Kekkolantie 15 F, 81.5 m2

3 huonetta, keittiö, kph, s, erill. wc, parveke, terassi

146086.01 €

Velaton myyntihinta 179000.00 €

Kysy lisää:

Reijo Savolin
0500 640 678
reijo.savolin@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Arkkitehtonisesti omaleimaisesta As Oy Lounaisrinteestä, Kekkolan luonnonläheiseltä asuinalueelta, on nyt vapautumassa tilava kolmio. Arkkitehtien Järvinen & Valjakka suunnittelema, virtaviivainen ja helposti tunnistettava rakennus on osa vuoden 1985 asuntomessualuetta. Rakennus on nostettu osaksi Jyväskylän arkkitehtuurikarttaa (Edita Helsinki 2014, verkkoversio visitjyvaskyla.fi). Kodin asuintilat sijoittuvat kahteen tasoon. Käynti etupihalta avautuu kodin yläkertaan, jossa sijaitsevat tyylikäs keittiö ja olohuone. Olohuoneesta on käynti tilavalle parvekkeelle, josta aukeavat rauhalliset näkymät yhtiön vieressä sijaitsevalle virkistysvyöhykkeelle. Alakerrassa sijaitsevat omassa rauhassaan molemmat makuuhuoneet, erillinen wc sekä tyylikäs kylpyhuone ja sauna ainavalmis-kiukaalla. Saunan viereisestä eteisestä/pukuhuoneesta pääsee vilvoittelemaan suojaisalle terassille. Yhtiössä on tehty v. 2019-2020 käyttövesiremontti, jonka yhteydessä uusittiin mm. vesikalusteet, kylpyhuoneet ja huoneistokohtaiset sähkökeskukset. Samalla kylpyhuoneista poistettiin vesikiertoinen lattialämmitys, joka korvattiin sähköisellä lattialämmityksellä. Kekkola on viihtyisä, erityisesti lapsiperheiden suosima asuinalue. Luonnonläheinen sijainti puistoalueiden, leikkipuiston, päiväkotien ja koulun läheisyydessä tekee arjesta mukavaa. Lähikauppa löytyy parinsadan metrin päästä Kekkolantieltä ja Kuokkalan keskustaankin on lyhyt matka. Ydinkeskustaan on matkaa n. 2,5 km. Esittelyt ja lisätiedot: Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy Nina Tawast 050 5736 106 / Reijo Savolin 0500 640 678

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

81.5 m2

Kokonaispinta-ala

81.5

Kuvaus

Arkkitehtonisesti omaleimaisesta As Oy Lounaisrinteestä, Kekkolan luonnonläheiseltä asuinalueelta, on nyt vapautumassa tilava kolmio.

Arkkitehtien Järvinen & Valjakka suunnittelema, virtaviivainen ja helposti tunnistettava rakennus on osa vuoden 1985 asuntomessualuetta. Rakennus on nostettu osaksi Jyväskylän arkkitehtuurikarttaa (Edita Helsinki 2014, verkkoversio visitjyvaskyla.fi).

Kodin asuintilat sijoittuvat kahteen tasoon. Käynti etupihalta avautuu kodin yläkertaan, jossa sijaitsevat tyylikäs keittiö ja olohuone. Olohuoneesta on käynti tilavalle parvekkeelle, josta aukeavat rauhalliset näkymät yhtiön vieressä sijaitsevalle virkistysvyöhykkeelle. Alakerrassa sijaitsevat omassa rauhassaan molemmat makuuhuoneet, erillinen wc sekä tyylikäs kylpyhuone ja sauna ainavalmis-kiukaalla. Saunan viereisestä eteisestä/pukuhuoneesta pääsee vilvoittelemaan suojaisalle terassille.

Yhtiössä on tehty v. 2019-2020 käyttövesiremontti, jonka yhteydessä uusittiin mm. vesikalusteet, kylpyhuoneet ja huoneistokohtaiset sähkökeskukset. Samalla kylpyhuoneista poistettiin vesikiertoinen lattialämmitys, joka korvattiin sähköisellä lattialämmityksellä.

Kekkola on viihtyisä, erityisesti lapsiperheiden suosima asuinalue. Luonnonläheinen sijainti puistoalueiden, leikkipuiston, päiväkotien ja koulun läheisyydessä tekee arjesta mukavaa. Lähikauppa löytyy parinsadan metrin päästä Kekkolantieltä ja Kuokkalan keskustaankin on lyhyt matka. Ydinkeskustaan on matkaa n. 2,5 km.

Esittelyt ja lisätiedot:

Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy
Nina Tawast 050 5736 106 / Reijo Savolin 0500 640 678

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Kauppaan kuuluu: kiinteät valaisimet, sälekaihtimet/rullaverhot, verhotangot, naulakko, keskuspölynimuri.

Lattiamateriaalit: keittiö: vinyyli (2020), märkätilat: laatta, olohuone ja makuuhuoneet: laatta. Eteiseen vaihdettu 2kpl kynnyksiä.

Keittiön varusteet

Kaunis, ajaton ja moderni L-mallinen keittiö, remontoitu kattavasti v. 2020. Runsaasti lasku- ja säilytystilaa. Varusteet: rosterinen jääkaappipakastin, erillisuuni ja induktioliesitaso, liesituuletin, astianpesukone, allas, tyylikkäät kiinteät valaisimet.

Kylpyhuone

Käyttövesiputkistoremontin v. 2020 yhteydessä remontoitu, tyylikäs kph, jossa varusteina: suihku, suihkuseinä, pyyhekuivain, allaskaapisto vetolaatikoin, valaisinpeili, pesukoneliitäntä. Lattialämmitys sähkötoiminen. Kylpyhuoneen yhteydessä pukuhuone/eteinen, jossa vesikiertoinen lattialämmitys.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki / kaavoitus

Kattotyyppi

Tasakatto / Bitumikate

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

1985

Huoneiden lukumäärä

3

Myyntihinta

146086.01

Asuntojen lukumäärä

17

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Lounaisrinne

Huoltoyhtiö

Jaakko Koivistoinen Jyvässeudun Kiinteistöpaletti Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

0-1

Rakennusmateriaali

Betonielementti