Kumpukuja 8, 133.0 m2

4mh, oh, keittiö, ruokailutila, khh, ph, s, 2*wc, vh, terassi, var, autokatos

249000.00 €

Velaton myyntihinta 249000.00 €

Kysy lisää:

Tero Tourunen
0400 967 564
tero.tourunen@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Vuonna 2007 valmistunut yksitasoinen, neljän makuuhuoneen Lappli-omakotitalo omalla, aurinkoisella ja puistoalueeseen rajoittuvalla tontilla päättyvän tien päässä! Tilava laatoitettu eteinen liukuovikaapeilla, josta avautuu näkymä olohuoneeseen. Olohuoneessa, keittiössä ja ruokailutilassa korkeaa huonetilaa. Vaalea Puustellin keittiö, jossa saareke jakaa keittiön ja ruokailutilan, joten ruoanlaiton lomassa on helppo esimerkiksi seurata lasten touhuja ruokapöydän ääressä tai seurustella vieraiden kanssa. Neljä hyvänkokoista makuuhuonetta, joista yhdessä pariovet sekä oma wc ja vaatehuone. Kodinhoitohuoneessa kätevä kuraeteinen ja hyvin tilaa pyykkihuollolle. Autopaikat katoksessa ja laatoitetulla piha-alueella, takapiha pääosin nurmetettua aluetta, jossa on tilaa leikkiä ja harrastaa. Tilava 30 m2:n käyttöullakko. Lasten leikkeihin sopiva leikkipuisto sijaitsee noin 150 metrin päässä ja Liinalammin koululle on matkaa noin kilometri. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Tero Tourunen p. 0400 967 564.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

133.0 m2

Kokonaispinta-ala

161.0

Kuvaus

Vuonna 2007 valmistunut yksitasoinen, neljän makuuhuoneen Lappli-omakotitalo omalla, aurinkoisella ja puistoalueeseen rajoittuvalla tontilla päättyvän tien päässä!

Tilava laatoitettu eteinen liukuovikaapeilla, josta avautuu näkymä olohuoneeseen.
Olohuoneessa, keittiössä ja ruokailutilassa korkeaa huonetilaa. Vaalea Puustellin keittiö, jossa saareke jakaa keittiön ja ruokailutilan, joten ruoanlaiton lomassa on helppo esimerkiksi seurata lasten touhuja ruokapöydän ääressä tai seurustella vieraiden kanssa.
Neljä hyvänkokoista makuuhuonetta, joista yhdessä pariovet sekä oma wc ja vaatehuone. Kodinhoitohuoneessa kätevä kuraeteinen ja hyvin tilaa pyykkihuollolle.

Autopaikat katoksessa ja laatoitetulla piha-alueella, takapiha pääosin nurmetettua aluetta, jossa on tilaa leikkiä ja harrastaa. Tilava 30 m2:n käyttöullakko.
Lasten leikkeihin sopiva leikkipuisto sijaitsee noin 150 metrin päässä ja Liinalammin koululle on matkaa noin kilometri.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Tero Tourunen p. 0400 967 564.

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Varaus maa-/ilmavesilämpöpumpulle (suojaputkitukset valmiina).
Muuta kauppaan kuuluvaa: kuivauskaappi, sälekaihtimet, verhotangot, irtokaappi makuuhuoneessa, kattovalaisimet, seinävalaisimet eteisessä, jätesäiliö, hiekkalaatikko, istutusaltaat.

Iv-kanaviston puhdistus suoritettu 30.1.2017. Radonmittaus tehty 2018. Yläpohjan kuntoarvio teetetty 20.7.2015. Takapihan istutusaltaan valaisimia ei ole kytketty. Kuntotarkastus tehty 12.4.2019.
Pintamateriaalit: Lattiat asuinhuoneissa laminaattia ja kosteissa tiloissa laattaa. Seinät maalattu, makuuhuoneissa tehosteseinä tapettia.

Keittiön varusteet

Vaalea Puustellin keittiö, jossa runsaasti kaappi- ja työskentelytilaa. Varusteina jääkaappipakastin erillisuuni ja induktiotaso (2014), astianpesukone (2014) ja liesituuletin huippuimurilla. Erillinen ruokailutila keittiön yhteydessä.

Kylpyhuone

Vaalea laatoitettu pesuhuone jossa kaksi suihkua. Silikonisaumat uusittu 2019. Saunassa muotolauteet. Kodinhoitohuoneessa kurapiste ja kuivauskaappi. Kodinhoitohuoneen yhteydessä wc, josta läpikulku myös makuuhuoneeseen. Lisäksi toinen, kokonaan laatoitettu wc.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto/peltikate

Lämmitys

Vesikiertoinen lattialämmitys sähköllä, varaava Kermansaven takka.

Rakennusvuosi

2007

Huoneiden lukumäärä

5

Myyntihinta

249000.00

Kerros

1

Rakennusmateriaali

puu