Majasaarentie 3, 300.0 m2

7-8h,keittiö,PH, sauna, 3xwc, aula, varastot, tekninen tila, parveke, terassi

460000.00 €

Velaton myyntihinta 460000.00 €

Kysy lisää:

Mikko Savolainen
050-371 0699
mikko.savolainen@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Omarantaisella tontilla Upea talo järvenrannalla! Jos olet haaveillut tilasta sekä talossa että tontilla niin tässä sinulle kokonaisuus, jossa seinät ei kaadu päälle tai pihassa riittää tilaa temmeltää. Jykevä historiallinen kivitalo Lievestuorejärven rannalla. Optimaalinen ilmansuunta ja omaa rantaviivaa noin 90 metriä. Taloa remontoitu paljon vuosien varrella vanhaa kunnioittaen mm. Maalämpö, vesi- ja viemäriputket ja vesikatto uusittu, keittiö remontoitu. Pihassa erillinen tallirakennus, jonka kerrosala 84 neliötä. Sovi itsellesi esittelyaika ja anna lupa ihastua tähän sopivasti persoonalliseen kokonaisuuteen,

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

300.0 m2

Kokonaispinta-ala

440.0

Kuvaus

Omarantaisella tontilla Upea talo järvenrannalla!

Jos olet haaveillut tilasta sekä talossa että tontilla niin tässä sinulle kokonaisuus, jossa seinät ei kaadu päälle tai pihassa riittää tilaa temmeltää.

Jykevä historiallinen kivitalo Lievestuorejärven rannalla. Optimaalinen ilmansuunta ja omaa rantaviivaa noin 90 metriä.

Taloa remontoitu paljon vuosien varrella vanhaa kunnioittaen mm. Maalämpö, vesi- ja viemäriputket ja vesikatto uusittu, keittiö remontoitu.

Pihassa erillinen tallirakennus, jonka kerrosala 84 neliötä.

Sovi itsellesi esittelyaika ja anna lupa ihastua tähän sopivasti persoonalliseen kokonaisuuteen,

Kunto

Hyvä

Keittiön varusteet

Tyylikäs keittiö, joka remontoitu täysin 2011. Keittiössä kivitasot ja puuliesi (2011). Varusteina jääkaappi / pakastin jääpalakoneella, erillisuuni, liesitaso, astianpesukone, liesikupu.

Kylpyhuone

Keskikerroksessa erillinen wc, yläkerrassa kylpyhuone / wc tila, kellarissa pesuhuone, sauna, kodinhoitohuone, erillinen wc.

Kattotyyppi

Harjakatto/ tiilikate

Lämmitys

Maalämpö, asennettu 2011, vesikiertoiset patterit

Rakennusvuosi

1951

Huoneiden lukumäärä

7

Myyntihinta

460000.00

Lattia

Keskikerroksen asuintilojen lattiat laattaa / parkettia. Yläkerran asuintilojen lattia Forbo linoleum. Asuintilojen pinnat hyväkuntoiset ja yläkerran kaikki pinnat uusittu / käsitelty 2011.

Kerros

3

Rakennusmateriaali

Betoni