoneesta on myös käynti parvekkeelle, jolta on kauniin vehreät näkymät joelle päin. Yläkerran wc sujuvoittaa arkea. Kiinteistöllä sijaitsee myös vanha, 1920-luvulla rakennettu rakennus, joka toimii virallisesti talous-/varastorakennuksena. Lisäksi kahden auton autotalli. Puuppolan koulu ja päiväkoti ovat pienen matkan päässä (200-350 metriä), nelostien kautta kulkuyhteydet ovat nopeat niin Jyväskylän keskustan kuin Tikkakoskenkin suuntaan. Viihtyisä ja tunnelmallinen kokonaisuus, johon kannattaa tutustua! Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Juha Niska p. 0505974745.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

153.0 m2

Kokonaispinta-ala

175.0

Kuvaus

Upealla paikalla Korttajärveen laskevan Makkarajoen rannalla hyvän kokoinen Honkarakenteen omakotitalo omalla, 8800 m2:n tontilla.
Isolla, hyvin hoidetulla tontilla riittää tilaa sekä lasten leikeille että viherpeukalon puuhille. Tilava lasitettu terassi tuo mukavasti lisää oleskeluun, ja on oiva paikka juhlien järjestämiselle sekä perheen ja ystävien rennolle yhdessäololle niin kesällä kuin syksyisemmälläkin säällä.
Oman rantasaunan terassilla on mukava vilvoitella leppoisten löylyjen jälkeen.

Talon asuintilat ovat kahdessa kerroksessa: alakerrassa on keittiön, olohuoneen ja takkahuoneen lisäksi yksi makuuhuone sekä pesutilat, yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta sekä iso, osittain alas auki oleva arkiolohuone. Arkiolohuoneesta on myös käynti parvekkeelle, jolta on kauniin vehreät näkymät joelle päin. Yläkerran wc sujuvoittaa arkea.

Kiinteistöllä sijaitsee myös vanha, 1920-luvulla rakennettu rakennus, joka toimii virallisesti talous-/varastorakennuksena. Lisäksi kahden auton autotalli.
Puuppolan koulu ja päiväkoti ovat pienen matkan päässä (200-350 metriä), nelostien kautta kulkuyhteydet ovat nopeat niin Jyväskylän keskustan kuin Tikkakoskenkin suuntaan.

Viihtyisä ja tunnelmallinen kokonaisuus, johon kannattaa tutustua!

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Juha Niska p. 0505974745.

Kunto

Tyydyttävä

Lisätiedot

Pintamateriaalit: lattiat puulattia/laatta, seinät hirsi/maali.

Muuta kauppaan kuuluvaa: sälekaihtimet, pyykinpesukone, kuivauskaappi, varaava takka, lämminvesivaraaja, hälytys-/valvontajärjestelmä, pyykinkuivausteline, jätesäiliö, terassikalusteet.

Keittiön varusteet

Jääkaappi/pakastin, keraaminen liesi, liesituuletin, puuhella/leivinuuni, astianpesukone, kivi-/tammityötasot.

Kylpyhuone

Pesuhuoneessa suihku.

Kaavatilanne

Yleiskaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto/tiilikate

Lämmitys

Sähkölämmitys (sähköinen lattialämmitys/sähkölämmitteiset patterit), lisälämmönlähteenä varaava takka ja puuhella/leivinuuni.

Rakennusvuosi

1998

Huoneiden lukumäärä

6

Myyntihinta

359000.00

Kerros

2

Rakennusmateriaali

Hirsirunko