Lieko 5, 98.0 m2

4-5h, k, 2 x kph, sauna, pukuhuone, erill. wc

170000.00 €

Velaton myyntihinta 170000.00 €

Kysy lisää:

Jere Savolin
050 546 1043
jere.savolin@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Omakotitalo loistavalla sijainnilla! Omalla tontillaan oleva omakotitalo sijaitsee suositulla asuinalueella Keljonkankaalla. Tässä ryhdikkäässä rintamamiestalossa on 4 makuuhuonetta ja kolme eri kerrosta. Kellarikerroksessa on sauna ja pesuosasto, jotka on rakennettu omakotitaloon jälkikäteen. Samassa kerroksessa on myös autotalli sekä varasto. Keskimmäinen kerros on niin sanottu pääkerros, jossa on tilava vuonna 2015 remontoitu keittiö, makuuhuone, olohuone sekä kylpyhuone. Remontoidussa keittiössä on modernit pinnat sekä hyvin tilaa isommallekin ruokaryhmälle. Yläkerrassa on kolme huonetta, jotka soveltuvat niin makuuhuone kuin oleskelukäyttöön sekä kaksi erillistä ullakkotilaa. Omalla tontilla sijaitsevassa kiinteistössä on etupihalla tilaa esimerkiksi istutuksille. Pihalle rakennetulle puupatiolle mahtuu ruokailu/ulkosohvaryhmä, missä on mukava nauttia aurinkoisista säistä. Keljonkankaalla on lapsiperheitä paljon, joten varmasti kavereita riittää ja seuraa halutessasi, vaikka vaunu- tai kävelylenkille. Alueelta löytyy päiväkoti sekä kouluja eri ikäisille lapsille. Keljonkankaalle on valmistumasssa uusi yhtenäiskoulu ABC liikennemyymälää vastapäätä, jossa tulee olemaan luokat viidennestä yhdeksänteen (5-9). Keljonkankaan vanhempi alakoulu jää luokille 1-4. Lähimmät kaupat sijaitsevat Keljonkankaalla, eikä isoille marketeille Keljonkeskukseen ole pitkä matka. Jyväskylän keskustaan pääsee vaivattomasti ysitietä pitkin niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuyhteyksillä. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittely: Jere Savolin p. 050 546 1043

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

98.0 m2

Kokonaispinta-ala

140.0

Kuvaus

Omakotitalo loistavalla sijainnilla!

Omalla tontillaan oleva omakotitalo sijaitsee suositulla asuinalueella Keljonkankaalla. Tässä ryhdikkäässä rintamamiestalossa on 4 makuuhuonetta ja kolme eri kerrosta. Kellarikerroksessa on sauna ja pesuosasto, jotka on rakennettu omakotitaloon jälkikäteen. Samassa kerroksessa on myös autotalli sekä varasto. Keskimmäinen kerros on niin sanottu pääkerros, jossa on tilava vuonna 2015 remontoitu keittiö, makuuhuone, olohuone sekä kylpyhuone. Remontoidussa keittiössä on modernit pinnat sekä hyvin tilaa isommallekin ruokaryhmälle. Yläkerrassa on kolme huonetta, jotka soveltuvat niin makuuhuone kuin oleskelukäyttöön sekä kaksi erillistä ullakkotilaa.

Omalla tontilla sijaitsevassa kiinteistössä on etupihalla tilaa esimerkiksi istutuksille. Pihalle rakennetulle puupatiolle mahtuu ruokailu/ulkosohvaryhmä, missä on mukava nauttia aurinkoisista säistä.

Keljonkankaalla on lapsiperheitä paljon, joten varmasti kavereita riittää ja seuraa halutessasi, vaikka vaunu- tai kävelylenkille. Alueelta löytyy päiväkoti sekä kouluja eri ikäisille lapsille. Keljonkankaalle on valmistumasssa uusi yhtenäiskoulu ABC liikennemyymälää vastapäätä, jossa tulee olemaan luokat viidennestä yhdeksänteen (5-9). Keljonkankaan vanhempi alakoulu jää luokille 1-4.

Lähimmät kaupat sijaitsevat Keljonkankaalla, eikä isoille marketeille Keljonkeskukseen ole pitkä matka. Jyväskylän keskustaan pääsee vaivattomasti ysitietä pitkin niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuyhteyksillä.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittely: Jere Savolin p. 050 546 1043

Lisätiedot

Pintamateriaalit: Lattiat, muovimatto/laminaatti, seinät, maali/tapetti.

Keittiön varusteet

Jääkaappi/pakastin (2019), keraaminen liesi, erillisuuni ja -liesitaso, astianpesukone. Remontoitu vuonna 2015.

Kylpyhuone

Suihku.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto/peltikate

Lämmitys

Sähkö / puu. Ilmalämpöpumppu, uuni/takka, sähköpatterilämmitys, sähköinen lattialämmitys, puuhella.

Rakennusvuosi

1952

Huoneiden lukumäärä

5

Myyntihinta

170000.00

Kerros

3

Rakennusmateriaali

Puurunko/puuverhous