Luotsinväylä 11, 180.0 m2

4 mh+oh+k+parvi+khh+s+ph+2 wc+vh

395000.00 €

Velaton myyntihinta 395000.00 €

Kysy lisää:

Petri Heikkilä
050 5966 705
petri.heikkila@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Kaunis, huolella suunniteltu ja toteutettu kokonaisuus Korpilahden Tähtiniemessä, tilavalla 1792 m2:n tontilla! Eteissyvennyksessä on tilaa vieraiden ulkovaatteille, ja lisää säilytystilaa löytyy eteiskäytävän isoista liukuovikaapeista. Olohuoneeseen tulvii valoa kolmeen suuntaan olevista ikkunoista. Rouhea tehosteseinä korostaa lähes 4 metrin korkeuteen nousevaa vinoa sisäkattoa. Olohuoneen katseenvangitsijana toimii jykevä takkaleivinuuni. Suuri, katettu terassi kiertää talon kahdelle sivulle, joten terassillakin riittää tilaa niin rentoon oleskeluun kuin kesäisiin ruokailuhetkiinkin. Keittiö on vaalea, ja isojen ikkunoiden edessä on tilaa ruokailuryhmälle. Leveä niemeke toimii kätevänä laskutasona, ja niemekkeen isot laatikot maksimoivat säilytystilat. Uuni ja astianpesukone on nostettu ergonomiselle korkeudelle. Sisääntulokerroksessa on kaksi makuuhuonetta, alakerrasta löytyy lisäksi kolmas makuuhuone sekä elokuvahuone. Alakerran tyylikkäät pesutilat tarjoavat pakopaikan arjen keskellä: kylpyammeen vaahdoissa tai saunan lämmössä on mukava rentoutua. Portaikko johdattaa sisääntulokerroksesta yläkertaan, josta löytyy mukava tila esimerkiksi työskentelyyn tai lasten puuhiin. Pinnat ovat kauttaaltaan erittäin hyvässä kunnossa, joten muuttamaan pääsee ilman remontteja! Kulkuväylät autokatokselta kuistille sekä alapihalle on tyylikkäästi viimeistelty. Autokatoksen yhteydessä on lisäksi hyvät varastotilat sekä ulkoilu- että puutarhavälineiden säilytykseen. Erilaiset havuistutukset tuovat ympäröivän metsikön tunnelmaa pihaan, ja tunnelmallinen nuotiopaikka metsän reunassa tarjoaa vaihtoehdon perinteiselle grillaukselle. Takapihalla on myös valmis pohja pihasaunan rakentamista varten. Maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksella ja huolellisesti toteutettu rakentaminen mahdollistavat pienet lämmityskustannukset. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Petri Heikkilä p. 0505966705

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

180.0 m2

Kokonaispinta-ala

200.0

Kuvaus

Kaunis, huolella suunniteltu ja toteutettu kokonaisuus Korpilahden Tähtiniemessä, tilavalla 1792 m2:n tontilla!

Eteissyvennyksessä on tilaa vieraiden ulkovaatteille, ja lisää säilytystilaa löytyy eteiskäytävän isoista liukuovikaapeista.
Olohuoneeseen tulvii valoa kolmeen suuntaan olevista ikkunoista. Rouhea tehosteseinä korostaa lähes 4 metrin korkeuteen nousevaa vinoa sisäkattoa. Olohuoneen katseenvangitsijana toimii jykevä takkaleivinuuni. Suuri, katettu terassi kiertää talon kahdelle sivulle, joten terassillakin riittää tilaa niin rentoon oleskeluun kuin kesäisiin ruokailuhetkiinkin. Keittiö on vaalea, ja isojen ikkunoiden edessä on tilaa ruokailuryhmälle. Leveä niemeke toimii kätevänä laskutasona, ja niemekkeen isot laatikot maksimoivat säilytystilat. Uuni ja astianpesukone on nostettu ergonomiselle korkeudelle.

Sisääntulokerroksessa on kaksi makuuhuonetta, alakerrasta löytyy lisäksi kolmas makuuhuone sekä elokuvahuone. Alakerran tyylikkäät pesutilat tarjoavat pakopaikan arjen keskellä: kylpyammeen vaahdoissa tai saunan lämmössä on mukava rentoutua. Portaikko johdattaa sisääntulokerroksesta yläkertaan, josta löytyy mukava tila esimerkiksi työskentelyyn tai lasten puuhiin.

Pinnat ovat kauttaaltaan erittäin hyvässä kunnossa, joten muuttamaan pääsee ilman remontteja!
Kulkuväylät autokatokselta kuistille sekä alapihalle on tyylikkäästi viimeistelty. Autokatoksen yhteydessä on lisäksi hyvät varastotilat sekä ulkoilu- että puutarhavälineiden säilytykseen.
Erilaiset havuistutukset tuovat ympäröivän metsikön tunnelmaa pihaan, ja tunnelmallinen nuotiopaikka metsän reunassa tarjoaa vaihtoehdon perinteiselle grillaukselle. Takapihalla on myös valmis pohja pihasaunan rakentamista varten.

Maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksella ja huolellisesti toteutettu rakentaminen mahdollistavat pienet lämmityskustannukset.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Petri Heikkilä p. 0505966705

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Erittäin huolellisesti toteutettu ja viimeistelty työnjälki koko talossa

Keittiön varusteet

Valkoiset kvartsitasot, tilaa isolle ruokapöydälle, paljon työskentelytilaa, paljon kaappitilaa, astianpesukone, induktioliesi, liesituuletin, jääkaappi, pakastin

Kylpyhuone

Laattaseinä, laattalattia, kaksi suihkua, kylpyamme

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harja/konesaumattu pelti

Lämmitys

maalämpö, vesikiertoinen lattialämmitys

Rakennusvuosi

2011

Huoneiden lukumäärä

5

Myyntihinta

395000.00

Kerros

2

Rakennusmateriaali

Kellarikerros harkko, ontelolaatta välipohja, puurakentein yläkerta