Kertuntie 8 A, 77.0 m2

2-3 huonetta, keittiö, pesuhuone, sauna, 2 x erill. wc

124000.00 €

Velaton myyntihinta 124000.00 €

Kysy lisää:

Jere Savolin
050 546 1043
jere.savolin@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Kaksikerroksinen rivitalo Kinkomaalla, Päijänteen läheisyydessä. Kahdessa kerroksessa olevan rivitalohuoneiston yläkerrassa on keittiö, olohuone sekä toinen erillinen wc. Keittiössä on tilaa ruokailuryhmälle. Tilavaan olohuoneeseen mahtuu sohvaryhmä ja huoneen perältä on käynti asunnon parvekkeelle. Alakerrassa sijaitsee pesuhuone sekä sauna, toinen wc, makuuhuone sekä monitoimihuone. Monitoimihuone toimii hyvin niin makuuhuoneena, varastohuoneena kuin etätyöpisteenäkin. Kaikkiin asuntoihin on asennettu ilmalämpöpumppu, joka lisää asumismukavuutta etenkin lämpimillä hellekeleillä. Asunnon omalla pihalla pääsee nauttimaan ilta-auringosta esimerkiksi grillauksen merkeissä. Taloyhtiöllä on venevalkamaoikeus Päijänteen rannassa. Matkaa venevalkamalle asunnosta on noin 300 metriä. Asunnolle kuuluu myös kaksi sähköpistokkeella olevaa autopaikkaa. Sähkönkulutus on oman mittauksen mukaan. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelysi: Jere Savolin, puh. 050 546 1043

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

77.0 m2

Kokonaispinta-ala

77.0

Kuvaus

Kaksikerroksinen rivitalo Kinkomaalla, Päijänteen läheisyydessä.

Kahdessa kerroksessa olevan rivitalohuoneiston yläkerrassa on keittiö, olohuone sekä toinen erillinen wc. Keittiössä on tilaa ruokailuryhmälle. Tilavaan olohuoneeseen mahtuu sohvaryhmä ja huoneen perältä on käynti asunnon parvekkeelle. Alakerrassa sijaitsee pesuhuone sekä sauna, toinen wc, makuuhuone sekä monitoimihuone. Monitoimihuone toimii hyvin niin makuuhuoneena, varastohuoneena kuin etätyöpisteenäkin.

Kaikkiin asuntoihin on asennettu ilmalämpöpumppu, joka lisää asumismukavuutta etenkin lämpimillä hellekeleillä. Asunnon omalla pihalla pääsee nauttimaan ilta-auringosta esimerkiksi grillauksen merkeissä.

Taloyhtiöllä on venevalkamaoikeus Päijänteen rannassa. Matkaa venevalkamalle asunnosta on noin 300 metriä. Asunnolle kuuluu myös kaksi sähköpistokkeella olevaa autopaikkaa. Sähkönkulutus on oman mittauksen mukaan.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelysi: Jere Savolin, puh. 050 546 1043

Lisätiedot

Ilmalämpöpumppu.

Pintamateriaalit: Lattiat laattaa, olohuoneessa laminaatti. Laatan alla sähköinen lattialämmitys. Seinät: maali/tapetti.

Keittiön varusteet

Astianpesukone (2017), jääkaappi/pakastin (2015), keraaminen liesi (2016). Tasot ja välitilan laatat uusittu vuonna 2017.

Kylpyhuone

Suihku, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, sauna.

Kaavatiedot

Muuramen kunta

Kattotyyppi

Harjakatto/peltikate

Lämmitys

Sähkö

Rakennusvuosi

2003

Huoneiden lukumäärä

3

Myyntihinta

124000.00

Asuntojen lukumäärä

A 3

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Muuramen Tuomaalanpuisto

Huoltoyhtiö

Jussipekka Myllymäki J&J Isännöinti Oy

Kerros

2/2

Rakennusmateriaali

Betoni