Majalantie 87a, 138.0 m2

4h, k, rt, ph, s, khh, 2*erill.wc, vh, katettu patio, at, rantasauna, piharak.

355000.00 €

Velaton myyntihinta 355000.00 €

Kysy lisää:

Reijo Savolin
0500-640 678
reijo.savolin@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Päijänteen Hautalahden rannalla Muuramessa, omarantainen vuonna 1977 käyttöönotettu ja vuonna 2013 täydellisen sisäremontin läpi käynyt tilava omakotitalo! Tontilla on tilaa hulppeat 1,88 hehtaaria, ja päätalolta on parinsadan metrin matka tietä pitkin alas rantaan rantasaunalle. Eteisestä avautuu näkymä valoisaan, tilavaan olohuoneeseen. Valkoinen varaava takka erottaa ruokailutilan olohuoneesta. Keittiö on kaunis ja harmoninen, harmaan ja ruskean sävyt sopivat hyvin yhteen sekä tuovat ikkunoista näkyvän metsämaiseman sävyt sisätiloihin. Kaksi makuuhuonetta, joista isommassa on oma wc sekä tilava vaatehuone. Olohuoneen yhteydessä, etupihan puolella on lisäksi iso huone, joka muuntuu tarpeen mukaan vierashuoneeksi, työtilaksi tai makuuhuoneeksi. Olohuoneesta on käynti katetulle patiolle, jossa voi ihailla metsä- ja järvimaisemaa. Etupihalla on tilava autotalli/-katos, jonka yhteydessä myös varastotilaa. Talolta alas rantaan rantasaunalle johtaa parinsadan metrin mittainen hiekkatie. Rannassa on vankka, pitkä laituri, jolta kelpaa pulahtaa järveen tai lähteä veneretkelle. Rantasaunassa on myös tupa, joka soveltuu hyvin vieraiden majoitukseen ja ulkopuolella olevasta rakoliiteristä saa puut nopeasti lämmitystä varten. Kaunis ja idyllinen kokonaisuus metsän siimeksessä! Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Reijo Savolin p. 0500 640 678.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

138.0 m2

Kokonaispinta-ala

154.0

Kuvaus

Päijänteen Hautalahden rannalla Muuramessa, omarantainen vuonna 1977 käyttöönotettu ja vuonna 2013 täydellisen sisäremontin läpi käynyt tilava omakotitalo!
Tontilla on tilaa hulppeat 1,88 hehtaaria, ja päätalolta on parinsadan metrin matka tietä pitkin alas rantaan rantasaunalle.

Eteisestä avautuu näkymä valoisaan, tilavaan olohuoneeseen. Valkoinen varaava takka erottaa ruokailutilan olohuoneesta. Keittiö on kaunis ja harmoninen, harmaan ja ruskean sävyt sopivat hyvin yhteen sekä tuovat ikkunoista näkyvän metsämaiseman sävyt sisätiloihin. Kaksi makuuhuonetta, joista isommassa on oma wc sekä tilava vaatehuone. Olohuoneen yhteydessä, etupihan puolella on lisäksi iso huone, joka muuntuu tarpeen mukaan vierashuoneeksi, työtilaksi tai makuuhuoneeksi.
Olohuoneesta on käynti katetulle patiolle, jossa voi ihailla metsä- ja järvimaisemaa.

Etupihalla on tilava autotalli/-katos, jonka yhteydessä myös varastotilaa.
Talolta alas rantaan rantasaunalle johtaa parinsadan metrin mittainen hiekkatie. Rannassa on vankka, pitkä laituri, jolta kelpaa pulahtaa järveen tai lähteä veneretkelle. Rantasaunassa on myös tupa, joka soveltuu hyvin vieraiden majoitukseen ja ulkopuolella olevasta rakoliiteristä saa puut nopeasti lämmitystä varten.

Kaunis ja idyllinen kokonaisuus metsän siimeksessä!
Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Reijo Savolin p. 0500 640 678.

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Käyttöönottovuosi 1977, remontoitu vuonna 2013.
Pintamateriaalit: Lattiat: pähkinäparketti/laatta.
Seinät: maali/tapetti/laatta.

Keittiön varusteet

Kauniit vaaleat kaapistot, joihin harmaan ja ruskean sävyt tuovat mukavasti kontrastia. Pyörillä oleva saareke, jossa hyvin säilytystilaa. Varusteet: jääkaappi (2013), pakastekaappi (2013), induktioliesitaso (2013, käyttämätön), erillisuuni (2013), liesituuletin, astianpesukone (2013, käyttämätön).

Kylpyhuone

Eteisessä wc, toinen wc makuuhuoneen yhteydessä, molemmissa hyvin säilytystilaa laatikoiden ja kaappien muodossa. Arkieteisessä tilavat liukuovikaapistot, pesuhuoneessa pesukoneliitäntä, pesuallas, suihku. Ikkunallinen, paneloitu sauna, jossa sähkökiuas.

Kaavatiedot

Muuramen kunta

Kattotyyppi

Peltikatto

Lämmitys

Sähkölämmitys (sähköinen lattialämmitys/vesikiertoinen patterilämmitys), öljylämmitys.

Rakennusvuosi

1977

Huoneiden lukumäärä

4

Myyntihinta

355000.00

Kerros

1

Rakennusmateriaali

Puu