Liinaharjankatu 15 B, 75.0 m2

3h, keittiö, kph, sauna, erill. wc, lasitettu parveke

199000.00 €

Velaton myyntihinta 199000.00 €

Kysy lisää:

Tero Tourunen
0400 967 564
tero.tourunen@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Ylimmän kerroksen asunto lasitetulla parvekkeella ja esteettömällä näkymällä Palokkajärvelle vuonna 2010 valmistuneessa taloyhtiössä Mankolassa. Asunto on siistikuntoinen, vaaleilla sävyillä moneen makuun sopivaksi sisustettu. Kaksi makuuhuonetta, joista molemmista myös näkymät Palokkajärvelle. Saunasta voit myös ihailla järvimaisemaa, ja erillinen wc on käytännöllinen lisä. Reilusti säilytystilaa makuuhuoneissa ja eteisessä. Olohuoneessa viihtyvyyttä lisäämässä ilmalämpöpumppu. Autokatospaikka myydään omana osakkeenaan, vh. 7.500 euroa. Hyvät liikenneyhteydet sekä etelään että pohjoiseen, lisäksi kävelyetäisyydellä sijaitsevat urheilu- ja leikkipuistot, Mankolan koulu ja Mannilan päiväkoti. Mankolan sijainti Palokkajärven ja Tuomiojärven välimaastossa luo myös erinomaiset liikuntamahdollisuudet järvimaisemissa. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Tero Tourunen p. 0400967564.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

75.0 m2

Kokonaispinta-ala

75.0

Kuvaus

Ylimmän kerroksen asunto lasitetulla parvekkeella ja esteettömällä näkymällä Palokkajärvelle vuonna 2010 valmistuneessa taloyhtiössä Mankolassa.

Asunto on siistikuntoinen, vaaleilla sävyillä moneen makuun sopivaksi sisustettu. Kaksi makuuhuonetta, joista molemmista myös näkymät Palokkajärvelle. Saunasta voit myös ihailla järvimaisemaa, ja erillinen wc on käytännöllinen lisä. Reilusti säilytystilaa makuuhuoneissa ja eteisessä. Olohuoneessa viihtyvyyttä lisäämässä ilmalämpöpumppu.
Autokatospaikka myydään omana osakkeenaan, vh. 7.500 euroa.

Hyvät liikenneyhteydet sekä etelään että pohjoiseen, lisäksi kävelyetäisyydellä sijaitsevat urheilu- ja leikkipuistot, Mankolan koulu ja Mannilan päiväkoti.

Mankolan sijainti Palokkajärven ja Tuomiojärven välimaastossa luo myös erinomaiset liikuntamahdollisuudet järvimaisemissa.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi:
Tero Tourunen p. 0400967564.

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Pintamateriaalit: lattiat parketti/laatta, seinät maali/tapetti.

Muuta kauppaan kuuluvaa: ilmalämpöpumppu.

Keittiön varusteet

Vaaleat ylä- ja alakaapistot, valkoinen välitilalaatta ja harmaa laminaattityötaso. Jääkaappi ja pakastinkaappi, erillisliesitaso ja -uuni.

Kylpyhuone

Kylpyhuone laatoitettu, paikka pesutornille, peilikaappi ja allaskaapisto, lasinen suihkuseinä. Erillinen wc, jossa reilusti säilytystilaa.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Aumakatto/huopakate

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

2010

Huoneiden lukumäärä

3

Myyntihinta

199000.00

Asuntojen lukumäärä

B 28

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Mankolan Liinaharja

Huoltoyhtiö

Jyrki Tahvanainen Realia Isännöinti Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

4/4

Rakennusmateriaali

Betoni