Mäkipajanranta 31, 191.0 m2

6mh+2oh+avok+wc+kph+ph+s+ak+var

450000.00 €

Velaton myyntihinta 450000.00 €

Kysy lisää:

Jere Savolin
050 546 1043
jere.savolin@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Huom. Tutustu myös kodin virtuaaliesittelyyn! Upealla, rauhallisella Vitapoliksen alueella, Päijänteen rannan läheisyydessä, sijaitsee hieno kokonaisuus: kaksikerroksinen ja tilava, isommallekin perheelle soveltuva omakotitalo. V. 2012 rakennettu Kannustalo on messujen suosikkimallista, Vihervaarasta suunniteltu muunnosmalli. Talon klassisen ulkoasun tunnistaa sen lukuisista, ilmeikkäistä ristikkoikkunoista ja sisääntulokatoksen näyttävistä pylväistä. Talolle ilmeenomaista on myös alakerran normaalia korkeampi, ilmava huonekorkeus. Talossa on kuusi hyvänkokoista makuuhuonetta sekä kaksi täysikokoista olohuonetta, joista toinen taipuu vaikkapa perheen omaksi arkiolohuoneeksi. Molemmista kerroksista löytyy wc ja suihkutilat sujuvoittamaan isommankin perheen arkea ja alakerrassa sijaitsee lisänä tilava kodinhoitohuone, josta on käynti ulos. Talotekniikaltaan ensiluokkainen talo vastaa modernimpiinkin asumisen toiveisiin varmistaen asumisen helppouden ja mukavuuden. Lämmitysmuotona toimii huoleton kaukolämpö ja lämmönjakotapana lempeä, vesikiertoinen lattialämmitys. Kesän hellepäiviin viilennystä ja talvipäivien pakkasiin lämpöä tuo viilentävä ja lämmittävä ilmanvaihtokone. Lisänä ja tunnelmaa tuomassa on klassinen pönttöuuni. Energialuokitukseltaan talo kuuluu A-luokkaan. Etätyöskentelijöitä ja koululaisia palvelee nopea kuituyhteys. Talon piha-alueet ovat huollettu rakkaudella ja tyylikkäästi. Pääosin tasaiselta pihalta löydät nurmialuetta, erilaisia istutuksia, mansikkamaan ja omenapuita. Talon takana kohoavassa, jylhässä rinteessä kasvaa luonnonvaraisena mustikoita ja tonttia rajaavat istutetut tuija-aidat. Takapihan terassilla ja pergolan alla voi nauttia auringonsäteistä iltapäivään ja pitkälle iltaan saakka, grillaillen ja luonnonläheisyydestä nauttien. Tunnelmallisesta saunasta on pääsy suojaisalle terassille vilvoittelemaan. Autolle on hyvin tilaa omassa katoksessaan ja lisätilana harrastusvälineille on oma varasto. Asuinalueena Vitapolis on luonnonläheinen, arvostettu ja perheystävällinen. Uusi, v. 2016 valmistunut koulu (luokat 1-6) ja koulurakennuksen yhteydessä palveleva kunnallinen päiväkoti sijaitsevat kävelymatkan päässä. Lisäksi Kinkomaantien ja Parantolantien risteyksessä sijaitsee uusi lähikauppa. Alueen omaleimaista viehättävyyttä lisäävät luonnon ja Päijänteen läheisyys sekä monipuoliset harrastus- ja urheilumahdollisuudet, kuten läheinen frisbeegolfrata, lenkkipolut ja maastot, tenniskenttä, uimaranta ja venepaikat. Tutustu kodin virtuaaliesittelyyn ja varaa henkilökohtainen esittelyaikasi! Nina Tawast Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy 050 5736106 — Onko oma kotisi vielä myymättä? Soita tai laita viestiä, niin sovitaan tapaaminen. Saat hinta-arvion, myyntisuunnitelman ja välitystarjouksen helposti samalla tapaamisella. Lämpimästi tervetuloa asiakkaaksemme! Nina Tawast Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy 050 5736106

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

191.0 m2

Kokonaispinta-ala

216.0

Kuvaus

Huom. Tutustu myös kodin virtuaaliesittelyyn!

Upealla, rauhallisella Vitapoliksen alueella, Päijänteen rannan läheisyydessä, sijaitsee hieno kokonaisuus: kaksikerroksinen ja tilava, isommallekin perheelle soveltuva omakotitalo.

V. 2012 rakennettu Kannustalo on messujen suosikkimallista, Vihervaarasta suunniteltu muunnosmalli. Talon klassisen ulkoasun tunnistaa sen lukuisista, ilmeikkäistä ristikkoikkunoista ja sisääntulokatoksen näyttävistä pylväistä. Talolle ilmeenomaista on myös alakerran normaalia korkeampi, ilmava huonekorkeus. Talossa on kuusi hyvänkokoista makuuhuonetta sekä kaksi täysikokoista olohuonetta, joista toinen taipuu vaikkapa perheen omaksi arkiolohuoneeksi. Molemmista kerroksista löytyy wc ja suihkutilat sujuvoittamaan isommankin perheen arkea ja alakerrassa sijaitsee lisänä tilava kodinhoitohuone, josta on käynti ulos.

Talotekniikaltaan ensiluokkainen talo vastaa modernimpiinkin asumisen toiveisiin varmistaen asumisen helppouden ja mukavuuden. Lämmitysmuotona toimii huoleton kaukolämpö ja lämmönjakotapana lempeä, vesikiertoinen lattialämmitys. Kesän hellepäiviin viilennystä ja talvipäivien pakkasiin lämpöä tuo viilentävä ja lämmittävä ilmanvaihtokone. Lisänä ja tunnelmaa tuomassa on klassinen pönttöuuni. Energialuokitukseltaan talo kuuluu A-luokkaan. Etätyöskentelijöitä ja koululaisia palvelee nopea kuituyhteys.

Talon piha-alueet ovat huollettu rakkaudella ja tyylikkäästi. Pääosin tasaiselta pihalta löydät nurmialuetta, erilaisia istutuksia, mansikkamaan ja omenapuita. Talon takana kohoavassa, jylhässä rinteessä kasvaa luonnonvaraisena mustikoita ja tonttia rajaavat istutetut tuija-aidat. Takapihan terassilla ja pergolan alla voi nauttia auringonsäteistä iltapäivään ja pitkälle iltaan saakka, grillaillen ja luonnonläheisyydestä nauttien. Tunnelmallisesta saunasta on pääsy suojaisalle terassille vilvoittelemaan. Autolle on hyvin tilaa omassa katoksessaan ja lisätilana harrastusvälineille on oma varasto.

Asuinalueena Vitapolis on luonnonläheinen, arvostettu ja perheystävällinen. Uusi, v. 2016 valmistunut koulu (luokat 1-6) ja koulurakennuksen yhteydessä palveleva kunnallinen päiväkoti sijaitsevat kävelymatkan päässä. Lisäksi Kinkomaantien ja Parantolantien risteyksessä sijaitsee uusi lähikauppa. Alueen omaleimaista viehättävyyttä lisäävät luonnon ja Päijänteen läheisyys sekä monipuoliset harrastus- ja urheilumahdollisuudet, kuten läheinen frisbeegolfrata, lenkkipolut ja maastot, tenniskenttä, uimaranta ja venepaikat.

Tutustu kodin virtuaaliesittelyyn ja varaa henkilökohtainen esittelyaikasi!

Nina Tawast
Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy
050 5736106


Onko oma kotisi vielä myymättä? Soita tai laita viestiä, niin sovitaan tapaaminen. Saat hinta-arvion, myyntisuunnitelman ja välitystarjouksen helposti samalla tapaamisella. Lämpimästi tervetuloa asiakkaaksemme!

Nina Tawast
Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy
050 5736106

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Pintamateriaalit: Asuintilat: lattiat Swiss Giant 12 mm julkisten tilojen laminaatti. Seinät maali. Kosteat tilat ja märkätilat: lattiat laattaa. Seinät maali/laatta. Saunassa seinät paneeli.

Keittiön varusteet

Avara, vaalea ja valoisa, saarekkeellinen Nixin avokeittiö. Varusteet: liesituuletin (hormiin), erillisuuni (AEG) ja liesitaso, täyskorkeat jääkaappi ja pakastin (Siemens), astianpesukone, allas. Työtasot: laminaatti, välitila: maali.

Kylpyhuone

Saunan yhteydessä oleva pesutila: suihkut 2kpl. Yläkerran kylpyhuone: suihku, valopeili, allaskaapisto vetolaatikoin, wc. Alakerran erillinen wc: peili, allaskaapisto vetolaatikoin, wc.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Muuramen kunta.

Kattotyyppi

Harjakatto/peltikate.

Lämmitys

Kaukolämpö, vesikiertoinen lattialämmitys.

Rakennusvuosi

2012

Huoneiden lukumäärä

8

Myyntihinta

450000.00

Kerros

2

Rakennusmateriaali

Puu