Lundintie 9, 125.5 m2

3h, keittiö, 2*kph, sauna, 2*vh, lasitettu parveke

170273.69 €

Velaton myyntihinta 478000.00 €

Kysy lisää:

Jere Savolin
050 546 1043
jere.savolin@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Ylimmän kerroksen huoneisto isolla lasitetulla parvekkeella ja järvinäköalalla. Ylimmän, seitsemännen kerroksen huoneisto sijaitsee Muuramessa vuonna 2019 valmistuneessa talossa. Huoneiston värimaailma on moderniin tyyliin vaalea. Keittiö ja olohuone yhdistyvät yhdeksi isoksi tilaksi, jättäen tilaa isolle ruokailuryhmälle. Keittiössä oleva saareke toimii hyvin tarjoilu-/laskutilana sekä loistavana paikkana seurusteluun kokkailun yhteydessä. Päämakuuhuoneen yhteydessä on tilava walk-in-closet sekä oma kylpyhuone. Toinen makuuhuone sijaitsee eri päässä huoneistoa. Toinen suihkullinen wc sujuvoittaa arkea. Kodinhoitohuone toimii myös arkieteisenä, sillä tilaan on käynti suoraan rappukäytävästä. Lisäksi huoneistossa on hulppean kokoinen, koko asunnon levyinen lasitettu parveke, jossa pääsee nauttimaan vuodenaikojen mukaan vaihtuvasta järvimaisemasta. Sijainti Päijänteen ja Kangaslammen välissä avaa miellyttävät näkymät järvelle sekä ympäröivään, puistoalueeksi kaavoitettuun mäntymetsikköön. Noin 50 metrin etäisyydellä avautuvalla rannalla sijaitsee muun muassa pienvenevalkama ja uimaranta. Kauniilta mäntymetsäiseltä alueelta löytyy myös lukuisia lenkkipolkuja, valaistuja latuja, pyöräilyreittejä ja frisbeegolf-rata. Vitapoliksen aistipuistoon on istutettu paljon puita, pensaita ja perennoja, joissa on paljon tuoksuvia, värikkäitä kukkia. Uusi alakoulu valmistui alueelle muutama vuosi sitten. Kaksi päiväkotia ja erilaiset kerhot palvelevat perheen pienimpiä – kolme hoivakotia pitävät huolta senioreista. Oma lähikauppa sekä erilaiset kauneus- ja hyvinvointipalvelut löytyvät nekin aivan lähipiiristä. Matka monipuolisemman palvelutarjonnan äärelle sujuu nopeasti. Muuramen keskustaan on matkaa noin 8 kilometriä ja Jyväskylään alle 15 kilometriä. Jyväskylään pääsee myös kolmella bussilinjalla sekä tietysti myös veneellä. Asunto-osakkeen lisäksi myydään autokatospaikka omana osakkeena hintaan 7.500 euroa. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Jere Savolin p. 050 546 1043

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

125.5 m2

Kokonaispinta-ala

125.5

Kuvaus

Ylimmän kerroksen huoneisto isolla lasitetulla parvekkeella ja järvinäköalalla.

Ylimmän, seitsemännen kerroksen huoneisto sijaitsee Muuramessa vuonna 2019 valmistuneessa talossa. Huoneiston värimaailma on moderniin tyyliin vaalea. Keittiö ja olohuone yhdistyvät yhdeksi isoksi tilaksi, jättäen tilaa isolle ruokailuryhmälle. Keittiössä oleva saareke toimii hyvin tarjoilu-/laskutilana sekä loistavana paikkana seurusteluun kokkailun yhteydessä. Päämakuuhuoneen yhteydessä on tilava walk-in-closet sekä oma kylpyhuone. Toinen makuuhuone sijaitsee eri päässä huoneistoa. Toinen suihkullinen wc sujuvoittaa arkea. Kodinhoitohuone toimii myös arkieteisenä, sillä tilaan on käynti suoraan rappukäytävästä. Lisäksi huoneistossa on hulppean kokoinen, koko asunnon levyinen lasitettu parveke, jossa pääsee nauttimaan vuodenaikojen mukaan vaihtuvasta järvimaisemasta.

Sijainti Päijänteen ja Kangaslammen välissä avaa miellyttävät näkymät järvelle sekä ympäröivään, puistoalueeksi kaavoitettuun mäntymetsikköön. Noin 50 metrin etäisyydellä avautuvalla rannalla sijaitsee muun muassa pienvenevalkama ja uimaranta. Kauniilta mäntymetsäiseltä alueelta löytyy myös lukuisia lenkkipolkuja, valaistuja latuja, pyöräilyreittejä ja frisbeegolf-rata. Vitapoliksen aistipuistoon on istutettu paljon puita, pensaita ja perennoja, joissa on paljon tuoksuvia, värikkäitä kukkia.

Uusi alakoulu valmistui alueelle muutama vuosi sitten. Kaksi päiväkotia ja erilaiset kerhot palvelevat perheen pienimpiä – kolme hoivakotia pitävät huolta senioreista. Oma lähikauppa sekä erilaiset kauneus- ja hyvinvointipalvelut löytyvät nekin aivan lähipiiristä.

Matka monipuolisemman palvelutarjonnan äärelle sujuu nopeasti. Muuramen keskustaan on matkaa noin 8 kilometriä ja Jyväskylään alle 15 kilometriä. Jyväskylään pääsee myös kolmella bussilinjalla sekä tietysti myös veneellä.

Asunto-osakkeen lisäksi myydään autokatospaikka omana osakkeena hintaan 7.500 euroa.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Jere Savolin p. 050 546 1043

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Pintamateriaalit: lattia mattavalkolakattua tammea, märkätiloissa laattaa. Seinät tapetti/maali/laatta.

Keittiön varusteet

Jääkaappi, pakastekaappi, kalusteisiin integroitu astianpesukone, erillisliesitaso ja -uuni, viinikaappi, integroitu mikroaaltouuni, liesikupu. Valkoiset graniittityötasot, kaapistot vaaleaa puuta.

Kylpyhuone

Kylpyhuoneessa kaksi suihkua, lasinen suihkuseinä, wc-istuin, peilikaappi, pesuallas, bideesuihku, allaslaatikosto, kylpyhuonekaapisto.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Muuramen kunta

Kattotyyppi

Pulpettikatto/peltikate

Lämmitys

Kaukolämmitys

Rakennusvuosi

2019

Huoneiden lukumäärä

4

Myyntihinta

170273.69

Asuntojen lukumäärä

A 24

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Muuramen Lundintie 9

Huoltoyhtiö

Jaana Patinen Avara Isännöinti Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

7/7

Rakennusmateriaali

Betoni