Linjamanpolku 1, 291.0 m2

9 h, keittiö, khh, s, 3*wc, 2*ph, p, at, var, pihasauna

445000.00 €

Velaton myyntihinta 445000.00 €

Kysy lisää:

Mikko Savolainen
050-371 0699
mikko.savolainen@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Upea ja kaunis talo tilaa ja kartanomaista tyyliä kaipaavalle! Musta rautaportti sekä pilarein varustettu kuisti toivottavat tulijan tervetulleeksi ja tuovat tuulahduksen ulkomaista tunnelmaa. Talon alakerta on pyhitetty yhdessäololle ja vieraiden viihdyttämiselle: tilava olohuone ja ruokailuhuone ovat yhtenäistä tilaa, lämpöä tuo kaunis manttelitakka. Keittiössä on reilusti tilaa ruoanlaittoon ja modernit, laadukkaat kodinkoneet. Iso työhuone muuntuu tarpeen mukaan vierashuoneeksi tai makuuhuoneeksi. Pesuhuoneessa voi rentoutua kylpyammeen vaahdoissa tai saunan lämmössä, kaksi erillistä wc:tä tekevät arjesta sujuvamman. Harrastetilasta on tehty joka naisen unelma – oma pukeutumishuone. Yläkerrassa makuuhuoneita on peräti viisi sekä lisäksi arkiolohuoneena palveleva oleskeluhuone, josta on käynti parvekkeelle. Yläkerrassa suihkutila on erillään wc:stä. Vehreästä pihapiiristä löytyy katettu terassi, pihasauna ja palju oleskelualueineen sekä kauko-ohjattavalla nosto-ovella oleva lämmin autotalli. Tämä talo sekä viereinen pienempi talo muodostavat yhdessä Asunto Oy Muuramen pihapolun, joten varainsiirtovero on vain 2 %. Taloyhtiö sijaitsee omalla, tilavalla yli 2000 m2:n tontillaan. Muuramen keskustan palvelut ovat vain kivenheiton päässä, kuten myös koulut ja päiväkodit. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Mikko Savolainen p. 0503710699.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

291.0 m2

Kokonaispinta-ala

351.5

Kuvaus

Upea ja kaunis talo tilaa ja kartanomaista tyyliä kaipaavalle!

Musta rautaportti sekä pilarein varustettu kuisti toivottavat tulijan tervetulleeksi ja tuovat tuulahduksen ulkomaista tunnelmaa.

Talon alakerta on pyhitetty yhdessäololle ja vieraiden viihdyttämiselle: tilava olohuone ja ruokailuhuone ovat yhtenäistä tilaa, lämpöä tuo kaunis manttelitakka. Keittiössä on reilusti tilaa ruoanlaittoon ja modernit, laadukkaat kodinkoneet. Iso työhuone muuntuu tarpeen mukaan vierashuoneeksi tai makuuhuoneeksi. Pesuhuoneessa voi rentoutua kylpyammeen vaahdoissa tai saunan lämmössä, kaksi erillistä wc:tä tekevät arjesta sujuvamman. Harrastetilasta on tehty joka naisen unelma – oma pukeutumishuone.

Yläkerrassa makuuhuoneita on peräti viisi sekä lisäksi arkiolohuoneena palveleva oleskeluhuone, josta on käynti parvekkeelle. Yläkerrassa suihkutila on erillään wc:stä.
Vehreästä pihapiiristä löytyy katettu terassi, pihasauna ja palju oleskelualueineen sekä kauko-ohjattavalla nosto-ovella oleva lämmin autotalli.

Tämä talo sekä viereinen pienempi talo muodostavat yhdessä Asunto Oy Muuramen pihapolun, joten varainsiirtovero on vain 2 %. Taloyhtiö sijaitsee omalla, tilavalla yli 2000 m2:n tontillaan.
Muuramen keskustan palvelut ovat vain kivenheiton päässä, kuten myös koulut ja päiväkodit.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Mikko Savolainen p. 0503710699.

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Muuta kauppaan kuuluvaa: keskuspölynimuri.

Osuudet asunto-osakeyhtiön kustannuksista (sisältyvät hoitovastikkeeseen): sähkö 331 eur/kk, vesimaksu 790,36 eur/vuosi,(As Oy 863,93 eur/vuosi) kiinteistövero 817,54 eur/vuosi (As Oy 1033,45 eur/vuosi), vakuutus 784,02 eur/vuosi (As Oy 948,75 eur/vuosi), jätekustannukset 374,18 eur/vuosi (As Oy 467,73 eur/vuosi), pankkikulut 104,95 eur/vuosi (As Oy 209,89 eur/vuosi).

Keittiön varusteet

Tilava ja laadukas keittiö. Puustellin tammikaapistot, jääkaappi (Bespoke), pakastin (Smeg) kaasuliesi (Gaggenau), liesituuletin, erillisuuni, integroitu mikroaaltouuni, viinikaappi, kivityötasot.

Kylpyhuone

Alakerrassa pesuhuone, jossa kaksi suihkua ja kylpyamme. Yläkerrassa suihkutila.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Muuramen kunta

Kattotyyppi

Harjakatto/tiilikate

Lämmitys

Sähkölämmitys (yhtiöllä yhteinen sähköliittymä, maksut jaettu kulutuksen mukaan), lisäksi manttelitakka.

Rakennusvuosi

2001

Huoneiden lukumäärä

9

Myyntihinta

445000.00

Kerros

2

Rakennusmateriaali

Puu