, m2

Velaton myyntihinta €

Kysy lisää:

Nina Tawast
050 5736 106
nina.tawast@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Asiakkaani etsivät ostotoimeksiannolla omakotitaloa / tonttia Päijänteen läheisyydestä, luonnonläheisestä ympäristöstä. Toiveissa mielellään 2000-luvulla rakennettu / kattavasti peruskorjattu, muuttovalmis koti, jossa on vähintään 4 makuuhuonetta TAI 3 makuuhuonetta + työhuoneen/kirjaston tyyppinen tila. Talon yhteydessä saisi olla autotalli tai autokatos TAI rakennusoikeutta jäljellä autotallin/-katoksen rakentamista varten. Kodin on sijaittava lapsiperhealueella, maksimissaan 3 km:n etäisyydellä koulusta ja palveluista. Toivealueita Päijänteen läheisyydestä ovat mm: Ristikivi, Nenäinniemi, Hämeenlahti, Samulinniemi, Tikka, Jyskä, Tölskä, Kuokkalanpelto. Myös kattavasti peruskorjatut kodit käyvät esimerkiksi Kukkumäestä, Mattilanpellolta ja Köhniöltä. Jos sinulla on tarjota potentiaalinen koti, olethan yhteydessä: Nina Tawast Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy nina.tawast@savolin.fi

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

m2

Kuvaus

Asiakkaani etsivät ostotoimeksiannolla omakotitaloa / tonttia Päijänteen läheisyydestä, luonnonläheisestä ympäristöstä.

Toiveissa mielellään 2000-luvulla rakennettu / kattavasti peruskorjattu, muuttovalmis koti, jossa on vähintään 4 makuuhuonetta TAI 3 makuuhuonetta + työhuoneen/kirjaston tyyppinen tila. Talon yhteydessä saisi olla autotalli tai autokatos TAI rakennusoikeutta jäljellä autotallin/-katoksen rakentamista varten.

Kodin on sijaittava lapsiperhealueella, maksimissaan 3 km:n etäisyydellä koulusta ja palveluista. Toivealueita Päijänteen läheisyydestä ovat mm: Ristikivi, Nenäinniemi, Hämeenlahti, Samulinniemi, Tikka, Jyskä, Tölskä, Kuokkalanpelto. Myös kattavasti peruskorjatut kodit käyvät esimerkiksi Kukkumäestä, Mattilanpellolta ja Köhniöltä.

Jos sinulla on tarjota potentiaalinen koti, olethan yhteydessä:

Nina Tawast
Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy
nina.tawast@savolin.fi