Lepotöyryntie 300, 66.5 m2

2 huonetta, keittiö, kuisti, rantasauna, tynnyrisauna

140000.00 €

Velaton myyntihinta 140000.00 €

Kysy lisää:

Jere Savolin
050 546 1043
jere.savolin@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Perinteinen loma-asunto upealla paikalla Ruokepuolinen-järven rannalla, yli hehtaarin kokoisella omalla tontilla! Päärakennus on sijoitettu siten, että kuistilta ja katetulta terassilta avautuvat upeat järvimaisemat korkealta rinteestä. Päärakennuksessa on tilava tupa, jota lämmittää jykevä takka. Keittiössä on tilaa ruokailuun, erillisessä makuuhuoneessa on tilaa yöpymiseen. Rannassa on vanha hirsinen savusauna, josta on tehty tavallinen kiuassauna. Myös tämän rakennuksen pukuhuoneesta voi ihailla järvimaisemaa. Rannan tynnyrisauna tarjoaa vaihtoehdon perinteiselle saunomiselle. Omalta laiturilta on mukava pulahtaa uimaan saunomisen lomassa tai helteisen kesäpäivän päätteeksi. Paikka on ison tontin ansiosta loistava omaa rauhaa arvostavalle. Jyväskylän keskustaan on kuitenkin matkaa vain noin 10 kilometriä, joten mökille pääsee kesäpäiviä viettämään nopeasti myös työpäivän päätteeksi. Keljon kauppakeskukset reilun 10 minuutin ajomatkan päässä. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Jere Savolin p. 0505461043.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

66.5 m2

Kuvaus

Perinteinen loma-asunto upealla paikalla Ruokepuolinen-järven rannalla, yli hehtaarin kokoisella omalla tontilla!

Päärakennus on sijoitettu siten, että kuistilta ja katetulta terassilta avautuvat upeat järvimaisemat korkealta rinteestä. Päärakennuksessa on tilava tupa, jota lämmittää jykevä takka. Keittiössä on tilaa ruokailuun, erillisessä makuuhuoneessa on tilaa yöpymiseen.

Rannassa on vanha hirsinen savusauna, josta on tehty tavallinen kiuassauna. Myös tämän rakennuksen pukuhuoneesta voi ihailla järvimaisemaa. Rannan tynnyrisauna tarjoaa vaihtoehdon perinteiselle saunomiselle. Omalta laiturilta on mukava pulahtaa uimaan saunomisen lomassa tai helteisen kesäpäivän päätteeksi.

Paikka on ison tontin ansiosta loistava omaa rauhaa arvostavalle. Jyväskylän keskustaan on kuitenkin matkaa vain noin 10 kilometriä, joten mökille pääsee kesäpäiviä viettämään nopeasti myös työpäivän päätteeksi. Keljon kauppakeskukset reilun 10 minuutin ajomatkan päässä.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Jere Savolin p. 0505461043.

Kunto

Tyydyttävä

Lisätiedot

Muuta kauppaan kuuluvaa: takka, rullaverhot, naulakko, terassilasitus, istutukset.

Keittiön varusteet

Jääkaappi (kaasu), kaasuliesi.

Kylpyhuone

Ulkohuussi.

Kaavatiedot

Muuramen kunta

Kattotyyppi

Harjakatto/peltikate (2018)

Rakennusvuosi

1959

Huoneiden lukumäärä

2

Myyntihinta

140000.00

Kerros

1

Rakennusmateriaali

Hirsi/puu