Korvenkuja 12, 133.0 m2

3 makuuhuonetta, olohuone, keittiö, ruokailutila, khh, kph, sauna, erill. wc, vh, ak

270000.00 €

Velaton myyntihinta 270000.00 €

Kysy lisää:

Petri Heikkilä
050 5966 705
petri.heikkila@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Moderni omakotitalo uudehkolla asuinalueella Tikkakoskella! Tilavassa tuulikaapissa on isot liukuovikaapit, ja pariovet avaavat kulun eteisaulaan. Keittiö ja ruokailutila ovat yhtenäistä tilaa, ruokailutilan ja olohuoneen välillä on sisäikkunallinen seinämä, joka erottaa olohuoneen omaksi tilakseen. Kaunis, vaalea takan ja leivinuunin yhdistelmä tuo mukavaa ja kodikasta kontrastia mustaan laattalattiaan. Olohuoneesta on käynti ulos katetulle terassille, jolla on mukava esimerkiksi grillailla tai viettää kesäisiä lukuhetkiä. Olohuoneen vieressä on iso, lasipariovin varustettu makuuhuone, josta pääsee myös suoraan kylpyhuoneeseen. Talon toisessa päädyssä on lisäksi kaksi makuuhuonetta. Kodinhoitohuoneeseen on käynti myös ulkoa, ja kurasyöpössä puhdistat niin saappaat, sadevaatteet kuin lemmikkien tassutkin nopeasti ja helposti. Kylpyhuoneen tassuamme tuo arjen pesuhetkiin kaivattua ekstraa, saunan puukiuas tuo saunomiseen myös omanlaistaan tunnelmaa. Yläkertavaraus: ullakolle on rakennettavissa noin 50 m2 lisää asuintilaa, esimerkiksi kaksi isoa makuuhuonetta. Oma, yli 1150 m2:n tontti rajoittuu lähivirkistysalueeseen, joten takapiha on suojaisa ja rauhallinen. Ajoväylä autokatokseen on asfaltoitu ja autokatoksen perältä löytyy varastotilaa, myös pyörille löytyy oma säilytyspaikkansa katoksen alta. Kulkuväylä katokselta etuovelle on laatoitettu, joten kulkuväylä on helppo pitää siistinä. Tikkakosken kattavat palvelut lähellä, hyvät ja nopeat kulkuyhteydet Jyväskylään.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

133.0 m2

Kokonaispinta-ala

152.5

Kuvaus

Moderni omakotitalo uudehkolla asuinalueella Tikkakoskella!

Tilavassa tuulikaapissa on isot liukuovikaapit, ja pariovet avaavat kulun eteisaulaan.
Keittiö ja ruokailutila ovat yhtenäistä tilaa, ruokailutilan ja olohuoneen välillä on sisäikkunallinen seinämä, joka erottaa olohuoneen omaksi tilakseen. Kaunis, vaalea takan ja leivinuunin yhdistelmä tuo mukavaa ja kodikasta kontrastia mustaan laattalattiaan. Olohuoneesta on käynti ulos katetulle terassille, jolla on mukava esimerkiksi grillailla tai viettää kesäisiä lukuhetkiä.

Olohuoneen vieressä on iso, lasipariovin varustettu makuuhuone, josta pääsee myös suoraan kylpyhuoneeseen. Talon toisessa päädyssä on lisäksi kaksi makuuhuonetta.
Kodinhoitohuoneeseen on käynti myös ulkoa, ja kurasyöpössä puhdistat niin saappaat, sadevaatteet kuin lemmikkien tassutkin nopeasti ja helposti.
Kylpyhuoneen tassuamme tuo arjen pesuhetkiin kaivattua ekstraa, saunan puukiuas tuo saunomiseen myös omanlaistaan tunnelmaa.
Yläkertavaraus: ullakolle on rakennettavissa noin 50 m2 lisää asuintilaa, esimerkiksi kaksi isoa makuuhuonetta.

Oma, yli 1150 m2:n tontti rajoittuu lähivirkistysalueeseen, joten takapiha on suojaisa ja rauhallinen.
Ajoväylä autokatokseen on asfaltoitu ja autokatoksen perältä löytyy varastotilaa, myös pyörille löytyy oma säilytyspaikkansa katoksen alta. Kulkuväylä katokselta etuovelle on laatoitettu, joten kulkuväylä on helppo pitää siistinä.
Tikkakosken kattavat palvelut lähellä, hyvät ja nopeat kulkuyhteydet Jyväskylään.

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Pintamateriaalit: lattiat laminaattia/laattaa, seinät maalattu/kosteat tilat laatoitettu.

Keittiön varusteet

Jääkaappi, pakastekaappi, erillisliesitaso ja -uuni, liesituuletin, astianpesukone, kivityötasot.

Kylpyhuone

Kylpyhuoneessa wc-istuin, pesuallas, allaslaatikosto, peili, tassuamme, sadesuihku.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto/tiili

Lämmitys

Maalämpö

Rakennusvuosi

2011

Huoneiden lukumäärä

4

Myyntihinta

270000.00

Kerros

1

Rakennusmateriaali

Puu