Laajavuorentie 1 C, 85.0 m2

4 huonetta, keittiö, kph, erill. wc, lasit. p

85000.00 €

Velaton myyntihinta 85000.00 €

Kysy lisää:

Nina Tawast
050 5736 106
nina.tawast@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Kauniisti remontoitu, parvekkeellinen ylimmän 5. kerroksen koti hyvällä sijainnilla, Laajavuoren ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksien välittömässä läheisyydessä! Keittiöstä ja viereisestä ruokailutilasta aukeavat kauniit näkymät Laajavuoren luonnonmetsiin. Koko huoneiston levyiseltä parvekkeelta aukeavat huikaisevan kauaskantoiset näkymät yli Laajavuoren ja Kortepohjan asuinalueiden aina Tuomiojärvelle ja Harjun tornille saakka. Mukavan kokoinen kylpyhuone ja erillinen wc tarjoavat helppoutta arkeen ja molemmat märkätilat ovat juuri remontoitu tyylikkäästi tuoreen LVIS-remontin yhteydessä. Perinteisellä menetelmällä toteutettava LVIS-saneeraus on meneillään vielä yhtiön yleisten tilojen osalta mutta tämä huoneisto on jo muuttovalmis. Huomaathan, että asunnon oston yhteydessä on mahdollisuus säästää varainsiirtoverossa, mikäli kaupat tehdään ennen LVIS-lainaosuuksien jyvitystä! Lähistöllä sijaitsee mukava määrä palveluita: mm. uusi Savulahden päiväkotikoulu, kirjasto ja Kortepohjan lähikauppa. Savelassa palvelevat mm. huoltoasema, kuntosali ja lähikaupat. Ulkoilusta nauttiville lähes takapihalla sijaitseva Laajavuori tarjoaa loputtomia mahdollisuuksia mm. lenkkeilyyn, maastopyöräilyyn, frisbeegolfaukseen, hiihtoon ja lasketteluun. Perheen seikkailijoita ilahduttavat Laajavuori Urban Outdoorsin hienot kiipeilyradat. Keskustaankin ajaa hetkessä hyviä pyöräteitä pitkin sekä autoillen. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy Nina Tawast 0505736106 / nina.tawast@savolin.fi

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

85.0 m2

Kokonaispinta-ala

85.0

Kuvaus

Kauniisti remontoitu, parvekkeellinen ylimmän 5. kerroksen koti hyvällä sijainnilla, Laajavuoren ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksien välittömässä läheisyydessä!

Keittiöstä ja viereisestä ruokailutilasta aukeavat kauniit näkymät Laajavuoren luonnonmetsiin. Koko huoneiston levyiseltä parvekkeelta aukeavat huikaisevan kauaskantoiset näkymät yli Laajavuoren ja Kortepohjan asuinalueiden aina Tuomiojärvelle ja Harjun tornille saakka. Mukavan kokoinen kylpyhuone ja erillinen wc tarjoavat helppoutta arkeen ja molemmat märkätilat ovat juuri remontoitu tyylikkäästi tuoreen LVIS-remontin yhteydessä.

Perinteisellä menetelmällä toteutettava LVIS-saneeraus on meneillään vielä yhtiön yleisten tilojen osalta mutta tämä huoneisto on jo muuttovalmis. Huomaathan, että asunnon oston yhteydessä on mahdollisuus säästää varainsiirtoverossa, mikäli kaupat tehdään ennen LVIS-lainaosuuksien jyvitystä!

Lähistöllä sijaitsee mukava määrä palveluita: mm. uusi Savulahden päiväkotikoulu, kirjasto ja Kortepohjan lähikauppa. Savelassa palvelevat mm. huoltoasema, kuntosali ja lähikaupat. Ulkoilusta nauttiville lähes takapihalla sijaitseva Laajavuori tarjoaa loputtomia mahdollisuuksia mm. lenkkeilyyn, maastopyöräilyyn, frisbeegolfaukseen, hiihtoon ja lasketteluun. Perheen seikkailijoita ilahduttavat Laajavuori Urban Outdoorsin hienot kiipeilyradat. Keskustaankin ajaa hetkessä hyviä pyöräteitä pitkin sekä autoillen.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi:
Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy
Nina Tawast
0505736106 / nina.tawast@savolin.fi

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Yhtiöjärjestyksessä as.oy -laista poikkeavia määräyksiä koskien kunnossapitovastuita (ks. yhtiöjärj 18§).
Kauppaan kuuluu: verhotangot, kaihtimet, kiinteät valaisimet.

Keittiön varusteet

Ajaton vaalea keittiö (remontoitu 2015-2016), jonka yhteydessä viereisessä huoneessa ruokailutila. Varusteet: jääkaappi/pakastin, sähköliesi, liesituuletin (aktiivihiili), astianpesukone, allas, kiinteät valaisimet.

Kylpyhuone

Kylpyhuone (2020): tyylikäs vaaleasävyinen kylpyhuone, jpssa seinät ja lattia laattaa, katto paneelia. Varusteina peilikaappi valaisimella, allaskaappi vetolaatikoin, suihku, kääntyvä suihkuseinä, wc-istuin, pesukoneliitäntä.

Erillinen wc (2020): tyylikäs vaaleasävyinen erillinen wc, jossa seinät ja lattia laattaa, katto paneelia. Varusteina valopeili, allaskaapisto vetolaatikoin, bidee, wc-istuin.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki.

Kattotyyppi

Pulpetti/pelti

Lämmitys

kaukolämpö

Rakennusvuosi

1968

Huoneiden lukumäärä

4

Myyntihinta

85000.00

Asuntojen lukumäärä

C 49

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Kortekilpi

Huoltoyhtiö

Ilkka Kuulasmaa Keski-Suomen Tilivalvonta Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

5/5

Rakennusmateriaali

Betoni