Laukkakuja 13, 161.0 m2

olohuone, 3-4 makuuhuonetta, keittiö, ruokailutila, kuisti, khh, ph, sauna, 2*erill.wc, 2*vh, lasitettu terassi, autotalli, autokatos, varastot

310000.00 €

Velaton myyntihinta 310000.00 €

Kysy lisää:

Jere Savolin
050-546 1043
jere.savolin@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Kaunis ja kodikas, vuonna 2005 rakennettu yksitasoinen omakotitalo metsän laidalla! Tilava, laatoitettu kuisti hyvillä säilytystiloilla ja vaatehuoneella helpottaa arjen sujuvuutta ja helpottaa pitämään ulkovaatteet järjestyksessä. Eteiskäytävältä avautuu näkymä olohuoneeseen, jonka keskipisteenä on jykevä, varaavan takan ja leivinuunin yhdistelmä. Olohuoneessa on tilaa ja avaruutta, kaareva ikkunaseinä tuo taloon omaperäistä ilmettä. Olohuoneesta on käynti isolle, lasitetulle kuistille, joka tuo lisätilaa oleskeluun. Keittiössä on reilusti säilytys- ja työskentelytilaa, ja ruokailutilaan mahtuu ruokailemaan isommallakin porukalla. Kodinhoito- ja pesutiloissa on panostettu käytännöllisyyteen: kodinhoitohuoneeseen on sisäänkäynti ulkoa, ja kurasyöpössä puhdistat niin saappaat, sadevaatteet kuin lemmikkien tassutkin nopeasti ja helposti. Kodinhoitohuoneen yhteydessä oleva vaatehuone on oiva paikka kausivaatteiden ja liinavaatteiden säilytykseen. Sisäänkäynnin vieressä on varastotila harrastusvälineiden säilytykseen, autotallin perältä löytyy lisää varastotilaa. Takapiha rajoittuu metsään, joten piha on suojaisa. Takapihalla on varasto polttopuiden ja puutarhavälineiden säilytykseen. Tontilla on kokoa yli 2600 m2, joten täällä on tilaa leikkiä ja harrastaa! Lämmin autotalli ja kahden auton katos. Toinen varasto toimii hyvin esimerkiksi harrastustilana. Palokankeskuksen kattavat palvelut sijaitsevat noin 10 minuutin ajomatkan päässä, ja Jyväskylän keskustaankin on vain parinkymmenen minuutin ajomatka. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Kim Särkkä p. 0503073811 ja Jere Savolin p. 0505461043.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

161.0 m2

Kokonaispinta-ala

220.0

Kuvaus

Kaunis ja kodikas, vuonna 2005 rakennettu yksitasoinen omakotitalo metsän laidalla!

Tilava, laatoitettu kuisti hyvillä säilytystiloilla ja vaatehuoneella helpottaa arjen sujuvuutta ja helpottaa pitämään ulkovaatteet järjestyksessä. Eteiskäytävältä avautuu näkymä olohuoneeseen, jonka keskipisteenä on jykevä, varaavan takan ja leivinuunin yhdistelmä. Olohuoneessa on tilaa ja avaruutta, kaareva ikkunaseinä tuo taloon omaperäistä ilmettä. Olohuoneesta on käynti isolle, lasitetulle kuistille, joka tuo lisätilaa oleskeluun.
Keittiössä on reilusti säilytys- ja työskentelytilaa, ja ruokailutilaan mahtuu ruokailemaan isommallakin porukalla.

Kodinhoito- ja pesutiloissa on panostettu käytännöllisyyteen: kodinhoitohuoneeseen on sisäänkäynti ulkoa, ja kurasyöpössä puhdistat niin saappaat, sadevaatteet kuin lemmikkien tassutkin nopeasti ja helposti. Kodinhoitohuoneen yhteydessä oleva vaatehuone on oiva paikka kausivaatteiden ja liinavaatteiden säilytykseen.

Sisäänkäynnin vieressä on varastotila harrastusvälineiden säilytykseen, autotallin perältä löytyy lisää varastotilaa. Takapiha rajoittuu metsään, joten piha on suojaisa. Takapihalla on varasto polttopuiden ja puutarhavälineiden säilytykseen.
Tontilla on kokoa yli 2600 m2, joten täällä on tilaa leikkiä ja harrastaa!

Lämmin autotalli ja kahden auton katos. Toinen varasto toimii hyvin esimerkiksi harrastustilana.

Palokankeskuksen kattavat palvelut sijaitsevat noin 10 minuutin ajomatkan päässä, ja Jyväskylän keskustaankin on vain parinkymmenen minuutin ajomatka.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi:
Kim Särkkä p. 0503073811 ja Jere Savolin p. 0505461043.

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Pintamateriaalit.
Lattiat: kovapuu/parketti/laatta,
Seinät: tapetti/maalaustapetti/paneeli/maali/laatta.

Sähkönkulutus (sis. lämmitys- ja taloussähkön) ollut noin 14 500 kWh:a vuodessa.

Keittiön varusteet

Jääkaappi, pakastekaappi, astianpesukone, erillisliesitaso ja -uuni, liesituuletin, kivityötasot.

Kylpyhuone

Pesuhuoneessa kaksi suihkua.

Kaavatilanne

Osayleiskaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto/tiilikuvioitu peltikate

Lämmitys

Maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä, lisälämmönlähteenä varaava takka/leivinuuni.

Rakennusvuosi

2005

Huoneiden lukumäärä

5

Myyntihinta

310000.00

Kerros

1

Rakennusmateriaali

Puu/tiili