Kortesuonkatu 38, 286.5 m2

7h, k, 3x kph, sauna, 3x wc, takkah., uima-allas, 2x parv, var, at

468000.00 €

Velaton myyntihinta 468000.00 €

Kysy lisää:

Mikko Savolainen
050-371 0699
mikko.savolainen@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Näyttävä ja tilava koti huippusijainnilla! Tämä kolmessa kerroksessa oleva koti sopii isollekin perheelle tai vaikka edustustilaa kaipaavalle pienemmälle perheelle. Ensimmäisessä kerroksessa on hulppea, noin 70 neliömetrin kokoinen olohuone, jossa on tilaa viihtyä. Upeat tummat kattoparrut tuovat syvyyttä ja massiivinen takka kruunaa tilan. Ruokailutila sijoittuu keittiön ja olohuoneen väliin. Keittiön keltaiset keittiönkaapit kiinnittävät katseen ja tuovat omaleimaista ja pirteää ilmettä sisustukseen. Makuuhuoneita löytyy ensimmäisestä kerroksesta kaksi ja yläkerrasta kaksi. Lisäksi yläkerrassa on iso tv-aula, kylpyhuone sekä hyvät säilytystilat. Kellarikerros on pyhitetty pesu-, sauna- ja harrastetiloille. Kellarikerroksesta on käynti myös kahden auton autotalliin. Mäki-Matissa sijaitseva Kortesuonkadun ympäristö on kaupunkikuvallisesti merkittävä ja kulttuurihistoriallisesti arvokas alue, jota leimaa puukaupunkimaiset katunäkymät. Vainionpuisto tarjoaa puistomaiset kävelymaastot ja leikkipaikat, Kortesuonkadun päässä sijaitsee Harju urheilumahdollisuuksineen, Neron portaineen ja näkötorneineen. Koulut, päiväkodit sekä keskustan palvelut ovat mukavan lyhyen kävelymatkan päässä.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

286.5 m2

Kokonaispinta-ala

462.5

Kuvaus

Näyttävä ja tilava koti huippusijainnilla!

Tämä kolmessa kerroksessa oleva koti sopii isollekin perheelle tai vaikka edustustilaa kaipaavalle pienemmälle perheelle.

Ensimmäisessä kerroksessa on hulppea, noin 70 neliömetrin kokoinen olohuone, jossa on tilaa viihtyä. Upeat tummat kattoparrut tuovat syvyyttä ja massiivinen takka kruunaa tilan. Ruokailutila sijoittuu keittiön ja olohuoneen väliin. Keittiön keltaiset keittiönkaapit kiinnittävät katseen ja tuovat omaleimaista ja pirteää ilmettä sisustukseen.

Makuuhuoneita löytyy ensimmäisestä kerroksesta kaksi ja yläkerrasta kaksi. Lisäksi yläkerrassa on iso tv-aula, kylpyhuone sekä hyvät säilytystilat.
Kellarikerros on pyhitetty pesu-, sauna- ja harrastetiloille. Kellarikerroksesta on käynti myös kahden auton autotalliin.

Mäki-Matissa sijaitseva Kortesuonkadun ympäristö on kaupunkikuvallisesti merkittävä ja kulttuurihistoriallisesti arvokas alue, jota leimaa puukaupunkimaiset katunäkymät. Vainionpuisto tarjoaa puistomaiset kävelymaastot ja leikkipaikat, Kortesuonkadun päässä sijaitsee Harju urheilumahdollisuuksineen, Neron portaineen ja näkötorneineen. Koulut, päiväkodit sekä keskustan palvelut ovat mukavan lyhyen kävelymatkan päässä.

Kunto

Tyydyttävä

Lisätiedot

Olohuoneessa ja alakerran takkahuoneessa tyylikkäät ja massiiviset avotakat.

Kauppaan kuuluu: kiinteät valaisimet, sälekaihtimet/rullaverhot, verhotangot, naulakko, hälytysjärjestelmä, pihavarusteet, istutukset.

Talon huippuimurit vaihdettu kesällä/syksyllä 2020 / Keski-Suomen Ilmastointihuolto.

Keittiön varusteet

Tilava, monipuolisesti varusteltu keittiö (remontoitu arviolta v. 2005). Varusteina: Kaapistot, jääkaappipakastin, pakastin, kylmiö, astianpesukone, erillisuuni ja -liesitaso (induktio), liesituuletin, mikroaaltouuni, allas, kiinteät valaisimet. Työtasot: teräs, lattia: laatta, seinät: laatta.

Kylpyhuone

3 kpl erillistä wc:tä, joista 1 kpl kellarikerroksessa ja 2 kpl keskikerroksessa. Yläkerran kph:ssa myös wc.
3 kpl kylpyhuoneita, joista 1 kpl jokaisessa kerroksessa (alakerrassa pesuhuone).
Alakerran pesutilan/kph:n yhteydessä sauna, jossa sähkökiuas.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto/tiilikuvioitu peltikate

Lämmitys

Öljylämmitys (vesikiertoiset patterit), lisänä tulisijat (ei varaavia).

Rakennusvuosi

1980

Huoneiden lukumäärä

7

Myyntihinta

468000.00

Kerros

3

Rakennusmateriaali

Puurunko, lautaverhous