Korpiojantie 4 A, 55.0 m2

2 h, keittiö, ph, sauna, erill. wc, lasit. p

62289.79 €

Velaton myyntihinta 65000.00 €

Kysy lisää:

Ossi Louhivaara
0503665193
ossi.louhivaara@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Heti vapaa, tilava ja siistikuntoinen kaksio Korpilahden ytimessä. Valoisan ja vaalean keittiön lisäksi tässä kodissa on tilava olohuone ja makuuhuone. Olohuoneesta on käynti omalle suojaisalle ja huoneiston levyiselle lasitetulle parvekkeelle. Parvekenäkymä on lännen suuntaan. Pesuhuoneessa on hyvin tilaa pyykkihuollolle, ja oman saunan lämmössä on mukava löylytellä. Wc on erillään pesu- ja kodinhoitotiloista. Säilytystilaa löytyy eteisnaulakon, makuuhuoneen seinän levyisen kaapiston ja erillisen vaatehuoneen lisäksi myös taloyhtiön lämpimästä varastotilasta. Korpilahden keskustan palvelut sijaitsevat kävelyetäisyydellä. Terveyskeskus, apteekki, ruokakaupat, ravintolat, kirjasto, pankki, posti, koulu sekä päiväkoti sijaitsevat alle kilometrin päässä. Korpilahdentien vastakkaisella puolella olevassa isossa Pappilanpellon puistossa on tilaa leikkiä ja harrastaa lasten tai lastenlasten kanssa. Puiston läheisyydessä sijaitsee myös uimaranta. Läheinen Korpilahden satama on puolestaan viihtyisä taukopaikka niin kesällä kuin talvellakin. Huoneistolla on oma lämpöpistokepaikka. Taloyhtiön piha ja pysäköintialue on juuri uudistettu entistä toimivammaksi. Jyväskylän keskustaan on alle puolen tunnin ajomatka, ja bussillakin pääsee kätevästi muutaman sadan metrin päässä sijaitsevalta pysäkiltä esimerkiksi Jyväskylän keskustaan ja Keljon kauppakeskuksille. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Ossi Louhivaara p. 050 366 5193

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

55.0 m2

Kokonaispinta-ala

55.0

Kuvaus

Heti vapaa, tilava ja siistikuntoinen kaksio Korpilahden ytimessä.

Valoisan ja vaalean keittiön lisäksi tässä kodissa on tilava olohuone ja makuuhuone. Olohuoneesta on käynti omalle suojaisalle ja huoneiston levyiselle lasitetulle parvekkeelle. Parvekenäkymä on lännen suuntaan. Pesuhuoneessa on hyvin tilaa pyykkihuollolle, ja oman saunan lämmössä on mukava löylytellä. Wc on erillään pesu- ja kodinhoitotiloista.
Säilytystilaa löytyy eteisnaulakon, makuuhuoneen seinän levyisen kaapiston ja erillisen vaatehuoneen lisäksi myös taloyhtiön lämpimästä varastotilasta.

Korpilahden keskustan palvelut sijaitsevat kävelyetäisyydellä. Terveyskeskus, apteekki, ruokakaupat, ravintolat, kirjasto, pankki, posti, koulu sekä päiväkoti sijaitsevat alle kilometrin päässä. Korpilahdentien vastakkaisella puolella olevassa isossa Pappilanpellon puistossa on tilaa leikkiä ja harrastaa lasten tai lastenlasten kanssa. Puiston läheisyydessä sijaitsee myös uimaranta. Läheinen Korpilahden satama on puolestaan viihtyisä taukopaikka niin kesällä kuin talvellakin.

Huoneistolla on oma lämpöpistokepaikka. Taloyhtiön piha ja pysäköintialue on juuri uudistettu entistä toimivammaksi.

Jyväskylän keskustaan on alle puolen tunnin ajomatka, ja bussillakin pääsee kätevästi muutaman sadan metrin päässä sijaitsevalta pysäkiltä esimerkiksi Jyväskylän keskustaan ja Keljon kauppakeskuksille.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Ossi Louhivaara p. 050 366 5193

Lisätiedot

Pintamateriaalit: lattiat laminaatti/laatta (ph ja sauna)/muovimatto (wc), seinät tapetti/maali/laatta.

Keittiön varusteet

Jääkaappi/pakastin, sähköliesi, liesituuletin.

Kylpyhuone

Laatoitettu pesuhuone, jossa pesukoneliitäntä ja suihku.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto/peltikate

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

1990

Huoneiden lukumäärä

2

Myyntihinta

62289.79

Asuntojen lukumäärä

A 3

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Korpilahden Sillanpieli

Huoltoyhtiö

Heli Rantanen Korpilahden Isännöinti- ja Tilipalvelu

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

2/2

Rakennusmateriaali

Betoni