Koppalankaari 60, 200.0 m2

7 mh, oh, k, rt, askarteluh, pkh/khh, ph, s, erill. wc, kph, p, var, piharak

385000.00 €

Velaton myyntihinta 385000.00 €

Kysy lisää:

Juha Niska
050 597 4745
juha.niska@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Idyllinen kokonaisuus hyvien kulkuyhteyksien varrella Palokan Terttumäessä omalla, lähes 9000 m2:n tontilla! Alun perin vuonna 1948 rakennettua taloa on perusparannettu ja laajennettu vuonna 1988. Alakerrasta löytyy yhteisten oleskelutilojen, keittiön sekä pesutilojen lisäksi yksi makuuhuone sekä työtila. Työtilan saa muunnettua käteväksi kodinhoitotilaksi, johon on käynti suoraan ulkoa. Yläkerrasta puolestaan löytyy kuusi makuuhuonetta, joten tämä talo soveltuu isommankin perheen tarpeisiin. Yläkerran oma kylpyhuone sujuvoittaa arkea. Kellarikerroksen iso askarteluhuone muuntuu moneksi, ja varastotilaa on reilusti. Omakotitalon lisäksi tontilta löytyy vanha navetta, jossa on autotalli ja varastotilaa sekä hevoskarsinat. -50-luvulta peräisin olevassa piha-aitassa on kolme erillistä aittaa, joista kaksi on entisöity vuonna 2000 siten, että lämpöeristyksen ja lämpöpattereiden ansiosta täällä voi majoittaa vieraita myös talvella. Takapihan tilava, lasitettu patio tuo suomalaisen maalaisidyllin keskelle meksikolaista tunnelmaa. Lasituksen ansiosta patio toimii keittiönä ja oleskelutilana sateisemmallakin säällä. Omaa rauhaa arvostavalle iso tontti takaa mukavasti suojaa. Palvelut ovat kuitenkin lähellä: Keski-Palokan koulu sekä Haukkamäen päiväkoti sijaitsevat vain noin 1,5 kilometrin kävelymatkan päässä, ja Palokan monipuoliset kauppakeskuksetkin vain muutaman minuutin ajomatkan päässä. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Tero Tourunen p. 0400967564.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

200.0 m2

Kokonaispinta-ala

267.0

Kuvaus

Idyllinen kokonaisuus hyvien kulkuyhteyksien varrella Palokan Terttumäessä omalla, lähes 9000 m2:n tontilla!

Alun perin vuonna 1948 rakennettua taloa on perusparannettu ja laajennettu vuonna 1988. Alakerrasta löytyy yhteisten oleskelutilojen, keittiön sekä pesutilojen lisäksi yksi makuuhuone sekä työtila. Työtilan saa muunnettua käteväksi kodinhoitotilaksi, johon on käynti suoraan ulkoa. Yläkerrasta puolestaan löytyy kuusi makuuhuonetta, joten tämä talo soveltuu isommankin perheen tarpeisiin.
Yläkerran oma kylpyhuone sujuvoittaa arkea.
Kellarikerroksen iso askarteluhuone muuntuu moneksi, ja varastotilaa on reilusti.

Omakotitalon lisäksi tontilta löytyy vanha navetta, jossa on autotalli ja varastotilaa sekä hevoskarsinat. -50-luvulta peräisin olevassa piha-aitassa on kolme erillistä aittaa, joista kaksi on entisöity vuonna 2000 siten, että lämpöeristyksen ja lämpöpattereiden ansiosta täällä voi majoittaa vieraita myös talvella.
Takapihan tilava, lasitettu patio tuo suomalaisen maalaisidyllin keskelle meksikolaista tunnelmaa. Lasituksen ansiosta patio toimii keittiönä ja oleskelutilana sateisemmallakin säällä.

Omaa rauhaa arvostavalle iso tontti takaa mukavasti suojaa. Palvelut ovat kuitenkin lähellä: Keski-Palokan koulu sekä Haukkamäen päiväkoti sijaitsevat vain noin 1,5 kilometrin kävelymatkan päässä, ja Palokan monipuoliset kauppakeskuksetkin vain muutaman minuutin ajomatkan päässä.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Tero Tourunen p. 0400967564.

Kunto

Tyydyttävä

Lisätiedot

Pintamateriaalit: lattiat parketti/laminaatti/muovi/laatta(kosteat tilat), seinät maalattu/tapetoitu.

Keittiön varusteet

Jääkaappi, pakastin, astianpesukone, keraaminen sähköliesi, liesituuletin, leivinuuni.

Kylpyhuone

Alakerrassa v. 1999 remontoitu pesuhuone, jossa kaksi suihkua, pesuallas, peilikaappi, bideesuihku, vesikiertoinen lattialämmitys.
Yläkerrassa kylpyhuone, jossa wc-istuin, suihkukaappi, peili, pesukoneliitäntä.

Kaavatilanne

Yleiskaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto/peltikate

Lämmitys

Sähkölämmitys (vesikiertoinen patterilämmitys, osittain myös lattialämmitys)

Rakennusvuosi

1948

Huoneiden lukumäärä

10

Myyntihinta

385000.00

Kerros

3

Rakennusmateriaali

Puu