Keihäsmiehenkatu 4 A, 83.5 m2

4 huonetta, keittiö, kph, erill. wc, vh, parveke

109000.00 €

Velaton myyntihinta 109000.00 €

Kysy lisää:

Nina Tawast
050 5736 106
nina.tawast@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Tilava kolmen makuuhuoneen koti rauhallisella ja luonnonläheisellä sijainnilla, monipuolisten palveluiden ja liikuntamahdollisuuksien äärellä! Eteisaula on tilava, ja säilytystilaa löytyy avonaulakosta sekä korkeista kaapeista. Keittiöön mahtuu hyvin ruokailuryhmä, ja keittiöstä on käynti myös omalle parvekkeelle. Parvekkeelta on näkymät metsikön kautta viereiselle hiekkakentälle. Wc:stä löytyy tilaa pyykkihuollolle, ja erillisessä kylpyhuoneessa on pesutilat. Kolme hyvänkokoista makuuhuonetta, joista yhden yhteydessä on myös käytännöllinen vaatehuone. Urheilusta ja ulkoilusta nauttivalle lyhyen kävelymatkan päässä sijaitsevat esimerkiksi Köhniöjärven uimaranta, Laajavuoren ympäröivät lenkkimaastot sekä Vehkalammen kentät. Lähikaupatkin ovat alle kilometrin päässä, ja Kypärämäen koulu noin 500 metrin päässä. Kypärämäen koululta on vain muutaman minuutin bussimatka esimerkiksi Keski-Suomen keskussairaalalle. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Nina Tawast p. 0505736106

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

83.5 m2

Kokonaispinta-ala

83.5

Kuvaus

Tilava kolmen makuuhuoneen koti rauhallisella ja luonnonläheisellä sijainnilla, monipuolisten palveluiden ja liikuntamahdollisuuksien äärellä!

Eteisaula on tilava, ja säilytystilaa löytyy avonaulakosta sekä korkeista kaapeista. Keittiöön mahtuu hyvin ruokailuryhmä, ja keittiöstä on käynti myös omalle parvekkeelle.
Parvekkeelta on näkymät metsikön kautta viereiselle hiekkakentälle.
Wc:stä löytyy tilaa pyykkihuollolle, ja erillisessä kylpyhuoneessa on pesutilat. Kolme hyvänkokoista makuuhuonetta, joista yhden yhteydessä on myös käytännöllinen vaatehuone.

Urheilusta ja ulkoilusta nauttivalle lyhyen kävelymatkan päässä sijaitsevat esimerkiksi Köhniöjärven uimaranta, Laajavuoren ympäröivät lenkkimaastot sekä Vehkalammen kentät. Lähikaupatkin ovat alle kilometrin päässä, ja Kypärämäen koulu noin 500 metrin päässä. Kypärämäen koululta on vain muutaman minuutin bussimatka esimerkiksi Keski-Suomen keskussairaalalle.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Nina Tawast p. 0505736106

Lisätiedot

Pintamateriaalit: lattiat laminaatti, seinät maali/kaakeli.

Keittiön varusteet

Jääkaappi, pakastekaappi, keraaminen liesi, astianpesukone.

Kylpyhuone

Kylpyhuoneessa suihku, wc-istuin, bideesuihku, pesuallas, peilikaappi.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Tasakatto/huopakate

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

1965

Huoneiden lukumäärä

4

Myyntihinta

109000.00

Asuntojen lukumäärä

A 1

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Jyväskylän Keihäsmiehenkatu 4

Huoltoyhtiö

Kari Parttimaa Kohde Isännöinti Oy

Kerros

1/4

Rakennusmateriaali

Betoni