Keihäsmiehenkatu 4, 83.5 m2

4 huonetta, keittiö, kph, erill. wc, vh, parveke

124000.00 €

Velaton myyntihinta 124000.00 €

Kysy lisää:

Jere Savolin
050 546 1043
jere.savolin@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Tilava kolmen makuuhuoneen koti rauhallisella ja luonnonläheisellä sijainnilla, monipuolisten palveluiden ja liikuntamahdollisuuksien äärellä! Eteisaula on tilava, ja säilytystilaa löytyy avonaulakosta sekä korkeista kaapeista. Keittiöön mahtuu hyvin ruokailuryhmä, ja keittiöstä on käynti myös omalle parvekkeelle. Parvekkeelta on näkymät metsikön kautta viereiselle hiekkakentälle. Wc:stä löytyy tilaa pyykkihuollolle, ja erillisessä kylpyhuoneessa on pesutilat. Kolme hyvänkokoista makuuhuonetta, joista yhden yhteydessä on myös käytännöllinen vaatehuone. Urheilusta ja ulkoilusta nauttivalle lyhyen kävelymatkan päässä sijaitsevat esimerkiksi Köhniöjärven uimaranta, Laajavuoren ympäröivät lenkkimaastot sekä Vehkalammen kentät. Lähikaupatkin ovat alle kilometrin päässä, ja Kypärämäen koulu noin 500 metrin päässä. Kypärämäen koululta on vain muutaman minuutin bussimatka esimerkiksi Keski-Suomen keskussairaalalle. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Jere Savolin p. 0505461043

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

83.5 m2

Kokonaispinta-ala

83.5

Kuvaus

Tilava kolmen makuuhuoneen koti rauhallisella ja luonnonläheisellä sijainnilla, monipuolisten palveluiden ja liikuntamahdollisuuksien äärellä!

Eteisaula on tilava, ja säilytystilaa löytyy avonaulakosta sekä korkeista kaapeista. Keittiöön mahtuu hyvin ruokailuryhmä, ja keittiöstä on käynti myös omalle parvekkeelle.
Parvekkeelta on näkymät metsikön kautta viereiselle hiekkakentälle.
Wc:stä löytyy tilaa pyykkihuollolle, ja erillisessä kylpyhuoneessa on pesutilat. Kolme hyvänkokoista makuuhuonetta, joista yhden yhteydessä on myös käytännöllinen vaatehuone.

Urheilusta ja ulkoilusta nauttivalle lyhyen kävelymatkan päässä sijaitsevat esimerkiksi Köhniöjärven uimaranta, Laajavuoren ympäröivät lenkkimaastot sekä Vehkalammen kentät. Lähikaupatkin ovat alle kilometrin päässä, ja Kypärämäen koulu noin 500 metrin päässä. Kypärämäen koululta on vain muutaman minuutin bussimatka esimerkiksi Keski-Suomen keskussairaalalle.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Jere Savolin p. 0505461043

Lisätiedot

Pintamateriaalit: lattiat laminaatti, seinät maali/kaakeli.

Keittiön varusteet

Jääkaappi, pakastekaappi, keraaminen liesi, astianpesukone.

Kylpyhuone

Kylpyhuoneessa suihku, wc-istuin, bideesuihku, pesuallas, peilikaappi.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Tasakatto/huopakate

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

1965

Huoneiden lukumäärä

4

Myyntihinta

124000.00

Asuntojen lukumäärä

A 1

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Keihäsmiehenkatu 4

Huoltoyhtiö

Kari Parttimaa Kohde Isännöinti Oy

Kerros

1/4

Rakennusmateriaali

Betoni