Lakitie 6 as, 74.5 m2

3 huonetta, keittiö, kph, vh, parveke

83000.00 €

Velaton myyntihinta 83000.00 €

Kysy lisää:

Mikko Savolainen
050-371 0699
mikko.savolainen@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Valoisa kerrostalokolmio rauhaisalla sijainnilla, lähellä Vaajakosken kattavia palveluita. Vaaleasävyisessä keittiössä on hyvin säilytystilaa, ja työtasot sointuvat kauniisti lattian väriin. Ruokapöydälle on mukavasti tilaa ikkunan edessä. Keittiöstä on käynti tilavalle parvekkeelle. Olohuoneessa mahtuu rentoutumaan koko perheen voimin, ja nurkkaan mahtuu vaikkapa työpiste. Makuuhuoneet sijaitsevat olohuoneen toisella puolen. Säilytystilaa löytyy eteisen ja makuuhuoneen korkeiden kaappien lisäksi käytännöllisestä vaatehuoneesta. Hyvin hoidettu, yhteisöllinen taloyhtiö. Vaajakosken tarjoamat monipuoliset palvelut löytyvät asunnon läheisyydestä: ruokakauppaan on matkaa vain reilu kilometri, Kotimäen päiväkoti on noin 600 metrin päässä, ja lähin leikkipuisto Haaparinteenpuisto on alle 200 metrin päässä. Vaajakoskelta löytyy myös monipuolisesti erilaisia liikunta- ja aktiviteettimahdollisuuksia. Muun muassa urheiluhalli sekä uimahalli sijaitsevat Vaajakosken keskustassa. Jyväskylän keskustaan matkaa on omalla autolla noin 6 kilometriä ja matka sujuu mutkattomasti myös julkisen liikenteen avulla. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelysi: Mikko Savolainen p. 050 371 0699

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

74.5 m2

Kokonaispinta-ala

74.5

Kuvaus

Valoisa kerrostalokolmio rauhaisalla sijainnilla, lähellä Vaajakosken kattavia palveluita.

Vaaleasävyisessä keittiössä on hyvin säilytystilaa, ja työtasot sointuvat kauniisti lattian väriin. Ruokapöydälle on mukavasti tilaa ikkunan edessä. Keittiöstä on käynti tilavalle parvekkeelle. Olohuoneessa mahtuu rentoutumaan koko perheen voimin, ja nurkkaan mahtuu vaikkapa työpiste. Makuuhuoneet sijaitsevat olohuoneen toisella puolen. Säilytystilaa löytyy eteisen ja makuuhuoneen korkeiden kaappien lisäksi käytännöllisestä vaatehuoneesta.

Hyvin hoidettu, yhteisöllinen taloyhtiö.
Vaajakosken tarjoamat monipuoliset palvelut löytyvät asunnon läheisyydestä: ruokakauppaan on matkaa vain reilu kilometri, Kotimäen päiväkoti on noin 600 metrin päässä, ja lähin leikkipuisto Haaparinteenpuisto on alle 200 metrin päässä. Vaajakoskelta löytyy myös monipuolisesti erilaisia liikunta- ja aktiviteettimahdollisuuksia. Muun muassa urheiluhalli sekä uimahalli sijaitsevat Vaajakosken keskustassa. Jyväskylän keskustaan matkaa on omalla autolla noin 6 kilometriä ja matka sujuu mutkattomasti myös julkisen liikenteen avulla.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelysi: Mikko Savolainen p. 050 371 0699

Lisätiedot

Pintamateriaalit: lattia laminaattia, seinät maali/tapetti.

Pintaremonttia tehty vuonna 2011, jolloin katot ja ovet maalattu kaikkialla, seinäpinnat maalattu/tapetoitu. Samalla asennettu sälekaihtimet. Makuuhuoneiden seinien pintamaalausta myös vuosina 2014 ja 2016.

Keittiön varusteet

Jääkappi/pakastin, sähköliesi, astianpesukone, valkoiset kaapistot. Kaapistojen ovet uusittu vuonna 2011.

Kylpyhuone

Suihku, lasinen suihkuseinä, wc-istuin, peilikaappi, kaapisto, pesukoneliitäntä.
Kylpyhuone remontoitu vuonna 2011, jolloin lattiat ja seinät kaakeloitu, lattiakaivo ja lattialämmitys asennettu sekä kalusteet uusittu.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Tasakatto/huopakate

Lämmitys

Kaukolämpö, vesikeskuslämmitys

Rakennusvuosi

1978

Huoneiden lukumäärä

3

Myyntihinta

83000.00

Asuntojen lukumäärä

as 14

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Lakiperä

Huoltoyhtiö

Antti Kinnunen REIM Jyväskylä Oy

Antenni

Yhteisantenni

Kerros

3/6

Rakennusmateriaali

Betonielementti