Keskisentie 13 C, 90.5 m2

3 huonetta, keittiö, sauna, wc, vaatehuone

210266.29 €

Velaton myyntihinta 225000.00 €

Kysy lisää:

Ossi Louhivaara
0503665193
ossi.louhivaara@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Yksitasoinen rivitalo loistavalla sijainnilla Jyväsjärven tuntumassa. Huom! Velattomaan kauppahintaan sisältyy viikolla 44 alkava kylpyhuone- ja kodinhoitohuoneremontti. Rauhallisella sijainnilla, päättyvän kadun päässä oleva yksitasoinen rivitalo sopii kaiken ikäisille asukkaille. Rivitalossa on kaksi makuuhuonetta, jossa toisessa on oma vaatehuone. Tilavassa olohuoneessa on hyvin tilaa isommallekin sohvaryhmälle. Keittiöön mahtuu hyvin ruokailuryhmä. Huoneiston molemmilla puolilla on piha-alue. Takapihalla on oma terassi, jossa pääsee nauttimaan aurinkoisesta säästä sekä Jyväsjärven maisemista esimerkiksi grillauksen merkeissä. Asunto sijaitsee erinomaisella sijainnilla. Kivenheiton päästä voit liittyä Jyväsjärven rantaraitille, joka tarjoaa monipuoliset lenkkeilymaisemat. Rantaraitin varrella on useita ulkoliikunta paikkoja. Lähistöllä on myös Kuokkalan yhtenäiskoulu, päiväkodit sekä Kuokkalan graniitin liikuntamahdollisuudet. Lähellä myös Kuokkalan keskustan lähipalvelut, kuten mm. ruokakaupat, apteekki, terveysasema sekä erilaisia hyvinvointipalveluja. Kuokkalan keskustan tuntumasta lähtee erinomaiset julkiset kulkuyhteydet ympäri Jyväskylää. Huoneistolle kuuluu autokatospaikka. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittely: Ossi Louhivaara p. 050 366 5193 tai ossi.louhivaara@savolin.fi

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

90.5 m2

Kokonaispinta-ala

90.5

Kuvaus

Yksitasoinen rivitalo loistavalla sijainnilla Jyväsjärven tuntumassa.

Huom! Velattomaan kauppahintaan sisältyy viikolla 44 alkava kylpyhuone- ja kodinhoitohuoneremontti.

Rauhallisella sijainnilla, päättyvän kadun päässä oleva yksitasoinen rivitalo sopii kaiken ikäisille asukkaille. Rivitalossa on kaksi makuuhuonetta, jossa toisessa on oma vaatehuone. Tilavassa olohuoneessa on hyvin tilaa isommallekin sohvaryhmälle. Keittiöön mahtuu hyvin ruokailuryhmä. Huoneiston molemmilla puolilla on piha-alue. Takapihalla on oma terassi, jossa pääsee nauttimaan aurinkoisesta säästä sekä Jyväsjärven maisemista esimerkiksi grillauksen merkeissä.

Asunto sijaitsee erinomaisella sijainnilla. Kivenheiton päästä voit liittyä Jyväsjärven rantaraitille, joka tarjoaa monipuoliset lenkkeilymaisemat. Rantaraitin varrella on useita ulkoliikunta paikkoja. Lähistöllä on myös Kuokkalan yhtenäiskoulu, päiväkodit sekä Kuokkalan graniitin liikuntamahdollisuudet. Lähellä myös Kuokkalan keskustan lähipalvelut, kuten mm. ruokakaupat, apteekki, terveysasema sekä erilaisia hyvinvointipalveluja. Kuokkalan keskustan tuntumasta lähtee erinomaiset julkiset kulkuyhteydet ympäri Jyväskylää.

Huoneistolle kuuluu autokatospaikka.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittely: Ossi Louhivaara p. 050 366 5193 tai ossi.louhivaara@savolin.fi

Kunto

Tyydyttävä

Lisätiedot

Laattapinnalla lattialämmitys, seinäpatterit.

Keittiön varusteet

Jääkaappi, pakastekaappi, erillisuuni ja -liesitaso, leisituuletin (2021), astianpesukone. Keittiö uusittu vuonna 2015. Lattia: laatta, seinät: maali.

Kylpyhuone

Suihku, sauna.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harja / tiili

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

1990

Huoneiden lukumäärä

3

Myyntihinta

210266.29

Asuntojen lukumäärä

C 10

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Kuokkalan Kartanoranta

Huoltoyhtiö

Marko Rämö Jyvässeudun Kiinteistöpaletti

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

1/2

Rakennusmateriaali

Puu / tiili