Maisematie 6, 154.0 m2

4 huonetta, keittiö, parvi, ph, sauna, khh, 3x wc, autotalli, läm. varasto

279000.00 €

Velaton myyntihinta 279000.00 €

Kysy lisää:

Mikko Savolainen
050-371 0699
mikko.savolainen@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Omakotitalo komeilla maisemilla Muuramessa! Talon korkea ja tilava olohuone on valoisa runsaiden ikkunoiden ansiosta. Keittiö, ruokailutila ja olohuone yhdisyvät hyvin avonaiseksi tilaksi, jolloin niiden välillä seurustelu onnistuu helposti. Päämakuuhuoneen yhteydessä on oma kylpyhuone sekä vaatehuone. Omakotitalo on rakennettu porrastetusti kolmeen eri tasoon ja sen pohjaratkaisu sekä tilojen jako on moderni. Isolla etupihalla sijaitsee laatoitettu alue sekä terassi. Laatoitukselle mahtuu hyvin pihakalusteet ja esimerkiksi grilli. Talon vieressä sijaitsevaan tilavaan lämpimään autotalliin sopii kaksi autoa. Autotallin yhteydessä on myös lämmin varasto. Takapiha rajoittuu puistoalueeseen. Talosta on pidetty hyvää huolta ja mm. ulkomaalaus ja lämmitysjärjestelmä päivitetty viime vuosina. Talo sijaitsee rauhallisella omakotitaloalueella, päättyvän kadun varrella. Kävelymatkan päässä sijaitsevan Päijänteen rantamaisemat tarjoavat hyvät ulkoilu/lenkkeilymahdollisuudet. Rannassa sijaitsee myös laituripaikat. Muuramen hyvät lähipalvelut sekä urheilumahdollisuudet sijaitsevat noin 2-3 kilometrin päässä talolta. Omakotitalon läheisyydestä noin 1 km päästä löytyy päiväkoti sekä koululuokat 1-2. Tämä tie on nimensä veroinen! Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Mikko Savolainen p. 0503710699.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

154.0 m2

Kokonaispinta-ala

231.0

Kuvaus

Omakotitalo komeilla maisemilla Muuramessa!

Talon korkea ja tilava olohuone on valoisa runsaiden ikkunoiden ansiosta. Keittiö, ruokailutila ja olohuone yhdisyvät hyvin avonaiseksi tilaksi, jolloin niiden välillä seurustelu onnistuu helposti. Päämakuuhuoneen yhteydessä on oma kylpyhuone sekä vaatehuone. Omakotitalo on rakennettu porrastetusti kolmeen eri tasoon ja sen pohjaratkaisu sekä tilojen jako on moderni.

Isolla etupihalla sijaitsee laatoitettu alue sekä terassi. Laatoitukselle mahtuu hyvin pihakalusteet ja esimerkiksi grilli. Talon vieressä sijaitsevaan tilavaan lämpimään autotalliin sopii kaksi autoa. Autotallin yhteydessä on myös lämmin varasto. Takapiha rajoittuu puistoalueeseen.

Talosta on pidetty hyvää huolta ja mm. ulkomaalaus ja lämmitysjärjestelmä päivitetty viime vuosina.

Talo sijaitsee rauhallisella omakotitaloalueella, päättyvän kadun varrella. Kävelymatkan päässä sijaitsevan Päijänteen rantamaisemat tarjoavat hyvät ulkoilu/lenkkeilymahdollisuudet. Rannassa sijaitsee myös laituripaikat. Muuramen hyvät lähipalvelut sekä urheilumahdollisuudet sijaitsevat noin 2-3 kilometrin päässä talolta. Omakotitalon läheisyydestä noin 1 km päästä löytyy päiväkoti sekä koululuokat 1-2.

Tämä tie on nimensä veroinen!

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Mikko Savolainen p. 0503710699.

Kunto

Tyydyttävä

Lisätiedot

Radonmittaus tehty 2018, ei vaadi jatkotoimenpiteitä / ei raja-arvoja ylittäviä pitoisuuksia. Kiinteistön lämmitys tapahtuu ilma-vesilämpöpumpulla ja käyttöveden lämmitys öljyllä. Sähkönkulutus ollut 13620 kwh / vuosi (2019) ja öljynkulutus noin 900-1000 litraa / vuosi.

Tehtyjä remontteja / kunnostuksia:
Vesikaton pinnoitus 2020
Ulkovuoren huoltomaalaus 2020
Ilmanvaihtokoneen puhaltimien vaihto 2020
Ilma-vesilämpöpumpun asennus 2018
Terassilaudoitus uusittu 2014

Keittiön varusteet

Vaaleasävyinen keittiö, jossa varusteina liesi, liesituuletin, astianpesukone (2013), pakastin (2013) ja jääkaappi (2013).

Kylpyhuone

Tilava pesuhuone 2 suihkulla.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Muuramen kunta

Kattotyyppi

Harjakatto / tiili

Lämmitys

Ilma-vesilämpöpumppu (2018), vesikiertoinen patteri / lattialämmitys, varaava takka

Rakennusvuosi

1991

Huoneiden lukumäärä

5

Myyntihinta

279000.00

Kerros

1

Rakennusmateriaali

Tiili / puu