Kuukanranta 1 A, 58.0 m2

2 huonetta, keittiö, kylpyhuone, sauna, vaatehuone, lasit. parveke

168000.00 €

Velaton myyntihinta 168000.00 €

Kysy lisää:

Nina Tawast
050 5736 106
nina.tawast@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Asunto Oy Uuraisten Unelma sijaitsee upealla tontilla, aivan Uuraisten keskustassa Pikku-Kuukka -järven rantamaisemissa. Yhtiön ylimmästä, neljännestä kerroksesta on vapautumassa kodikas, valoisa ja hyvin pidetty kaksio kauniilla näkymillä luontoon ja yli järven. Tunnelmaa ja kodikkuutta tuovat kodin yhtenäinen olohuone ja ruokailutila, seesteinen makuuhuone ja oma sauna. Tilava, lasitettu parveke tarjoaa oman paikan auringossa, järven kimallusta katsellen. Hissillinen, v. 2013 käyttöönotettu yhtiö on modernisti varusteltu: jalkojen alla lämmittää vesikiertoinen lattialämmitys ja asunnoissa on huoneistokohtainen ilmanvaihto. Taloyhtiöstä löydät mm. toimivat irtainvarastot, lastenvaunu- ja ulkoiluvälinevaraston sekä suojaisan paikoitusalueen autoille. Uuraisten keskustan palvelut, kuten posti, kuntosali, ruokakauppa ja kirjasto löytyvät ulottuviltasi. Läheisellä mattolaiturilla pesee matot ja uimarannalta on kiva pulahtaa uimaan. Talvisin hiihtäjät pääsevät helposti hiihtoladuille Pikku-Kuukka -järven poikki. Tikkakoskelle, Äänekoskelle ja Jyväskylään hetken ajomatka. Lämpimästi tervetuloa esittelyyn! Varaa oma yksityisesittelyaikasi: Nina Tawast / LKV Savolin Oy nina.tawast@savolin.fi 050 5736106 — Onko oma kotisi vielä myymättä? Soita tai laita viestiä, niin sovitaan tapaaminen. Saat hinta-arvion, myyntisuunnitelman ja välitystarjouksen helposti samalla tapaamisella. Lämpimästi tervetuloa asiakkaakseni! Nina Tawast / LKV Savolin Oy nina.tawast@savolin.fi 050 5736106

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

58.0 m2

Kokonaispinta-ala

58.0

Kuvaus

Asunto Oy Uuraisten Unelma sijaitsee upealla tontilla, aivan Uuraisten keskustassa Pikku-Kuukka -järven rantamaisemissa. Yhtiön ylimmästä, neljännestä kerroksesta on vapautumassa kodikas, valoisa ja hyvin pidetty kaksio kauniilla näkymillä luontoon ja yli järven.

Tunnelmaa ja kodikkuutta tuovat kodin yhtenäinen olohuone ja ruokailutila, seesteinen makuuhuone ja oma sauna. Tilava, lasitettu parveke tarjoaa oman paikan auringossa, järven kimallusta katsellen.

Hissillinen, v. 2013 käyttöönotettu yhtiö on modernisti varusteltu: jalkojen alla lämmittää vesikiertoinen lattialämmitys ja asunnoissa on huoneistokohtainen ilmanvaihto. Taloyhtiöstä löydät mm. toimivat irtainvarastot, lastenvaunu- ja ulkoiluvälinevaraston sekä suojaisan paikoitusalueen autoille.

Uuraisten keskustan palvelut, kuten posti, kuntosali, ruokakauppa ja kirjasto löytyvät ulottuviltasi. Läheisellä mattolaiturilla pesee matot ja uimarannalta on kiva pulahtaa uimaan. Talvisin hiihtäjät pääsevät helposti hiihtoladuille Pikku-Kuukka -järven poikki.
Tikkakoskelle, Äänekoskelle ja Jyväskylään hetken ajomatka.

Lämpimästi tervetuloa esittelyyn! Varaa oma yksityisesittelyaikasi:

Nina Tawast / LKV Savolin Oy
nina.tawast@savolin.fi
050 5736106


Onko oma kotisi vielä myymättä? Soita tai laita viestiä, niin sovitaan tapaaminen. Saat hinta-arvion, myyntisuunnitelman ja välitystarjouksen helposti samalla tapaamisella. Lämpimästi tervetuloa asiakkaakseni!

Nina Tawast / LKV Savolin Oy
nina.tawast@savolin.fi
050 5736106

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Kiinteät valaisimet.
Pintamateriaalit: Keittiö: valoisa keittiö, jonka yhteydessä ruokailutila, sauna: oma sauna, jossa sähkökiuas, olohuone: valoisa olohuone, josta käynti omalle, lasitetulle parvekkeelle. lattia: parketti, seinät: tapetti, makuuhuone 1: rauhallinen makuuhuone, jonka yhteydessä vaatehuone ja kaappitilaa. lattia: parketti, seinät: tapetti.
Säilytystilat: Vaatehuone, ulkovarasto, kaapistot, kellarikomero.

Keittiön varusteet

Jääkaappi/pakastin, keraaminenliesi, liesituuletin/hormi/suodatin, astianpesukone, kiinteät valaisimet.

Kylpyhuone

Lattialämmitys (huom: huoneistokohtainen ilmanvaihto (vesikiertoinen lattialämmitys koko huoneistossa).

Kattotyyppi

pelti

Lämmitys

Kaukolämpö, vesikiertoinen lattialämmitys

Rakennusvuosi

2013

Huoneiden lukumäärä

2

Myyntihinta

168000.00

Asuntojen lukumäärä

A 18

Taloyhtiön nimi

As Oy Uuraisten Unelma

Huoltoyhtiö

Atro Kallio Ak-isännöinti Oy

Antenni

Yhteisantenni

Kerros

4/4/4

Rakennusmateriaali

betoni/tiili