Kivelänlammentie 80, 137.5 m2

5 huonetta, keittiö, khh, pesuhuone, sauna, 2*wc, autotalli ja -katos

258000.00 €

Velaton myyntihinta 258000.00 €

Kysy lisää:

Jere Savolin
050 546 1043
jere.savolin@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Metsämaiseman ympäröimänä, hyvien kulkuyhteyksien varrella Vesangassa, sijaitsee tämä yksitasoinen omakotitalo isolla, 5000 m2:n suuruisella tontilla! Puuportaat johdattavat autokatokselta katetulle sisäänkäynnille. Tuulikaapista löytyy hyvin säilytystilaa ulkovaatteille, laattalattia helpottaa siivoamista. Eteisestä avautuu näkymä avaraan olohuoneeseen, joka yhdistyy mukavasti keittiöön ja ruokailutilaan. Olohuoneesta on myös käynti etupihan terassille, jolla on mukava viettää aikaa esimerkiksi grillailun merkeissä. Keittiön suunnittelussa on panostettu arjen sujuvuuteen: säilytystilaa ja työskentelytasoa on runsaasti, ja ruokailutilaan mahtuu isokin ruokailuryhmä. Kolme makuuhuonetta sijaitsevat omassa rauhassaan talon toisessa päädyssä, jossa on myös erillinen wc. Olohuoneen vieressä on neljäs tilava makuuhuone, jossa on reilusti säilytystilaa liukuovikaapeissa. Kodinhoitohuoneeseen on käynti myös ulkoa, joten tila toimii tarvittaessa arkieteisenä. Tilaa pyykkihuollolle on hyvin, ja kodinhoitohuoneen yhteyteen on sijoitettu talon toinen wc. Kuntotarkastettu 3/2020. Autokatoksen yhteydessä on varastotilaa, pihasta löytyy myös kesäkeittiö. Palokan kauppakeskusten palvelut sijaitsevat noin 10 minuutin ajomatkan päässä, Keljon kauppakeskukset noin 15 minuutin ajomatkan päässä. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Jere Savolin p. 050 546 1043.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

137.5 m2

Kokonaispinta-ala

149.0

Kuvaus

Metsämaiseman ympäröimänä, hyvien kulkuyhteyksien varrella Vesangassa, sijaitsee tämä yksitasoinen omakotitalo isolla, 5000 m2:n suuruisella tontilla!

Puuportaat johdattavat autokatokselta katetulle sisäänkäynnille. Tuulikaapista löytyy hyvin säilytystilaa ulkovaatteille, laattalattia helpottaa siivoamista.
Eteisestä avautuu näkymä avaraan olohuoneeseen, joka yhdistyy mukavasti keittiöön ja ruokailutilaan. Olohuoneesta on myös käynti etupihan terassille, jolla on mukava viettää aikaa esimerkiksi grillailun merkeissä.
Keittiön suunnittelussa on panostettu arjen sujuvuuteen: säilytystilaa ja työskentelytasoa on runsaasti, ja ruokailutilaan mahtuu isokin ruokailuryhmä.

Kolme makuuhuonetta sijaitsevat omassa rauhassaan talon toisessa päädyssä, jossa on myös erillinen wc. Olohuoneen vieressä on neljäs tilava makuuhuone, jossa on reilusti säilytystilaa liukuovikaapeissa.
Kodinhoitohuoneeseen on käynti myös ulkoa, joten tila toimii tarvittaessa arkieteisenä. Tilaa pyykkihuollolle on hyvin, ja kodinhoitohuoneen yhteyteen on sijoitettu talon toinen wc. Kuntotarkastettu 3/2020.

Autokatoksen yhteydessä on varastotilaa, pihasta löytyy myös kesäkeittiö.
Palokan kauppakeskusten palvelut sijaitsevat noin 10 minuutin ajomatkan päässä, Keljon kauppakeskukset noin 15 minuutin ajomatkan päässä.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Jere Savolin p. 050 546 1043.

Kunto

Tyydyttävä

Lisätiedot

Pintamateriaalit: lattiat laatta/laminaatti, seinät pääasiassa tapetoitu.

Keittiön varusteet

Jääkaappi/pakastin, keraaminen liesitaso, erillisuuni, liesituuletin, astianpesukone, laminaattityötasot.

Kaavatilanne

Yleiskaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto/peltikate

Lämmitys

Sähkölämmitys (sähköinen lattialämmitys), lisälämmönlähteenä varaava takka

Rakennusvuosi

2007

Huoneiden lukumäärä

5

Myyntihinta

258000.00

Kerros

1

Rakennusmateriaali

Puu