Lamminmutka 8, 162.0 m2

6-7 huonetta, keittiö, khh, ph, s, 2*wc, vh, autotalli, var

320000.00 €

Velaton myyntihinta 320000.00 €

Kysy lisää:

Jere Savolin
050 546 1043
jere.savolin@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Yksitasoinen, alkuperäisiltä omistajiltaan vapautuva hyvin pidetty omakotitalo puistoalueeseen rajoittuvalla tontilla, päättyvän kadun päässä. Suuri, vaalea keittiö on tämän kodin sydän, jossa mahtuu kokkailemaan ja viettämään aikaa koko perheen voimin. Säilytys- ja työskentelytilaa löytyy reilusti, ja ikkunan ääressä mahtuu perheen pienimmät vaikkapa tekemään läksyjä tai piirtelemään. Ruokailutila on kivasti keittiön ja olohuoneen välissä. Olohuoneen korkealle kohoava katto tuo tilaan avaruutta. Makuuhuoneita on kodissa varsinaisesti kolme, mutta olohuoneesta lasipariovin erotettu kirjastohuone toimii mainiosti vanhempien makuuhuoneena. Kirjastohuoneesta on myös käynti etupihan katetulle terassille. Takkahuoneeseen voi helposti majoittaa vieraita, ja myös takkahuoneesta pääsee ulos terassille vilvoittelemaan saunomisen lomassa. Pesuhuone on tilava, ja sauna on remontoitu vastikään vuonna 2020. Kodinhoitohuoneeseen on käynti myös suoraan ulkoa, ja kurasyöppö estää enimpien sotkujen kulkeutumisen sisätiloihin. Kodinhoitohuoneen yhteydessä on myös käytännöllinen vaatehuone vaikkapa liinavaatteiden ja pyyhkeiden säilytykseen. Tasaisella nurmitontilla on hyvin tilaa erilaisille pihaleikeille sekä istutuksille. Autotallin yhteydessä on hyvin varastotilaa sekä katos esimerkiksi polkupyörien säilytykseen. Kuokkalanpelto on idyllinen, vehreä asuinalue lähellä palveluita. Päiväkoti ja koulu sijaitsevat lyhyen ja turvallisen kävelymatkan päässä. Lisäksi lähistöltä löydät urheilupuiston, josta löytyy mahdollisuuksia koko perheen harrastuksiin. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Jere Savolin p. 0505461043.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

162.0 m2

Kokonaispinta-ala

190.0

Kuvaus

Yksitasoinen, alkuperäisiltä omistajiltaan vapautuva hyvin pidetty omakotitalo puistoalueeseen rajoittuvalla tontilla, päättyvän kadun päässä.

Suuri, vaalea keittiö on tämän kodin sydän, jossa mahtuu kokkailemaan ja viettämään aikaa koko perheen voimin. Säilytys- ja työskentelytilaa löytyy reilusti, ja ikkunan ääressä mahtuu perheen pienimmät vaikkapa tekemään läksyjä tai piirtelemään. Ruokailutila on kivasti keittiön ja olohuoneen välissä. Olohuoneen korkealle kohoava katto tuo tilaan avaruutta.

Makuuhuoneita on kodissa varsinaisesti kolme, mutta olohuoneesta lasipariovin erotettu kirjastohuone toimii mainiosti vanhempien makuuhuoneena. Kirjastohuoneesta on myös käynti etupihan katetulle terassille. Takkahuoneeseen voi helposti majoittaa vieraita, ja myös takkahuoneesta pääsee ulos terassille vilvoittelemaan saunomisen lomassa.
Pesuhuone on tilava, ja sauna on remontoitu vastikään vuonna 2020.
Kodinhoitohuoneeseen on käynti myös suoraan ulkoa, ja kurasyöppö estää enimpien sotkujen kulkeutumisen sisätiloihin. Kodinhoitohuoneen yhteydessä on myös käytännöllinen vaatehuone vaikkapa liinavaatteiden ja pyyhkeiden säilytykseen.

Tasaisella nurmitontilla on hyvin tilaa erilaisille pihaleikeille sekä istutuksille.
Autotallin yhteydessä on hyvin varastotilaa sekä katos esimerkiksi polkupyörien säilytykseen.
Kuokkalanpelto on idyllinen, vehreä asuinalue lähellä palveluita. Päiväkoti ja koulu sijaitsevat lyhyen ja turvallisen kävelymatkan päässä. Lisäksi lähistöltä löydät urheilupuiston, josta löytyy mahdollisuuksia koko perheen harrastuksiin.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Jere Savolin p. 0505461043.

Lisätiedot

Pintamateriaalit: lattiat laatta/parketti (laatan alla lattialämmitys), seinät maali/tapetti.

Muuta kauppaan kuuluvaa: kiinteät valaisimet, sälekaihtimet, verhotangot, keskuspölynimuri, varaava takka, jätesäiliö, kaapeli-tv -liittymä.

Suihkut ja vesihanat uusittu vuonna 2020 lukuun ottamatta pesuhuoneen yhteydessä olevan wc:n hanoja.

Keittiön varusteet

Jääkaappi/pakastin sekä jää-/viileäkaappi, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone. Kaapistot maalattu/hiottu vuonna 2019.
Kodinkoneet uusittu pääosin 2010-luvulla.

Kylpyhuone

Kylpyhuoneessa kaksi suihkua.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto/tiilikate

Lämmitys

Kaukolämpö (vesikiertoinen patterilämmitys/vesikiertoinen lattialämmitys), lisälämmönlähteenä varaava takka.

Rakennusvuosi

1995

Huoneiden lukumäärä

7

Myyntihinta

320000.00

Kerros

1

Rakennusmateriaali

Puurunko/tiiliverhous