Keskisentie 7 A, 41.5 m2

2 huonetta, avokeittiö, kph, sauna, terassi

129000.00 €

Velaton myyntihinta 129000.00 €

Kysy lisää:

Nina Tawast
050 5736 106
nina.tawast@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Mukavalla sijainnilla, päättyvän Keskisentien varrella luhtitalon päätyhuoneisto puistoon rajoittuvalla, omalla tontilla. Asuntoon on oma sisäänkäyntinsä ulkoa, yhtiön päädystä. Huoneistosta avautuvat ikkunat yhtiön rauhallisen takapihan ja päädyn suuntaan. Olohuone ja keittiö ovat avointa, yhtenäistä tilaa ja makuuhuoneeseen sopii myös parisänky. Olohuoneesta on käynti v. 2018 rakennetulle takapihan terassille. Asunnossa pääsee nauttimaan myös oman saunan löylyistä. Yhtiön lämmitysmuotona toimii huoleton kaukolämpö ja nettiyhteytenä nopea valokuitu. Autoille on vuokrapaikkoja yhtiön pihassa ja ulkoiluvälineille on omat irtainvarastot. Yhteydenotot ja esittelyt: Nina Tawast Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy 0505736106 nina.tawast@savolin.fi

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

41.5 m2

Kokonaispinta-ala

41.5

Kuvaus

Mukavalla sijainnilla, päättyvän Keskisentien varrella luhtitalon päätyhuoneisto puistoon rajoittuvalla, omalla tontilla. Asuntoon on oma sisäänkäyntinsä ulkoa, yhtiön päädystä. Huoneistosta avautuvat ikkunat yhtiön rauhallisen takapihan ja päädyn suuntaan.

Olohuone ja keittiö ovat avointa, yhtenäistä tilaa ja makuuhuoneeseen sopii myös parisänky. Olohuoneesta on käynti v. 2018 rakennetulle takapihan terassille. Asunnossa pääsee nauttimaan myös oman saunan löylyistä.

Yhtiön lämmitysmuotona toimii huoleton kaukolämpö ja nettiyhteytenä nopea valokuitu. Autoille on vuokrapaikkoja yhtiön pihassa ja ulkoiluvälineille on omat irtainvarastot.

Yhteydenotot ja esittelyt:

Nina Tawast
Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy
0505736106
nina.tawast@savolin.fi

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Kohde on luhtitalo.

Kauppaan kuuluu sälekaihtimet, naulakko.

Pintamateriaalit: kylpyhuoneessa seinät ja lattia laatta, katto paneeli. Saunan seinät paneeli. Muissa asuintiloissa lattia laminaatti (uusittu v. 2017), seinät pääosin maali.

Julkisivumaalaus: Ylimääräinen yhtiökokous on antanut suostumuksensa 200.000 euron lainalle. Lainan tarve on noin 100.000 euroa joka tullaan nostamaan keväällä kun julkisivumaalaus on suoritettu.

Keittiön varusteet

Avara, vaaleasävyinen L-mallinen avokeittiö, jossa varusteina jääkaappipakastin, keraaminen liesi, liesituuletin, allas, astianpesukone, kiinteät valaisimet, varaus mikrolle. Keittiöovet, tasot, hana, astianpesukone ja välitila uusittu v. 2017.

Kylpyhuone

Kylpyhuone, jonka yhteydessä sauna. Varusteet: peilikaappi valaisimella, allas, wc, bidee, suihku, suihkuverhotanko, pesukoneliitäntä. Saunassa sähkökiuas.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto / tiilikate

Lämmitys

kaukolämpö

Rakennusvuosi

1997

Huoneiden lukumäärä

2

Myyntihinta

129000.00

Asuntojen lukumäärä

16

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Kuokkalan Rantapuisto

Huoltoyhtiö

Mirja Hytönen Jyvässeudun Kiinteistöpaletti Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

1/2

Rakennusmateriaali

betoni