Kuhajärventie 35, 134.0 m2

4 makuuhuonetta, olohuone, keittiö, rt, kph, sauna, khh, erill. wc, ak, var.

268000.00 €

Velaton myyntihinta 268000.00 €

Kysy lisää:

Mikko Savolainen
050-371 0699
mikko.savolainen@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Kaunis ja tilava yksikerroksinen, vuonna 2011 valmistunut omakotitalo Laukaan Vihtavuoressa, puistoalueeseen rajoittuvalla tontilla! Eteinen on käytännöllinen laattalattioineen ja hyvine säilytystiloineen. Valoisan keittiön värimaailma on moderni yhdistelmä vaaleaa ja tummaa, ja keittiö avautuu ruokailutilaan. Olohuone on tilava ja sen keskipisteenä on kaunis takka. Olohuoneesta on käynti terassin kautta takapihalle, jossa on tilaa koko perheelle leikkiä ja harrastaa. Kolme makuuhuonetta ja wc sijaitsevat omassa rauhassaan toisessa päässä taloa, kauniit pariovet johdattavat olohuoneesta isoimpaan makuuhuoneeseen. Kodinhoitohuoneessa on panostettu arjen sujuvuuteen maksimoimalla säilytystilat ja tila pyykkihuollolle, ja autokatoksesta on käynti kodinhoitohuoneeseen. Etupihan kulkuväylä on laatoitettu ja sisääntulokuisti katettu. Vihtavuori on virkeä kylä, josta löytyy mainiot peruspalvelut lapsiperheille, mm. kaksi päiväkotia, neuvola, koulu 1-9 luokat, kauppa, postipalvelut. Liikunta / urheilupuistosta löytyy mm. 2 tenniskenttää, tekonurmikenttä, nurmikenttä, frisbeegolf-rata yms. Talvella luistinrata ja kaukalo. Luonto ja uimaranta lähellä. Laukaan keskustaan noin 5 minuuttia ja Jyväskylään noin 20 minuuttia autolla.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

134.0 m2

Kokonaispinta-ala

165.0

Kuvaus

Kaunis ja tilava yksikerroksinen, vuonna 2011 valmistunut omakotitalo Laukaan Vihtavuoressa, puistoalueeseen rajoittuvalla tontilla!

Eteinen on käytännöllinen laattalattioineen ja hyvine säilytystiloineen.
Valoisan keittiön värimaailma on moderni yhdistelmä vaaleaa ja tummaa, ja keittiö avautuu ruokailutilaan. Olohuone on tilava ja sen keskipisteenä on kaunis takka.
Olohuoneesta on käynti terassin kautta takapihalle, jossa on tilaa koko perheelle leikkiä ja harrastaa.

Kolme makuuhuonetta ja wc sijaitsevat omassa rauhassaan toisessa päässä taloa, kauniit pariovet johdattavat olohuoneesta isoimpaan makuuhuoneeseen.

Kodinhoitohuoneessa on panostettu arjen sujuvuuteen maksimoimalla säilytystilat ja tila pyykkihuollolle, ja autokatoksesta on käynti kodinhoitohuoneeseen.
Etupihan kulkuväylä on laatoitettu ja sisääntulokuisti katettu.

Vihtavuori on virkeä kylä, josta löytyy mainiot peruspalvelut lapsiperheille, mm. kaksi päiväkotia, neuvola, koulu 1-9 luokat, kauppa, postipalvelut. Liikunta / urheilupuistosta löytyy mm. 2 tenniskenttää, tekonurmikenttä, nurmikenttä, frisbeegolf-rata yms. Talvella luistinrata ja kaukalo. Luonto ja uimaranta lähellä. Laukaan keskustaan noin 5 minuuttia ja Jyväskylään noin 20 minuuttia autolla.

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Pihassa erillinen ulkovarasto.

Keittiön varusteet

Kaunis keittiö avautuu ruokailutilaan, vaaleat yläkaapit ja tummat alakaapit. Varusteina jääkaappi, pakastinkaappi, erillisuuni, erilliliesitaso, liesituuletin, lattiatasosta nostettu astianpesukone. Laattalattia.

Kylpyhuone

Kaksi sadesuihkua, wc-istuin, peili, allaskaappi. Saunassa sähkökiuas.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Laukaan kunta

Kattotyyppi

Harjakatto/tiilikuvioitu peltikate

Lämmitys

Suora sähkölämmitys (lattialämmitys sähköllä), lisälämmönlähteenä varaava takka/leivinuuni ja ilmalämpöpumppu.

Rakennusvuosi

2011

Huoneiden lukumäärä

5

Myyntihinta

268000.00

Kerros

1

Rakennusmateriaali

Puu