Kauppakatu 27 A, 67.0 m2

3 huonetta + avokeittiö + kph

203601.22 €

Velaton myyntihinta 204000.00 €

Kysy lisää:

Nina Tawast
050 5736 106
nina.tawast@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Asunto Oy Jyväskylän Kauppahovin ylimmästä, 5. kerroksesta on juuri vapautunut ostettavaksi remontoitu, tyylikäs kolmio, joka vastaa moderniimpiinkin asumisen toiveisiin! Ylimmässä kerroksessa asut omassa rauhassa ja hissi tuo perille ylimpään kerrokseen saakka. Tyylikkäät tilaratkaisut ja ajattomat materiaalivalinnat ihastuttavat ja asunnon viimeistely on toteutettu harkitusti jokaista yksityiskohtaa myöten. Kattavassa remontissa v. 2020-2021 asunnon keittiö on siirretty rakennusluvan alaisesti pienemmästä makuuhuoneesta olohuoneeseen, jolloin olohuoneeseen on saatu luotua viihtyisä ja toiminnallinen avokeittiö-olohuone. Keittiön upea pohjaratkaisu, kaapistot ja kodinkoneet ovat tätä päivää, antaen asukkaille vapaat kädet kodin ajattomaan ja aikaa kestävään sisustukseen. Asunnon sävymaailma ja materiaalien yhdistelmät jatkuvat yhtenäisinä asunnon tilasta toiseen, luoden asuntoon skandinaavisen, harmonisen tunnelman. Kauniit ikkunat ja ikkunapenkit kehystävät läpitalon näkymää takapihan ja Harjun sekä kävelykadun suuntaan. Tyylikkäissä kaapistoissa on harkitut säilytysratkaisut monenlaisiin säilytystarpeisiin. Asunnon ilmeen viimeistelevät ajaton tammiparketti ja eteisen tyylikäs rimakatto. Yhtiössä mm. käyttövedet ovat saneerattu v. 2006, katot uusittu v. 2009-2010 ja pohjaviemäri uusittu ja muut viemärit pinnoitettu v. 2012. Asunto sijaitsee ydinkeskustassa. Kauppakatu tarjoaa keskeisen asuinympäristön sinulle, joka arvostat rentoutumista kaupungin kahviloiden, ravintoloiden ja kulttuuritarjonnan välittömässä läheisyydessä, aivan keskustan sykkeen tuntumassa. Esimerkiksi kaupunginteatteri, Kirkkopuisto, elokuvateatteri ja lukuisat ravintolat löytyvät lähes kotioven vierestä tarjoten elämyksiä kulttuurinnälkäisille. Jo kauempaa Kauppakadun korkeuksista siintää kaupunkilaisten rakastama Harju torneineen ja ulkoilupolkuineen. Ehkäpä tämä asunto odottaa juuri sinua? Lisätiedot ja yksityisesittelyt: Nina Tawast Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy nina.tawast@savolin.fi / 0505736106

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

67.0 m2

Kokonaispinta-ala

67.0

Kuvaus

Asunto Oy Jyväskylän Kauppahovin ylimmästä, 5. kerroksesta on juuri vapautunut ostettavaksi remontoitu, tyylikäs kolmio, joka vastaa moderniimpiinkin asumisen toiveisiin! Ylimmässä kerroksessa asut omassa rauhassa ja hissi tuo perille ylimpään kerrokseen saakka.

Tyylikkäät tilaratkaisut ja ajattomat materiaalivalinnat ihastuttavat ja asunnon viimeistely on toteutettu harkitusti jokaista yksityiskohtaa myöten. Kattavassa remontissa v. 2020-2021 asunnon keittiö on siirretty rakennusluvan alaisesti pienemmästä makuuhuoneesta olohuoneeseen, jolloin olohuoneeseen on saatu luotua viihtyisä ja toiminnallinen avokeittiö-olohuone. Keittiön upea pohjaratkaisu, kaapistot ja kodinkoneet ovat tätä päivää, antaen asukkaille vapaat kädet kodin ajattomaan ja aikaa kestävään sisustukseen.

Asunnon sävymaailma ja materiaalien yhdistelmät jatkuvat yhtenäisinä asunnon tilasta toiseen, luoden asuntoon skandinaavisen, harmonisen tunnelman.

Kauniit ikkunat ja ikkunapenkit kehystävät läpitalon näkymää takapihan ja Harjun sekä kävelykadun suuntaan. Tyylikkäissä kaapistoissa on harkitut säilytysratkaisut monenlaisiin säilytystarpeisiin. Asunnon ilmeen viimeistelevät ajaton tammiparketti ja eteisen tyylikäs rimakatto.

Yhtiössä mm. käyttövedet ovat saneerattu v. 2006, katot uusittu v. 2009-2010 ja pohjaviemäri uusittu ja muut viemärit pinnoitettu v. 2012.

Asunto sijaitsee ydinkeskustassa. Kauppakatu tarjoaa keskeisen asuinympäristön sinulle, joka arvostat rentoutumista kaupungin kahviloiden, ravintoloiden ja kulttuuritarjonnan välittömässä läheisyydessä, aivan keskustan sykkeen tuntumassa. Esimerkiksi kaupunginteatteri, Kirkkopuisto, elokuvateatteri ja lukuisat ravintolat löytyvät lähes kotioven vierestä tarjoten elämyksiä kulttuurinnälkäisille. Jo kauempaa Kauppakadun korkeuksista siintää kaupunkilaisten rakastama Harju torneineen ja ulkoilupolkuineen.

Ehkäpä tämä asunto odottaa juuri sinua?

Lisätiedot ja yksityisesittelyt:

Nina Tawast
Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy
nina.tawast@savolin.fi / 0505736106

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Kauppaan kuuluu: irralliset kaapistot molemmissa makuuhuoneissa ja liukuovikaapisto eteisessä, upotetut-led-valaisimet keittiössä, kylpyhuoneessa ja eteisessä.
Huoneiston kaikki sähkövedot, ryhmäkeskus, pistorasiat ja katkaisijat uusittu huoneistoremontin v. 2020-2021 yhteydessä.

Keittiön varusteet

Huoneistoremontin 2020-2021 yhteydessä keittiö siirretty huoneiston toisesta makuuhuoneesta olohuoneeseen rakennusluvan alaisesti.

Upea, täysin varusteltu L-mallinen avokeittiö. Varusteet: Integroidut jääkaappipakastin, induktioliesi, liesituuletin (aktiivihiili), mikroaaltouuni, astianpesukone, kiinteät led-valaisimet (8 kpl).

Kylpyhuone

Moderni kylpyhuone, jossa varusteina: peilikaappi, allaskaappi,kääntyvät ja taittuvat suihkuseinät, suihkusetti, vesikiertoinen pyyhekuivain, kiinteät led-valaisimet (2 kpl). Pintamateriaalit: seinät ja lattia laattaa, katto paneeli.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki/kaavoitus

Kattotyyppi

Harjakatto / Peltikate

Lämmitys

Kaukolämpö, vesikeskuslämmitys

Rakennusvuosi

1953

Huoneiden lukumäärä

3

Myyntihinta

203601.22

Asuntojen lukumäärä

A 12

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Jyväskylän Kauppahovi

Huoltoyhtiö

Pia Määttä Reim Jyväskylä

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

5/5

Rakennusmateriaali

Betoni/tiili