Kerttulantie 13 B, 101.5 m2

4 huonetta, keittiö, khh, kph, sauna, erill. wc, vh, ak, var

259000.00 €

Velaton myyntihinta 259000.00 €

Kysy lisää:

Mikko Savolainen
050-371 0699
mikko.savolainen@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Kaunis, valoisa asunto loistavalla sijainnilla. Vuonna 2004 valmistunut 1-tasoinen paritalohuoneisto viiden perheen taloyhtiössä, rauhaisalla sijainnilla Palokan Piilolassa. Korkea huonetila luo tilantuntua ja pohjaratkaisu on selkeä ja käytännöllinen. Tilava olohuone ja keittiö ovat yhtenäistä tilaa, joten perheen yhdessäolo on vaivatonta myös ruoanlaiton lomassa. Isot ikkunat tuovat avaruutta ja valoa, olohuoneesta on myös käynti takapihan katetulle terassille. Kodista on pidetty hyvää huolta ja sitä on remontoitu kattavasti viime vuosina mm. kylpyhuone ja sauna remontoitu 2018. Remontoidun kylpyhuoneen värimaailma luo rentouttavan tunnelman. Erillinen wc sujuvoittaa arkea. Kodinhoitotilassa on reilusti säilytystilaa. Huoneistolla käytössä sekä autokatos-että pistokepaikka. Palokan monipuoliset palvelut, koulut ja päiväkodit, puistot ja liikuntamahdollisuudet ovat lähellä.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

101.5 m2

Kokonaispinta-ala

101.5

Kuvaus

Kaunis, valoisa asunto loistavalla sijainnilla.

Vuonna 2004 valmistunut 1-tasoinen paritalohuoneisto viiden perheen taloyhtiössä, rauhaisalla sijainnilla Palokan Piilolassa. Korkea huonetila luo tilantuntua ja pohjaratkaisu on selkeä ja käytännöllinen. Tilava olohuone ja keittiö ovat yhtenäistä tilaa, joten perheen yhdessäolo on vaivatonta myös ruoanlaiton lomassa. Isot ikkunat tuovat avaruutta ja valoa, olohuoneesta on myös käynti takapihan katetulle terassille.

Kodista on pidetty hyvää huolta ja sitä on remontoitu kattavasti viime vuosina mm. kylpyhuone ja sauna remontoitu 2018. Remontoidun kylpyhuoneen värimaailma luo rentouttavan tunnelman. Erillinen wc sujuvoittaa arkea. Kodinhoitotilassa on reilusti säilytystilaa.

Huoneistolla käytössä sekä autokatos-että pistokepaikka.

Palokan monipuoliset palvelut, koulut ja päiväkodit, puistot ja liikuntamahdollisuudet ovat lähellä.

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Pintamateriaalit: asuinhuoneiden lattiat tammiparkettia/laattaa, seinäpinnat pääasiassa maalattu. Olohuone, makuuhuoneet, keittiö ja eteinen maalattu 2020. Pikkueteinen ja eteisaula maalattu / tapetoitu 2014.

Terassin laajennus tehty 2015.

Sähköinen lattialämmitys koko huoneistossa, lisäksi olohuoneessa ilmalämpöpumppu. Olohuoneen näyttävä takka asennettu vuonna 2016 (Contura 596T Style).

Puukatos rakennettu 2016.

Koneellinen ilmanvaihto (LTO). Jokaisella huoneistolla kylmä varastotila.

Edulliset asumiskustannukset: Huoneiston kokonaissähkönkulutus (lämmitys- ja käyttösähkö) ollut vuonna 2020 15.945 kwh ja vuonna 2019 15.797 kwh.

Keittiön varusteet

Asunnon keittiö remontoitu 2011-2013. Varusteina jääkaappi, pakastin, erillisuuni (pyrolyysi), induktioliesitaso, astianpesukone, liesituuletin. Pöytätasot kiveä.

Kylpyhuone

Sauna ja pesuhuone remontoitu tyylikkäästi kokonaan 2018.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harja-/pulpettikatto/tiilikate

Lämmitys

Sähkölämmitys

Rakennusvuosi

2004

Huoneiden lukumäärä

4

Myyntihinta

259000.00

Asuntojen lukumäärä

B 5

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Palokan Leppäkerttu

Antenni

Yhteisantenni

Kerros

1/1

Rakennusmateriaali

Puu