Linnankuja 4, 170.0 m2

7 h, k, rt, ph, khh, s, 2*erill. wc, autotalli

260000.00 €

Velaton myyntihinta 260000.00 €

Kysy lisää:

Jere Savolin
050 546 1043
jere.savolin@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Erittäin kaunis, 50-luvun henkeä kunnioittaen remontoitu tilava omakotitalo Vaajakosken keskustan tuntumassa. Vehreä pihapiiri on kutsuva ja viihtyisä, suojaisa kuisti toivottaa kotiväen ja ystävät tervetulleiksi. Valoisassa keittiössä on reilusti säilytys- ja työskentelytilaa, ruokailutila yhdistyy keittiöön mukavasti. Kaksi makuuhuonetta, joihin on käynti arkiolohuoneen kautta. Arkiolohuoneeseen voi sijoittaa vaikkapa työpisteen tai se voi toimia lasten omana valtakuntana. Keittiön vieressä on lisäksi yksi pienempi makuuhuone. Alakerrassa sijaitsevat kodinhoito- ja pesutilat sekä kätevä erillinen kaksio, joka sopii esimerkiksi työskentelytilaksi tai itsenäistyvän nuoren omaksi sopeksi. Läpitalon ulottuva, siisti käyttöullakko maksimoi säilytystilat. Kotia on pidetty ja huollettu hyvin. Lämmitysmuotona on edullinen ja ekologinen maalämpö. Autotalliin saa mukavan harrastetilan ja siellä säilyvät kätevästi kaikki puutarha- ja ulkoiluvälineet. Matka Vaajakosken yhtenäiskoululle taittuu kävellen vain muutamassa minuutissa kotikadun päästä lähtevän kävelytien kautta. Lähikaupat, kirjasto, terveysasema, päiväkoti, uimahalli ja leikkipuistokin löytyvät kaikki lyhyen kävelymatkan päästä ja Jyväskylän keskustaan ajat reilussa kymmenessä minuutissa. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Jere Savolin p. 0505461043.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

170.0 m2

Kokonaispinta-ala

202.0

Kuvaus

Erittäin kaunis, 50-luvun henkeä kunnioittaen remontoitu tilava omakotitalo Vaajakosken keskustan tuntumassa.

Vehreä pihapiiri on kutsuva ja viihtyisä, suojaisa kuisti toivottaa kotiväen ja ystävät tervetulleiksi. Valoisassa keittiössä on reilusti säilytys- ja työskentelytilaa, ruokailutila yhdistyy keittiöön mukavasti.
Kaksi makuuhuonetta, joihin on käynti arkiolohuoneen kautta. Arkiolohuoneeseen voi sijoittaa vaikkapa työpisteen tai se voi toimia lasten omana valtakuntana. Keittiön vieressä on lisäksi yksi pienempi makuuhuone.

Alakerrassa sijaitsevat kodinhoito- ja pesutilat sekä kätevä erillinen kaksio, joka sopii esimerkiksi työskentelytilaksi tai itsenäistyvän nuoren omaksi sopeksi.
Läpitalon ulottuva, siisti käyttöullakko maksimoi säilytystilat.
Kotia on pidetty ja huollettu hyvin. Lämmitysmuotona on edullinen ja ekologinen maalämpö. Autotalliin saa mukavan harrastetilan ja siellä säilyvät kätevästi kaikki puutarha- ja ulkoiluvälineet.

Matka Vaajakosken yhtenäiskoululle taittuu kävellen vain muutamassa minuutissa kotikadun päästä lähtevän kävelytien kautta.
Lähikaupat, kirjasto, terveysasema, päiväkoti, uimahalli ja leikkipuistokin löytyvät kaikki lyhyen kävelymatkan päästä ja Jyväskylän keskustaan ajat reilussa kymmenessä minuutissa.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Jere Savolin p. 0505461043.

Kunto

Tyydyttävä

Lisätiedot

Pintamateriaalit: lattiat yläkerrassa PVC-vapaa vinyylilattia ja alakerrassa laminaatti/betoni, seinät maali/tapetti/puu.

Keittiön varusteet

Jääkaappi, pakastekaappi, keraaminen sähköliesi, liesituuletin, astianpesukone.
Alakerran kaksion keittiössä jääkaappi/pakastin, sähköliesi.

Kylpyhuone

Pesuhuoneessa kaksi suihkua, seinät laatoitettu, betonilattia, sähkötoiminen lattialämmitys.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto/peltikate

Lämmitys

Maalämpö (2017). Vesikiertoiset seinäpatterit, saunassa ja pesuhuoneessa sähkötoiminen lattialämmitys.

Rakennusvuosi

1957

Huoneiden lukumäärä

7

Myyntihinta

260000.00

Kerros

2

Rakennusmateriaali

Puu