Liinaharjankatu 15 B, 75.0 m2

3h, keittiö, pesuhuone, sauna, erill. wc, lasitettu parveke

199000.00 €

Velaton myyntihinta 199000.00 €

Kysy lisää:

Mikko Savolainen
050-371 0699
mikko.savolainen@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Ylimmän kerroksen asunto lasitetulla parvekkeella ja esteettömällä näkymällä Palokkajärvelle vuonna 2010 valmistuneessa taloyhtiössä, uudehkolla asuinkorttelialueella Mankolassa. Asunto on siistikuntoinen, vaaleilla sävyillä moneen makuun sopivaksi sisustettu. Kaksi makuuhuonetta, joista molemmista myös näkymät Palokkajärvelle. Saunasta voit myös ihailla järvimaisemaa, ja erillinen wc on käytännöllinen lisä. Reilusti säilytystilaa makuuhuoneissa ja eteisessä. Olohuoneessa viihtyvyyttä lisäämässä ilmalämpöpumppu. Hyvät liikenneyhteydet sekä etelään että pohjoiseen, lisäksi kävelyetäisyydellä sijaitsevat urheilu- ja leikkipuistot, Mankolan koulu ja Mannilan päiväkoti. Mankolan sijainti Palokkajärven ja Tuomiojärven välimaastossa luo myös erinomaiset liikuntamahdollisuudet järvimaisemissa. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Mikko Savolainen p. 050 371 0699 tai Tero Tourunen p. 0400 967 564.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

75.0 m2

Kokonaispinta-ala

75.0

Kuvaus

Ylimmän kerroksen asunto lasitetulla parvekkeella ja esteettömällä näkymällä Palokkajärvelle vuonna 2010 valmistuneessa taloyhtiössä, uudehkolla asuinkorttelialueella Mankolassa.

Asunto on siistikuntoinen, vaaleilla sävyillä moneen makuun sopivaksi sisustettu. Kaksi makuuhuonetta, joista molemmista myös näkymät Palokkajärvelle. Saunasta voit myös ihailla järvimaisemaa, ja erillinen wc on käytännöllinen lisä. Reilusti säilytystilaa makuuhuoneissa ja eteisessä. Olohuoneessa viihtyvyyttä lisäämässä ilmalämpöpumppu.

Hyvät liikenneyhteydet sekä etelään että pohjoiseen, lisäksi kävelyetäisyydellä sijaitsevat urheilu- ja leikkipuistot, Mankolan koulu ja Mannilan päiväkoti.

Mankolan sijainti Palokkajärven ja Tuomiojärven välimaastossa luo myös erinomaiset liikuntamahdollisuudet järvimaisemissa.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi:
Mikko Savolainen p. 050 371 0699 tai Tero Tourunen p. 0400 967 564.

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Huoneistossa ilmalämpöpumppu.

Keittiön varusteet

Vaaleat ylä- ja alakaapistot, valkoinen välitilalaatta ja harmaa laminaattityötaso. Jääkaappi ja pakastinkaappi, erillisliesitaso ja -uuni.

Kylpyhuone

Kylpyhuone laatoitettu, paikka pesutornille, peilikaappi ja allaskaapisto, lasinen suihkuseinä. Erillinen wc, jossa reilusti säilytystilaa.

Kattotyyppi

Aumakate/huopa

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

2010

Huoneiden lukumäärä

3

Myyntihinta

199000.00

Asuntojen lukumäärä

B 28

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Mankolan Liinaharja

Huoltoyhtiö

Jyrki Tahvanainen Realia Isännöinti Oy

Lattia

Lattia: parketti / laatta.
Seinät: maali / tapetti.

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

4/4

Rakennusmateriaali

Betoni