Ota yhteyttä välittäjään

Majajärvenrinne 18, 173.5 m²

Oh,3-4mh,k,kh,vh,khh,wc,autotalli,varasto,tekninen tila

489 000 €

Kaikki lähtivät liikkeelle upeasta tontista Majajärvenrinteellä kauniin metsän kehystämänä. Haluttiin koti joka olisi osa ympäröivää luontoa, valo hiipisi sisään ikkunoista ja kaiken sen kauneuden ja ylellisyydenkin lisäksi talo olisi koti joka tukisi arkea ja siellä olisi helppo hengittää.

Majajärvenrinteellä on onnistuttu kaikessa tässä. Tätä kotia asutaan kahdessa kerroksessa. Alakertaan jää todella hyvät säilytystilat sekä tilava lämmin autotalli. Jakoavaimet, hiihtosukset, matonkuteet, lasten kausivaatteet – kaikki ovat helppo järjestää kun tilaa on kivasti.

Betoniset portaat johdattavat eteisaulasta yläkertaan joka hetkeksi pysäyttääkin saapujansa. Edessä avautuva tila on todella kaunis ja jollain tapaa rauhallinen. Korkea huonetila, suuret ikkunat ja luonnon mukaiset materiaalit toimivat yhdessä täydellisesti. Talon betonilattia jäljittelee kiehtovasti pihassa olevien kallioiden ja kivien sävyä, lämmin puu seinillä pehmentää vaikutelmaa ja suuret ikkunat päästävät kaiken vihreyden sisälle. Vuodenaikojen vaihtuessa maisema vaihtaa väriään tuoden uutta kaunista katseltavaa ja tunnelmaa.

Olohuone ja keittiö ovat yhtenäistä tilaa ja tilan keskellä on tulisija. Keittiössä on hyvin säilytystilaa, saareke on käytännöllinen ja keittiöstä on kulku terassille jolloin oleskelu laajenee viihtyisälle sisäpihalle.

Olohuoneen yhteydessä on liukuovellinen kirjastohuone, miksei tv-huone tai yksi makuuhuoneista. Muutoin talossa makuuhuoneita on kolme. Kaksi makuuhuoneista ovat toistensa peilikuvat ja niissä on hauskat parvet – voisi ajatella, että ratkaisu on nuorison makuun. Päämakuuhuone on talon perällä omassa rauhassa. Tässäkin tilassa, kuten talossa kaikkialla muuallakin on tarkoin harkittu ikkunoiden paikat. Valo ja metsäiset näkymät kantavat teemallaan läpi kodin.

Kylpyhuone, kodinhoito- ja vaatehuone ovat käytännölliset ja kauniisti suunniteltu. Talon toinen kylpyhuone valmistuu myyjän toimesta ennen kuin uusi omistaja asettuu taloksi. Talon uudelle omistajalle jää ulkorappauksen tekeminen tai teettäminen. Myös pihapiirissä oleva saunarakennus on sisäpuolelta toteuttamista vailla. Suunnitelmat ovat olemassa tai toisaalta jokainen voi saattaa sen loppuun oman näköisesti. Voi olla hauskakin päästä toteuttamaan omia tunnelmia ja visioita. Vähän kun rakentaisi taloa mutta pääsisi hyppäämään suoraan parhaaseen osioon – materiaalivalintoihin ja sisustamiseen.

Talon pihapiiri on upea, kahden alan ammattilaisen kädenjälki näkyy kaikkialla. Metsä antaa kauniit kehykset, pihassa on upeita suuria kiviä, kiviportaita, oleskelu sopukoita, tulistelu paikkoja, marjapensaita- ja puita, istutuslaatikoita sekä viihtyisä terassialue jossa istua alas ja viettää yhdessä aikaa. Suojaisa tontti antaa omaa rauhaa ja kuntta sekä kivetykset pitävät pihanhoidon hyvin maltillisena.

Majajärventien taloon on muutettu vuonna 2016. Lämmitysmuotona on maalämpö ja tontin koko on 5203m2.

Talolla asustellaan suojaisesti, eikä naapurit pääse sisään katselemaan. Kodin rauhasta on noin viiden kilometrin matka Palokan keskuksen palveluihin. Alakoululaiset menevät Savulahteen 1-4 luokille ja isommat koululaiset Mankolaan. Kouluun on tarjolla koulukyyti.

Tämä arkkitehdin suunnitteleman koti pihapiireineen on viehättävä. Tule toteamaan sen kanssani ja sovi oma yksityinen esittelysi.

Liisa Kulmala
040 968 3531
liisa.kulmala@savolin.fi

Kohteen perustiedot

Kohdenumero

80292125

Huone-erittely

Oh,3-4mh,k,kh,vh,khh,wc,autotalli,varasto,tekninen tila

Huoneiden lukumäärä

5

Asuinpinta-ala m2

173.5 m²

Kokonaispinta-ala

261 m²

Kerros

1

Rakennusvuosi

2016

Vapautuu

Muu

Tontti

Oma

Palvelut

Palokan kauppakeskus noin 5,5km, Jyväskylän keskustaan noin 9km

Hinnat ja kustannukset

Velaton hinta

489 000 €

Kiinteistövero

1050.92 € / vuosi

Kohteen muut tiedot

Asunnon kunto

Hyvä

Lämmitysjärjestelmän kuvaus

Maalämpö

Ilmanvaihto

koneellinen tulo- ja poisto, LTO

Energialuokka

A2013

Tilat ja materiaalit

Kattotyyppi

Pulpettikatto

Olohuoneen kuvaus

Kaunis avara olohuone jossa korkeaa huonetilaa. Olohuone yhtenäistä tilaa keittiön kanssa

Makuuhuoneiden kuvaus

Päämakuuhuone, kaksi makuuhuonetta joissa parvet sekä neljäs makuuhuone/kirjastohuone

Rakennusmateriaali

Betoni

Kohdettä välittää:

Liisa Kulmala

LKV, KED

040 968 3531 Ota yhteyttä välittäjään

Kohdettä välittää:

Liisa Kulmala

LKV, KED

040 968 3531 Ota yhteyttä välittäjään

Haluan lisätietoja tästä kohteesta

Kohdettä välittää:

Liisa Kulmala

LKV, KED

040 968 3531 Ota yhteyttä välittäjään

Kysy lisätietoja kohteesta täyttämällä alla oleva lomake.

Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.