Kortesuonkatu 56 A, 52.0 m2

2 huonetta, keittiö, ph, sauna, erill.wc, vh, lasitettu parveke

137668.35 €

Velaton myyntihinta 139000.00 €

Kysy lisää:

Ossi Louhivaara
0503665193
ossi.louhivaara@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Heti vapaa kaksio mukavassa taloyhtiössä, Kortesuonkadun päässä. Keittiö on omassa syvennyksessään olohuoneen yhteydessä. Isot ikkunat tuovat hyvin valoa huoneeseen, ja tilaa on hyvin ruokailuun ja oleskeluun. Makuuhuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle, jolta on näkymät Palokunnanmäen suuntaan. Makuuhuoneesta on myös käynti pesuhuoneeseen. Erillinen wc sijaitsee eteiskäytävällä. Säilytystilaa löytyy niin makuuhuoneen korkeista kaapeista, eteisen käytännöllisestä vaatehuoneesta kuin avonaulakostakin. Ja onpa huoneistossa keskuspölynimurikin! Asunnon pinnat ovat siistissä kunnossa, mutta pienillä materiaalipäivityksillä asunnosta saa oman näköisensä kodin. Sijainti Vehkalammen urheilukenttien läheisyydessä viehättää varmasti urheilun ystävää, eikä Viitaniemeen tai Harjullekaan pitkä matka ole, kaupungin keskustaankaan ei ole kävellen tai pyöräillen kuin kilometrin matka. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Ossi Louhivaara p. 0503665193.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

52.0 m2

Kokonaispinta-ala

52.0

Kuvaus

Heti vapaa kaksio mukavassa taloyhtiössä, Kortesuonkadun päässä.

Keittiö on omassa syvennyksessään olohuoneen yhteydessä. Isot ikkunat tuovat hyvin valoa huoneeseen, ja tilaa on hyvin ruokailuun ja oleskeluun. Makuuhuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle, jolta on näkymät Palokunnanmäen suuntaan.
Makuuhuoneesta on myös käynti pesuhuoneeseen. Erillinen wc sijaitsee eteiskäytävällä. Säilytystilaa löytyy niin makuuhuoneen korkeista kaapeista, eteisen käytännöllisestä vaatehuoneesta kuin avonaulakostakin. Ja onpa huoneistossa keskuspölynimurikin!

Asunnon pinnat ovat siistissä kunnossa, mutta pienillä materiaalipäivityksillä asunnosta saa oman näköisensä kodin. Sijainti Vehkalammen urheilukenttien läheisyydessä viehättää varmasti urheilun ystävää, eikä Viitaniemeen tai Harjullekaan pitkä matka ole, kaupungin keskustaankaan ei ole kävellen tai pyöräillen kuin kilometrin matka.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Ossi Louhivaara p. 0503665193.

Kunto

Tyydyttävä

Lisätiedot

Pintamateriaalit: lattiat parketti/muovimatto, seinät maalattu.

Keittiön varusteet

Jääkaappi/pakastin, erillisliesitaso ja -uuni, liesituuletin.

Kylpyhuone

Pesuhuoneessa suihku, pesuallas, peili.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto/huopakate

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

1989

Huoneiden lukumäärä

2

Myyntihinta

137668.35

Asuntojen lukumäärä

A 7

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Jyvälänlehto

Huoltoyhtiö

Olli Leinonen Realia Isännöinti Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

2/3

Rakennusmateriaali

Betoni/tiili