Linnantie 3 A, 69.0 m2

2 makuuhuonetta, olohuone, keittiö, kylpyhuone, vaatehuone, parveke

58654.00 €

Velaton myyntihinta 68000.00 €

Kysy lisää:

Kim Särkkä
050 3073811
kim.sarkka@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Vaajakosken kattavien palveluiden äärellä valoisa ja hyväpohjainen läpitalon huoneisto! Olohuone on valoisa, ja olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle, josta on puistomaiset näkymät taloyhtiön piha-alueille. Liukuovi erottaa olohuoneesta toisen makuuhuoneen. Keittiössä on hyvin tilaa ruokailuryhmälle ja reilusti säilytystilaa. Kylpyhuoneessa on säilytyskaappi esimerkiksi pyykkien tai pyyheliinojen säilyttämiseen sekä pesukoneliitäntä. Eteisessä on tilava ja käytännöllinen vaatehuone, toisessa makuuhuoneessa säilytyskaapit. Taloyhtiössä on käyttövesiputkisto uusittu 2000-luvulla, julkisivusaneeraus on tehty vuonna 2011 ja taloyhtiön saunaosasto on saneerattu vuonna 2017. Lähikaupat, kirjasto, terveysasema, päiväkoti, koulu, uimahalli ja leikkipuisto löytyvät kaikki lyhyen kävelymatkan päästä ja Jyväskylän keskustaan ajat reilussa kymmenessä minuutissa. Paikallisliikenteen bussi kuljettaa 150 metrin päässä sijaitsevalta pysäkiltä Jyväskylän keskustaan noin puolessa tunnissa. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Kim Särkkä p. 050 307 3811 tai Jere Savolin p. 050 546 1043.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

69.0 m2

Kokonaispinta-ala

69.0

Kuvaus

Vaajakosken kattavien palveluiden äärellä valoisa ja hyväpohjainen läpitalon huoneisto!

Olohuone on valoisa, ja olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle, josta on puistomaiset näkymät taloyhtiön piha-alueille. Liukuovi erottaa olohuoneesta toisen makuuhuoneen. Keittiössä on hyvin tilaa ruokailuryhmälle ja reilusti säilytystilaa.
Kylpyhuoneessa on säilytyskaappi esimerkiksi pyykkien tai pyyheliinojen säilyttämiseen sekä pesukoneliitäntä. Eteisessä on tilava ja käytännöllinen vaatehuone, toisessa makuuhuoneessa säilytyskaapit.

Taloyhtiössä on käyttövesiputkisto uusittu 2000-luvulla, julkisivusaneeraus on tehty vuonna 2011 ja taloyhtiön saunaosasto on saneerattu vuonna 2017.
Lähikaupat, kirjasto, terveysasema, päiväkoti, koulu, uimahalli ja leikkipuisto löytyvät kaikki lyhyen kävelymatkan päästä ja Jyväskylän keskustaan ajat reilussa kymmenessä minuutissa. Paikallisliikenteen bussi kuljettaa 150 metrin päässä sijaitsevalta pysäkiltä Jyväskylän keskustaan noin puolessa tunnissa.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi:
Kim Särkkä p. 050 307 3811 tai Jere Savolin p. 050 546 1043.

Kunto

Tyydyttävä

Lisätiedot

Pintamateriaalit: Lattiat: muovimatto/laatta.
Seinät: tapetti/maali/laatta.
Säilytystilat: Toisessa makuuhuoneessa säilytyskaapit, eteisessä tilava vaatehuone.

Keittiön varusteet

Keittiössä hyvin säilytystilaa, sähköliesi.

Kylpyhuone

Kylpyhuoneessa suihkunurkkaus, säilytyskaappi, peilikaappi, käsisuihku, pesukoneliitäntä (pesukone kuuluu kauppaan).

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Pulpettikatto/Huopakate

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

1972

Huoneiden lukumäärä

3

Myyntihinta

58654.00

Asuntojen lukumäärä

A 3

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Vaajakosken Linnansato

Huoltoyhtiö

Heikki Valkonen Isännöitsijätoimisto Heikki Valkonen KY

Antenni

Yhteisantenni

Kerros

2/3

Rakennusmateriaali

Betoni