Kuokostie 1 A, 87.5 m2

3h+vh+keittiö+kph+s+erill wc+terassi+autokatos+varasto

195000.00 €

Velaton myyntihinta 195000.00 €

Kysy lisää:

Kim Särkkä
050 3073811
kim.sarkka@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Muuramen Tervamäessä sijaitsee vuonna 2011 valmistunut rivitalohuoneisto. Avara ja valoisa pohjaratkaisu yhdessä tasossa. Huoneisto lämpenee sähköllä, vesikiertoisella lattialämmityksellä ja lisäksi olohuoneessa on varaava takka, joten asumiskulut ovat pienen vastikkeen lisäksi alhaiset. Talo kuuluu A-energialuokkaan. Vuonna 2016 asfaltoidulta etupihalta on jokaiselle huoneistolle oma tilava autokatospaikka, jonka yhteydessä on ulkovarasto. Lisäksi joka huoneistolle on saatavissa pihasta toinen autopaikka. Autopaikat ovat vuosimaksullisia (kts. lisätietoja kohta). Huoneistolle kuuluu viihtyisä terassi sekä suojaisa piha-alue. Soita ja sovi oma yksityinen esittelyaikasi. Jere Savolin 0505461043 ja Kim Särkkä 0503073811 Haluamme Kiinteistönvälitys LKV Savolinilla toimia vastuullisesti ja omalta osaltamme ehkäistä koronaviruksen leviämistä. Tästä syystä olemme toistaiseksi luopuneet myynnissä olevien kohteiden yleisesittelyistä. Kohteisiimme pääset tutustumaan edelleen tuttuun tapaan sopimalla kanssamme yksityisen esittelyajan.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

87.5 m2

Kokonaispinta-ala

87.5

Kuvaus

Muuramen Tervamäessä sijaitsee vuonna 2011 valmistunut rivitalohuoneisto.
Avara ja valoisa pohjaratkaisu yhdessä tasossa. Huoneisto lämpenee sähköllä, vesikiertoisella lattialämmityksellä ja lisäksi olohuoneessa on varaava takka, joten asumiskulut ovat pienen vastikkeen lisäksi alhaiset. Talo kuuluu A-energialuokkaan.

Vuonna 2016 asfaltoidulta etupihalta on jokaiselle huoneistolle oma tilava autokatospaikka, jonka yhteydessä on ulkovarasto. Lisäksi joka huoneistolle on saatavissa pihasta toinen autopaikka. Autopaikat ovat vuosimaksullisia (kts. lisätietoja kohta). Huoneistolle kuuluu viihtyisä terassi sekä suojaisa piha-alue.

Soita ja sovi oma yksityinen esittelyaikasi.
Jere Savolin 0505461043 ja Kim Särkkä 0503073811

Haluamme Kiinteistönvälitys LKV Savolinilla toimia vastuullisesti ja omalta osaltamme ehkäistä koronaviruksen leviämistä. Tästä syystä olemme toistaiseksi luopuneet myynnissä olevien kohteiden yleisesittelyistä. Kohteisiimme pääset tutustumaan edelleen tuttuun tapaan sopimalla kanssamme yksityisen esittelyajan.

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Kauppaan kuuluvat: kiinteät valaisimet ja sälekaihtimet.
Lisäksi eteisessä tilava vaatehuone.

Autokatospaikka 40/60/120euroa/vuosi, riippuen autossa käytössä olevien lämmityslaitteiden määrästä. Pihaparkkipaikasta veloitetaan 40euroa/vuosi.

Sähkön kokonaiskulutus on ollut viimeisen neljän vuoden aikana noin.10.000kWh/vuosi.
Puuta on käytetty loka-huhtikuu välillä 0-2kuutiota.

Keittiön varusteet

Tyylikäs ja ajaton Puustellin keittiö.
Keittiössä varusteina: Jääkaappi, pakastinkaappi, erillisuuni, induktioliesi, liesituuletin ja astianpesukone.

Kylpyhuone

Kylpyhuone ikäisekseen tyylikkäästi laatoitettu, jossa kaksi suihkua.

Kattotyyppi

Harjakatto/ tiilikate

Lämmitys

Vesikiertoinen lattialämmitys, suora sähkölämmitys

Rakennusvuosi

2011

Huoneiden lukumäärä

3

Myyntihinta

195000.00

Asuntojen lukumäärä

A 4

Taloyhtiön nimi

Asunto oy Muuramen Tervakoti

Huoltoyhtiö

Eino Östman

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

As4/1

Rakennusmateriaali

Puu