Keijukorento 6, 175.0 m2

3 mh, olohuone, keittiö, ruokailutila, 2*erill.wc, khh, pkh, ph, s, kph, vh, at

447500.00 €

Velaton myyntihinta 447500.00 €

Kysy lisää:

Tero Tourunen
0400 967 564
tero.tourunen@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Vuonna 2016 käyttöönotettu Lammi-täyskivitalo Muuramessa hyvänkokoisella, omalla 1248 m2:n puistoalueeseen rajoittuvalla tontilla! Asuintilat sijaitsevat porrastetusti kahdessa tasossa, tyylikkäät ja huolella valitut pintamateriaalit ja varusteet kautta talon. Olohuoneessa ja master bedroomissa isot, lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat, joista tulvii valoa ja joista voi ihailla takapihan puistomaisemaa. Isoimman makuuhuoneen eli master bedroomin yhteydessä oma kylpyhuone sekä vaatehuone. Keittiössä on hyvin säilytys- ja laskutilaa, tyylikkäät kivitasot ja laadukkaat Electroluxin kodinkoneet, luksusta huokuvana lisänä täyskorkea viinikaappi. Olohuoneesta ja pesuhuoneesta on käynti osittain katetulle takapihan puolen terassille, jolla on ulkoporeamme sekä hyvin tilaa oleskelu- ja ruokailuryhmälle. Suojaisa ja tasainen, nurmetettu takapiha on rajattu tuija-aidoilla takana olevasta puistoalueesta, ja takapihalle on jätetty reilusti tilaa leikkeihin ja harrastamiseen. Myös pesutiloissa on panostettu arjen luksukseen paitsi säilytystilojen ja materiaalivalintojen myös varusteiden muodossa: kylpyhuoneessa on kaksi sadesuihkua, poreamme ja saunassa lasiseinä, jonka kautta näkymät kantavat takapihan puistoalueelle asti. Lämmitysmuotona on edullinen ja ekologinen maalämpö. Talon yhteydessä myös tilava kahden auton autotalli kaukosäätimellä toimivilla nosto-ovilla. Etupiha ja sisääntulokatos tyylikkäästi laatoitettu. Tässä "älytalossa" käytössä ABB-free@home -kiinteistöautomaatiojärjestelmä. Talon seinärakenne on 500 mm paksu, joten lämmönläpäisykerroin (U-arvo) on tavanomaista parempi. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Jere Savolin p. 050 546 1043 tai Tero Tourunen p. 0400 967 564.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

175.0 m2

Kokonaispinta-ala

260.8

Kuvaus

Vuonna 2016 käyttöönotettu Lammi-täyskivitalo Muuramessa hyvänkokoisella, omalla 1248 m2:n puistoalueeseen rajoittuvalla tontilla!
Asuintilat sijaitsevat porrastetusti kahdessa tasossa, tyylikkäät ja huolella valitut pintamateriaalit ja varusteet kautta talon.

Olohuoneessa ja master bedroomissa isot, lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat, joista tulvii valoa ja joista voi ihailla takapihan puistomaisemaa. Isoimman makuuhuoneen eli master bedroomin yhteydessä oma kylpyhuone sekä vaatehuone.
Keittiössä on hyvin säilytys- ja laskutilaa, tyylikkäät kivitasot ja laadukkaat Electroluxin kodinkoneet, luksusta huokuvana lisänä täyskorkea viinikaappi.

Olohuoneesta ja pesuhuoneesta on käynti osittain katetulle takapihan puolen terassille, jolla on ulkoporeamme sekä hyvin tilaa oleskelu- ja ruokailuryhmälle. Suojaisa ja tasainen, nurmetettu takapiha on rajattu tuija-aidoilla takana olevasta puistoalueesta, ja takapihalle on jätetty reilusti tilaa leikkeihin ja harrastamiseen.

Myös pesutiloissa on panostettu arjen luksukseen paitsi säilytystilojen ja materiaalivalintojen myös varusteiden muodossa: kylpyhuoneessa on kaksi sadesuihkua, poreamme ja saunassa lasiseinä, jonka kautta näkymät kantavat takapihan puistoalueelle asti.

Lämmitysmuotona on edullinen ja ekologinen maalämpö. Talon yhteydessä myös tilava kahden auton autotalli kaukosäätimellä toimivilla nosto-ovilla. Etupiha ja sisääntulokatos tyylikkäästi laatoitettu. Tässä "älytalossa" käytössä ABB-free@home -kiinteistöautomaatiojärjestelmä. Talon seinärakenne on 500 mm paksu, joten lämmönläpäisykerroin (U-arvo) on tavanomaista parempi.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Jere Savolin p. 050 546 1043 tai Tero Tourunen p. 0400 967 564.

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Muuta kauppaan kuuluvaa: sälekaihtimet/rullaverhot, keskuspölynimuri, varaava takka, kaapeli-TV -liittymä, valokuitu, ABB:n Free Home -kiinteistöautomaatiojärjestelmä.
Pintamateriaalit: Lattiat: laatta/vinyyli.
Seinät: maali/tapetti.
Autotallissa epoksilattia.

Keittiön varusteet

Tyylikkäät, tummat kivityötasot, reilusti säilytystilaa kaapeissa ja laatikoissa.
Jääkaappi, pakastekaappi, viinikaappi, erillisuuni ja induktioliesitaso, liesituuletin (hormi), integroitu mikroaaltouuni, astianpesukone.

Kylpyhuone

Kylpyhuoneessa kaksi sadesuihkua ja poreamme. Saunassa sähkökiuas.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Muuramen kunta

Kattotyyppi

Harjakatto/tiilikate

Lämmitys

Maalämpö, vesikiertoinen lattialämmitys, varaava takka.

Rakennusvuosi

2016

Huoneiden lukumäärä

4

Myyntihinta

447500.00

Kerros

1

Rakennusmateriaali

Kivi