Laani 10, 69.5 m2

3 huonetta, keittiö, kylpyhuone, sauna, erill. wc, lasitettu parveke

248000.00 €

Velaton myyntihinta 248000.00 €

Kysy lisää:

Petri Heikkilä
050 5966 705
petri.heikkila@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Upealla paikalla Lutakossa, Jyväsjärven rannassa, sijaitsee tämä valoisa ja vaalea kolmio! Lasitetulta parvekkeelta on näkymät sekä järvelle että leikkisästi aaltoilevaan Lutakonpuistoon, joka on loistava paikka esimerkiksi kesäisen piknikin viettoon. Keittiö ja olohuone yhdistyvät toisiinsa saumattomasti, joten tila on avara. Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle, jossa voi nauttia vuodenaikojen mukaan vaihtuvasta järvimaisemasta. Asunnossa on kaksi hyvänkokoista makuuhuonetta. Kylpyhuone on myös tilava, ja oman saunan lämmössä on mukava rentoutua. Erillinen wc sujuvoittaa arkea. Lutakon rantaviivaa pitkin kulkevalle, noin 14 kilometriä pitkälle Rantaraitille pääsee nopeasti, ja monipuolinen tapahtumatarjonta tuo sykettä myös viereiselle satama-alueelle. Läheltä löytyvät ruokakaupat ja ravintolat, ja ydinkeskustan monipuoliset palvelutkin ovat kävelymatkan päässä. Mahdollisuus autopaikkaan.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

69.5 m2

Kokonaispinta-ala

69.5

Kuvaus

Upealla paikalla Lutakossa, Jyväsjärven rannassa, sijaitsee tämä valoisa ja vaalea kolmio! Lasitetulta parvekkeelta on näkymät sekä järvelle että leikkisästi aaltoilevaan Lutakonpuistoon, joka on loistava paikka esimerkiksi kesäisen piknikin viettoon.

Keittiö ja olohuone yhdistyvät toisiinsa saumattomasti, joten tila on avara. Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle, jossa voi nauttia vuodenaikojen mukaan vaihtuvasta järvimaisemasta. Asunnossa on kaksi hyvänkokoista makuuhuonetta. Kylpyhuone on myös tilava, ja oman saunan lämmössä on mukava rentoutua. Erillinen wc sujuvoittaa arkea.

Lutakon rantaviivaa pitkin kulkevalle, noin 14 kilometriä pitkälle Rantaraitille pääsee nopeasti, ja monipuolinen tapahtumatarjonta tuo sykettä myös viereiselle satama-alueelle. Läheltä löytyvät ruokakaupat ja ravintolat, ja ydinkeskustan monipuoliset palvelutkin ovat kävelymatkan päässä.
Mahdollisuus autopaikkaan.

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Pintamateriaalit: lattiat parkettia, seinät maalatut/tapetoidut

Kylpyhuone

Kylpyhuoneessa suihkukaappi, wc-istuin, peili, pesuallas, allaskaapisto.

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Tasakatto/huopakate

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

2004

Huoneiden lukumäärä

3

Myyntihinta

248000.00

Asuntojen lukumäärä

A 1

Taloyhtiön nimi

As Oy Jyväskylän Katariina

Huoltoyhtiö

Tero Pitkänen Jyväskylän Isännöintitiimi Oy ISA

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

2/12

Rakennusmateriaali

Betoni