Keskikatu 16 A, 24.0 m2

1 huone, keittokomero, kylpyhuone

98716.70 €

Velaton myyntihinta 99000.00 €

Kysy lisää:

Mikko Savolainen
050-371 0699
mikko.savolainen@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Hyvältä sijainnilta Mäki-Matista, Hippoksen urheilumahdollisuuksien, Savelan palveluiden ja yliopiston lähettyviltä on vapautumassa uudelle omistajalle 5. kerroksen yksiö avarin näkymin yhtiön sisäpihan suuntaan! Säännöllisesti remontoitu yhtiö, jossa mm. ikkunat ja parvekeovet ovat vaihdettu, käyttövedet, viemärit ja sähköt saneerattu sekä hissi ja vesikatto uusittu 2000-luvulla. Lyhyet kulkuetäisyydet mm. keskustaan ja Savelaan, myös lähin bussipysäkki vain n. 60 metrin päässä. Mainio vaihtoehto niin omaksi kuin sijoitukseen! Asunto vapautuu nykyisen vuokralaisen käytöstä viimeistään 31.5.2020 mennessä. — Onko oma kotisi vielä myymättä? Soita tai laita viestiä, niin sovitaan tapaaminen. Saat hinta-arvion, myyntisuunnitelman ja välitystarjouksen helposti samalla tapaamisella. Lämpimästi tervetuloa asiakkaaksemme! Nina Tawast LKV Savolin Oy 050 5736 106 nina.tawast@savolin.fi

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

24.0 m2

Kokonaispinta-ala

24.0

Kuvaus

Hyvältä sijainnilta Mäki-Matista, Hippoksen urheilumahdollisuuksien, Savelan palveluiden ja yliopiston lähettyviltä on vapautumassa uudelle omistajalle 5. kerroksen yksiö avarin näkymin yhtiön sisäpihan suuntaan!

Säännöllisesti remontoitu yhtiö, jossa mm. ikkunat ja parvekeovet ovat vaihdettu, käyttövedet, viemärit ja sähköt saneerattu sekä hissi ja vesikatto uusittu 2000-luvulla.

Lyhyet kulkuetäisyydet mm. keskustaan ja Savelaan, myös lähin bussipysäkki vain n. 60 metrin päässä.

Mainio vaihtoehto niin omaksi kuin sijoitukseen! Asunto vapautuu nykyisen vuokralaisen käytöstä viimeistään 31.5.2020 mennessä.


Onko oma kotisi vielä myymättä? Soita tai laita viestiä, niin sovitaan tapaaminen. Saat hinta-arvion, myyntisuunnitelman ja välitystarjouksen helposti samalla tapaamisella. Lämpimästi tervetuloa asiakkaaksemme!

Nina Tawast
LKV Savolin Oy
050 5736 106
nina.tawast@savolin.fi

Kunto

Tyydyttävä

Keittiön varusteet

Varusteet: sähköliesi, allas, jääkaappi. Välitila: laatta.

Kylpyhuone

Varusteet: suihku, suihkuseinä, peilikaappi, allas, wc, bidee. Seinät ja lattia: laatta, katto: paneeli.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Aumakatto/saumattu peltikate

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

1967

Huoneiden lukumäärä

1

Myyntihinta

98716.70

Asuntojen lukumäärä

A 33

Taloyhtiön nimi

As Oy Jyväskylän Keskikatu 16

Huoltoyhtiö

Pasi Hakala Jyväskylän Kiinteistöpalvelu Oy ISA

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

5/6

Rakennusmateriaali

Betoni/tiili