Laikuttajantie 10 G, 50.5 m2

2h+kk+vh+kph+lasitettu parveke

49000.00 €

Velaton myyntihinta 49000.00 €

Kysy lisää:

Kim Särkkä
050 3073811
kim.sarkka@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Siistikuntoinen ja tilava kaksio lähellä uimarantaa ja monipuolisia liikuntapalveluja. Huoneiston pinnat ovat uusittu kokonaisuudessaan vuonna 2010 ja pinnat ovat ilmeeltään nykyaikaiset ja toimivat. Keittöön on saatu pyykinpesukoneelle paikka, joten kylpyhuone on saanut tämän vuoksi enemmän käyttöönsä tilaa. Pesukoneen päällä kaapissa paikka myös pienelle astianpesukoneelle. Avara makuuhuone, jossa iso vaatehuone ja käynti omalle lasitetulle parvekkeelle, josta vehreät näkymät Kangaslammen suuntaan. Huhtasuon lähipalvelut, kuten terveysasema, lähikauppa ja kirjasto lyhyen matkan päässä. Huhtasuon yhtenäiskoulu (1.-9. lk) sekä päiväkoti noin kilometrin päässä. Kangaslammen toimintapuisto tarjoaa monenlaisia aktiviteetteja kaikenikäisille. Hyvät luonnossa liikkumisen mahdollisuudet kävellen tai hiihtäen, lähettyvillä sijaitsee muun muassa Vuorilammen laavu. Viereiseltä Kangaslammentieltä on hyvät julkisen liikenteen yhteydet muun muassa Seppälän liikekeskuksille sekä Jyväskylän keskustaan. Pyydä lisätietoja kohteesta ja sovi oma esittelyaikasi: Kim Särkkä 0503073811. Haluamme Kiinteistönvälitys LKV Savolinilla toimia vastuullisesti ja omalta osaltamme ehkäistä koronaviruksen leviämistä. Tästä syystä olemme toistaiseksi luopuneet myynnissä olevien kohteiden yleisesittelyistä. Kohteisiimme pääset tutustumaan edelleen tuttuun tapaan sopimalla kanssamme yksityisen esittelyajan.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

50.5 m2

Kokonaispinta-ala

50.5

Kuvaus

Siistikuntoinen ja tilava kaksio lähellä uimarantaa ja monipuolisia liikuntapalveluja.

Huoneiston pinnat ovat uusittu kokonaisuudessaan vuonna 2010 ja pinnat ovat ilmeeltään nykyaikaiset ja toimivat. Keittöön on saatu pyykinpesukoneelle paikka, joten kylpyhuone on saanut tämän vuoksi enemmän käyttöönsä tilaa. Pesukoneen päällä kaapissa paikka myös pienelle astianpesukoneelle. Avara makuuhuone, jossa iso vaatehuone ja käynti omalle lasitetulle parvekkeelle, josta vehreät näkymät Kangaslammen suuntaan.

Huhtasuon lähipalvelut, kuten terveysasema, lähikauppa ja kirjasto lyhyen matkan päässä. Huhtasuon yhtenäiskoulu (1.-9. lk) sekä päiväkoti noin kilometrin päässä.
Kangaslammen toimintapuisto tarjoaa monenlaisia aktiviteetteja kaikenikäisille.
Hyvät luonnossa liikkumisen mahdollisuudet kävellen tai hiihtäen, lähettyvillä sijaitsee muun muassa Vuorilammen laavu.
Viereiseltä Kangaslammentieltä on hyvät julkisen liikenteen yhteydet muun muassa Seppälän liikekeskuksille sekä Jyväskylän keskustaan.

Pyydä lisätietoja kohteesta ja sovi oma esittelyaikasi:
Kim Särkkä 0503073811.

Haluamme Kiinteistönvälitys LKV Savolinilla toimia vastuullisesti ja omalta osaltamme ehkäistä koronaviruksen leviämistä. Tästä syystä olemme toistaiseksi luopuneet myynnissä olevien kohteiden yleisesittelyistä. Kohteisiimme pääset tutustumaan edelleen tuttuun tapaan sopimalla kanssamme yksityisen esittelyajan.

Kunto

Tyydyttävä

Lisätiedot

Kiinteät valaisimet ja sälekaihtimet kuuluvat kauppaan.

Keittiön varusteet

Keittiössä varusteina:
Jääkaappi/pakastin, astianpesukone, liesituuletin ja sähköuuni keraamisella liedellä.

Kylpyhuone

Kylpyhuone uusittu kokonaisuudessaan vuonna 2010.
Kylpyhuoneen varusteina: wc istuin, pesuallas, allaskaappi, peilikaappi, suihkuseinä ja suihku.

Kattotyyppi

Tasakatto/bitumikate

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

1974

Huoneiden lukumäärä

2

Myyntihinta

49000.00

Asuntojen lukumäärä

G 49

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Leijonanlinna

Huoltoyhtiö

Eija Koukka Sulun Kiinteistönhoito

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

Pohjakerros/3

Rakennusmateriaali

Betoni