Kekkolantie 23 As, 39.0 m2

1h+alkovi+keittiö+kph+sauna+parveke

105000.00 €

Velaton myyntihinta 105000.00 €

Kysy lisää:

Kim Särkkä
050 3073811
kim.sarkka@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Kekkolan viihtyisältä asuinalueelta juuri vaputunut iso saunallinen yksiö, tilavalla alkovilla ja parvekkeella. Huoneiston pohjaratkaisu on avara ja käytännöllinen. Talo on rakennettu vuonna 2001, joten tässä huoletonta asumista pitkäksi aikaa. Taloyhtiötä vastapäätä sijaitsee Yrttisuon monipuolinen liikuntapuisto, josta löytyy ympärivuoden monenlaisiin tarpeisiin tekemistä, niin aikuisille kuin lapsille. Kekkolantieltä löytyvät paikallislikkenteen pysäkit, josta kulkee bussi kaupunkiin pari kertaa tunnissa. Kuokkalan keskustan kattavat palvelut ovat myös lyhyen matkan päässä, lähikauppa myös Kekkolassa. Tästä erinomainen huoneisto esimerkiksi ensiasunnoksi tai sijoitukseen. Soita ja sovi oma yksityinen esittelyaikasi: Kim Särkkä 0503073811 kim.sarkka@savolin.fi Haluamme Kiinteistönvälitys LKV Savolinilla toimia vastuullisesti ja omalta osaltamme ehkäistä koronaviruksen leviämistä. Tästä syystä olemme toistaiseksi luopuneet myynnissä olevien kohteiden yleisesittelyistä. Kohteisiimme pääset tutustumaan edelleen tuttuun tapaan sopimalla kanssamme yksityisen esittelyajan.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

39.0 m2

Kokonaispinta-ala

39.0

Kuvaus

Kekkolan viihtyisältä asuinalueelta juuri vaputunut iso saunallinen yksiö, tilavalla alkovilla ja parvekkeella.

Huoneiston pohjaratkaisu on avara ja käytännöllinen. Talo on rakennettu vuonna 2001, joten tässä huoletonta asumista pitkäksi aikaa.

Taloyhtiötä vastapäätä sijaitsee Yrttisuon monipuolinen liikuntapuisto, josta löytyy ympärivuoden monenlaisiin tarpeisiin tekemistä, niin aikuisille kuin lapsille.
Kekkolantieltä löytyvät paikallislikkenteen pysäkit, josta kulkee bussi kaupunkiin pari kertaa tunnissa. Kuokkalan keskustan kattavat palvelut ovat myös lyhyen matkan päässä, lähikauppa myös Kekkolassa.

Tästä erinomainen huoneisto esimerkiksi ensiasunnoksi tai sijoitukseen.

Soita ja sovi oma yksityinen esittelyaikasi:
Kim Särkkä 0503073811 kim.sarkka@savolin.fi

Haluamme Kiinteistönvälitys LKV Savolinilla toimia vastuullisesti ja omalta osaltamme ehkäistä koronaviruksen leviämistä. Tästä syystä olemme toistaiseksi luopuneet myynnissä olevien kohteiden yleisesittelyistä. Kohteisiimme pääset tutustumaan edelleen tuttuun tapaan sopimalla kanssamme yksityisen esittelyajan.

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Kiinteät valaisimet ja eteisen naulakko kuuluvat kauppaan.

Keittiön varusteet

Keittiössä varusteina:
Jääkaappi/pakastin (2018), sähköuuni ja liesituuletin.
Lisäksi keittiöön mahdollisuus asentaa astianpesukone.

Kylpyhuone

Kylpyhuoneessa wc, pesukoneliitäntä, suihku ja sauna.
Kylpyhuoneessa myös lattialämmitys joka säädettävissä.

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Pulpettikatto/tiilikate

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

2001

Huoneiden lukumäärä

1

Myyntihinta

105000.00

Asuntojen lukumäärä

As 9

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Jyväskylän Lounatuuli

Huoltoyhtiö

Olli Leinonen Realia Isännöinti Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

2

Rakennusmateriaali

Betoni