Lummelahdentie 150, 205.0 m2

5 mh, oh, k, rt, tkh, kph, erill.wc, pkh, ph, s, khh, var, ask, at

480000.00 €

Velaton myyntihinta 480000.00 €

Kysy lisää:

Jere Savolin
050-546 1043
jere.savolin@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Maalaismiljöössä, alle 5 kilometrin päässä Palokankeskuksen palveluista sijaitsee tämä laadukkaasti rakennettu tilava ja ulkomuodoltaan kartanomainen omakotitalo suurella, lähes hehtaarin kokoisella tontilla! Asuintilat ovat kahdessa kerroksessa: alakerrassa on oleskelu- ja varastotilaa sekä pesutilat, yläkerrassa sijaitsevat makuuhuoneet sekä yhteiset tilat. Olohuoneen korkea huonetila (4,6 metriä) tuo avaruutta, ja katon kauniit muodot ja katon rajassa olevat ikkunat tuovat huoneeseen omaperäistä ilmettä. Keittiö on tilava, ruokailutila yhdistää keittiön ja olohuoneen. Keittiön vieressä oleva lasitettu, lämmitetty kuisti on loistava tila vieraiden viihdyttämiseen ja kuistin ikkunoista voi samalla katsella lasten pihaleikkejä. Makuuhuoneita on neljä, lisäksi viides yläkerran huone toimii tarvittaessa makuuhuoneena, työhuoneena tai isona vaatehuoneena. Myös pesutiloihin on panostettu: yläkerrassa on tilava kylpyhuone kylpyammeella ja lisäksi wc, jossa on suihkunurkkaus ja alakerrassa on saunatilojen yhteydessä pesuhuone kahdella suihkulla sekä erillinen wc. Läheltä lähtevät monipuoliset ulkoilu- ja lenkkeilymaastot muun muassa Killerin ja Laajavuoren suuntaan. Savulahden uusi, syksyllä 2019 toimintansa aloittanut päiväkotikoulu sijaitsee noin 2,5 kilometrin päässä. Tämä kokonaisuus on ehdottomasti tutustumisen arvoinen ja luonnonläheisyyttä arvostavalle sijainti on mitä mainioin! Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Jere Savolin p. 050 546 1043, Tero Tourunen p. 0400 967 564 ja Juha Niska p. 050 597 4745.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

205.0 m2

Kokonaispinta-ala

407.0

Kuvaus

Maalaismiljöössä, alle 5 kilometrin päässä Palokankeskuksen palveluista sijaitsee tämä laadukkaasti rakennettu tilava ja ulkomuodoltaan kartanomainen omakotitalo suurella, lähes hehtaarin kokoisella tontilla!

Asuintilat ovat kahdessa kerroksessa: alakerrassa on oleskelu- ja varastotilaa sekä pesutilat, yläkerrassa sijaitsevat makuuhuoneet sekä yhteiset tilat. Olohuoneen korkea huonetila (4,6 metriä) tuo avaruutta, ja katon kauniit muodot ja katon rajassa olevat ikkunat tuovat huoneeseen omaperäistä ilmettä.
Keittiö on tilava, ruokailutila yhdistää keittiön ja olohuoneen. Keittiön vieressä oleva lasitettu, lämmitetty kuisti on loistava tila vieraiden viihdyttämiseen ja kuistin ikkunoista voi samalla katsella lasten pihaleikkejä.

Makuuhuoneita on neljä, lisäksi viides yläkerran huone toimii tarvittaessa makuuhuoneena, työhuoneena tai isona vaatehuoneena. Myös pesutiloihin on panostettu: yläkerrassa on tilava kylpyhuone kylpyammeella ja lisäksi wc, jossa on suihkunurkkaus ja alakerrassa on saunatilojen yhteydessä pesuhuone kahdella suihkulla sekä erillinen wc.

Läheltä lähtevät monipuoliset ulkoilu- ja lenkkeilymaastot muun muassa Killerin ja Laajavuoren suuntaan. Savulahden uusi, syksyllä 2019 toimintansa aloittanut päiväkotikoulu sijaitsee noin 2,5 kilometrin päässä.
Tämä kokonaisuus on ehdottomasti tutustumisen arvoinen ja luonnonläheisyyttä arvostavalle sijainti on mitä mainioin!

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Jere Savolin p. 050 546 1043, Tero Tourunen p. 0400 967 564 ja Juha Niska p. 050 597 4745.

Lisätiedot

Lattiat: parketti/laatta. Seinät: tapetti/paneeli/maali/laatta.

Muuta kauppaan kuuluvaa: kiinteät valaisimet, sälekaihtimet, verhotangot, varaava takka, lämmivesivaraaja, matontamppausteline, pihavarusteet (leikkimökki), istutukset.

Keittiön varusteet

Varusteina: kylmiö (Festivo), induktioliesitaso, erillisuuni, integroitu mikroaaltouuni, astianpesukone (2017).

Kylpyhuone

Yläkerrassa kaksi kylpyhuonetta, toisessa yksi suihku ja toisessa suihku sekä kylpyamme. Alakerrassa pukuhuoneen yhteydessä erillinen wc, pesuhuoneessa kaksi suihkua. Saunassa sähkökiuas. Kosteissa tiloissa lattialämmitys.
Kodinhoitohuoneessa pesukoneliitäntä.

Kaavatilanne

Yleiskaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Aumakatto/tiilikate, aluskatteena kovalevy

Lämmitys

Suora sähkölämmitys (sähköinen kattolämmitys, laatoitetuilla alueilla sähköinen lattialämmitys), lisäksi ilmalämpöpumppu ja kaksi varaavaa takkaa ja leivinuuni. Varastossa lattialämmitys ja autotallissa katosta roikkuvat lämpösäteilijät.

Rakennusvuosi

1986

Huoneiden lukumäärä

7

Myyntihinta

480000.00

Kerros

2

Rakennusmateriaali

Betoni/harkko/puu/tiili