Kylmänorontie 16, 105.0 m2

4 huonetta, keittiö, khh, kylpyhuone, sauna, erill. wc, vh,var

329000.00 €

Velaton myyntihinta 329000.00 €

Kysy lisää:

Tero Tourunen
0400 967 564
tero.tourunen@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

ENNAKKOMARKKINOINNISSA A puolen tulevat omistajat odottavat naapureita… Kiinteistömuotoinen paritalo vehreällä alueella Kylmänorossa, muutamansadan metrin päässä Jyväsjärven rannasta! Keittiö ja olohuone ovat avaraa, yhtenäistä tilaa. Isoimman makuuhuoneen yhteydessä on käytännöllinen vaatehuone, ja pienemmät makuuhuoneet sopivat hyvin esimerkiksi lastenhuoneiksi tai työtilaksi. Autokatoksesta pääsee kätevästi suoraan takapihalle. Autokatoksen yhteydessä on myös huoneistokohtainen varasto/tekninen tila. Ostajalla on mahdollisuus vaikuttaa tuleviin pintamateriaaleihin ja kalustevalintoihin (rakennustapaselostus sekä materiaalien tyyppi- ja hintatiedot saatavissa välittäjältä). Lämmitysmuotona on edullinen ja ekologinen maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Valmistuminen vuoden kuluttua rakennustöiden aloittamisesta, vuonna 2021. Ulkoilu- ja lenkkeilymaastot kuljettavat pitkin Jyväsjärven rantaa, ja puistot, koulut sekä päiväkodit löytyvät läheltä. Pyydä lisätietoja: Jere Savolin p. 050 546 1043

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

105.0 m2

Kokonaispinta-ala

128.5

Kuvaus

ENNAKKOMARKKINOINNISSA

A puolen tulevat omistajat odottavat naapureita…

Kiinteistömuotoinen paritalo vehreällä alueella Kylmänorossa, muutamansadan metrin päässä Jyväsjärven rannasta!

Keittiö ja olohuone ovat avaraa, yhtenäistä tilaa. Isoimman makuuhuoneen yhteydessä on käytännöllinen vaatehuone, ja pienemmät makuuhuoneet sopivat hyvin esimerkiksi lastenhuoneiksi tai työtilaksi.
Autokatoksesta pääsee kätevästi suoraan takapihalle. Autokatoksen yhteydessä on myös huoneistokohtainen varasto/tekninen tila.

Ostajalla on mahdollisuus vaikuttaa tuleviin pintamateriaaleihin ja kalustevalintoihin (rakennustapaselostus sekä materiaalien tyyppi- ja hintatiedot saatavissa välittäjältä). Lämmitysmuotona on edullinen ja ekologinen maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä.
Valmistuminen vuoden kuluttua rakennustöiden aloittamisesta, vuonna 2021.

Ulkoilu- ja lenkkeilymaastot kuljettavat pitkin Jyväsjärven rantaa, ja puistot, koulut sekä päiväkodit löytyvät läheltä.

Pyydä lisätietoja: Jere Savolin p. 050 546 1043

Lisätiedot

Sälekaihtimet ikkunoissa.

Pintamateriaalit:
Tupakeittiössä, makuuhuoneissa ja vaatehuoneessa on laminaatti- tai vinyylilattiat, eteisen, wc:n, pesuhuoneen, saunan ja kodinhoitohuoneen lattiat ovat laattaa. Asuintilojen sisäseinäpinnat maalattu, pesuhuoneen ja wc:n seinät laatoitettu. Asuintilojen katot ovat valkoista pinnoitettua paneelia (mdf).

Kaikki kalusteet ovat tehdasvalmisteisia vakiokalusteita.

Keittiön varusteet

Kodinkoneet ovat valkoisia tai rosterisia. Keittiössä on induktioliesitaso, erillisuuni,
liesikupu, jää-pakastinkaappi yhdistelmä sekä astianpesukone. Keittiön työtasojen kalustevälien seinäpinnat laminaattilevyä. Keittiökalusteiden ovilevyt ovat maalattua mdf-levyä ja rungot melamiinipintaisia, laminaattityötasot. Upotettavat spottivalaisimet.

Kylpyhuone

Pesuhuoneeseen ja wc-tilaan allaskaapin/tason päälle posliinialtaat ja niiden päälle seinälle peili. Upotettavat spottivalaisimet.

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Murrettu harjakatto / peltikate

Lämmitys

Maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä.

Rakennusvuosi

2021

Huoneiden lukumäärä

4

Myyntihinta

329000.00

Kerros

1

Rakennusmateriaali

Puu