Köhniönkatu 27 A, 75.0 m2

Olohuone, keittiö, 2 x makuuhuone, pesuhuone, sauna, erill. wc, lasitettu parveke

219000.00 €

Velaton myyntihinta 219000.00 €

Kysy lisää:

Nina Tawast
0505736106
myynti@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Vehreällä, kodikkaalla Köhniön asuinalueella, omakotitalojen kupeessa sijaitsee v. 2013 rakennettu, viihtyisä pienkerrostaloyhtiö. Hyvin pidetty, tilava ja ja valoisan vaalea asunto sijaitsee luhtitalon yläkerrassa. Avokeittiöstä ja olohuoneesta avautuvat kauniit rinnenäkymät asuinalueen ylitse ja vehreään naapurustoon. Kaksi makuuhuonetta ja erillinen tilava wc. Oma tilava, lasitettu parveke, joka antaa paikan viihtyisään oleiluun. Huippumoderni yhtiö, talotekniikkana mm. maalämpö, vesikiertoinen lattialämmitys, koneellinen ilmanvaihto, vesikiertoinen lattialämmitys kaikissa huoneissa, verkkovirtaan kytketyt palovaroittimet, Elisan kuitu. Huoneistossa myös Hitachin ilmalämpöpumppu tarjoamassa viileyttä kesään. Takkavaraus. Kypärämäen koulu ja päiväkoti vain muutamansadan metrin päässä. Lenkkimaastot, Köhniön uimaranta ja Killerin liikuntapalvelut kaikki ulottuvillasi. Lähikauppa Kypärämäessä ja lyhyt matka esimerkiksi Keskussairaalaan. Keskustaankin vain reilu viiden minuutin ajomatka. Mukava yhtiö, jossa yhteispeli naapureiden kanssa sujuu hyvin. Yhtiö järjestää mm. yhteisiä pihakirppiksiä kesäisin. Saatavilla myös kaksi sähkötolpallista autopaikkaa, jotka myydään omina osakkeinaan hintaan 2500EUR/paikka. Asunnon pohjakuva tulossa maanantaina 13.5. Nyt kannattaa olla liikkeellä nopeasti! Esittelyt ja lisätiedot: Nina Tawast / LKV Savolin Oy 040 5736106 — Onko oma kotisi vielä myymättä? Soita tai laita viestiä, niin sovitaan tapaaminen. Saat hinta-arvion, myyntisuunnitelman ja välitystarjouksen helposti samalla tapaamisella. Lämpimästi tervetuloa asiakkaaksemme! Nina Tawast LKV Savolin Oy 050 5736106

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

75.0 m2

Kokonaispinta-ala

75.0

Kuvaus

Vehreällä, kodikkaalla Köhniön asuinalueella, omakotitalojen kupeessa sijaitsee v. 2013 rakennettu, viihtyisä pienkerrostaloyhtiö.

Hyvin pidetty, tilava ja ja valoisan vaalea asunto sijaitsee luhtitalon yläkerrassa. Avokeittiöstä ja olohuoneesta avautuvat kauniit rinnenäkymät asuinalueen ylitse ja vehreään naapurustoon. Kaksi makuuhuonetta ja erillinen tilava wc. Oma tilava, lasitettu parveke, joka antaa paikan viihtyisään oleiluun.

Huippumoderni yhtiö, talotekniikkana mm. maalämpö, vesikiertoinen lattialämmitys, koneellinen ilmanvaihto, vesikiertoinen lattialämmitys kaikissa huoneissa, verkkovirtaan kytketyt palovaroittimet, Elisan kuitu. Huoneistossa myös Hitachin ilmalämpöpumppu tarjoamassa viileyttä kesään. Takkavaraus.

Kypärämäen koulu ja päiväkoti vain muutamansadan metrin päässä. Lenkkimaastot, Köhniön uimaranta ja Killerin liikuntapalvelut kaikki ulottuvillasi. Lähikauppa Kypärämäessä ja lyhyt matka esimerkiksi Keskussairaalaan. Keskustaankin vain reilu viiden minuutin ajomatka.

Mukava yhtiö, jossa yhteispeli naapureiden kanssa sujuu hyvin. Yhtiö järjestää mm. yhteisiä pihakirppiksiä kesäisin.

Saatavilla myös kaksi sähkötolpallista autopaikkaa, jotka myydään omina osakkeinaan hintaan 2500EUR/paikka.

Asunnon pohjakuva tulossa maanantaina 13.5.

Nyt kannattaa olla liikkeellä nopeasti!

Esittelyt ja lisätiedot:

Nina Tawast / LKV Savolin Oy
040 5736106


Onko oma kotisi vielä myymättä? Soita tai laita viestiä, niin sovitaan tapaaminen. Saat hinta-arvion, myyntisuunnitelman ja välitystarjouksen helposti samalla tapaamisella. Lämpimästi tervetuloa asiakkaaksemme!

Nina Tawast
LKV Savolin Oy
050 5736106

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Muut tilat yhtiöllä: kuivaushuone, pyörävarasto.

Keittiön varusteet

Nykyaikainen Puustellin keittiö. Jääkaappi ja pakastin: Rosenlew. Pyrolyysiuuni paistomittarilla: AEG. Hormimallinen liesituuletin. Integroitu astianpesukone: Rosenlew. Paikka mikrolle. Allaskaapissa elektroninen vuotovahti. Komposiittiallas. Työtasot: laminaatti. Kiinteät valaisimet.

Kylpyhuone

Kylpyhuoneen materiaalit: Seinät kaakeli, lattiat laatta. Varustus: Allaskaappi, peilikaappi, suihku, suihkuseinä.

Erillinen wc: Seinät kaakeli, lattia laatta. Varustus: Allaskaappi, peili, wc, bidee, pesukoneliitäntä.

Kattotyyppi

Harjakatto, tiilikate

Lämmitys

Maalämpö, huoneistokoht. LTO

Rakennusvuosi

2013

Huoneiden lukumäärä

3

Myyntihinta

219000.00

Asuntojen lukumäärä

A5

Taloyhtiön nimi

As Oy Jyväskylän Köhniön Helmi

Huoltoyhtiö

Panu Hulkkonen Hulkkonen Consulting Oy

Kerros

2/2

Rakennusmateriaali

Betoni/Puu