Kauppakatu 21 A, 149.0 m2

4 huonetta + keittiö + sauna + ph + erillinen wc + vh + parveke

379000.00 €

Velaton myyntihinta 379000.00 €

Kysy lisää:

Tero Tourunen
0400 967 564
tero.tourunen@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Menneen ajan tuulahdus Kirkkopuiston laidalla. Tilava keskustan koti Vanhassa Suomen Pankin talossa. Rakennus on otettu asuinkäyttöön 90-luvulla, kaunis rappukäytävä marmoripintoineen muistuttaa talon historiasta. Asuntoihin on jätetty vanhaa aikaa henkiviä yksityiskohtia kuten leveät ikkunapenkit ja kauniit lehtipatterit. Olohuone on valtavan tilava ja suurista ikkunoista on upea näkymä Kirkkopuistoon. Olohuoneen yhteydessä pariovista kuljetaan isoon kirjastohuoneeseen ja sisäpihan puolelle jäävät kaksi pienempää makuuhuonetta. Toisesta makuuhuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle jolla on mukava viettää aamun kahvihetkiä kesäauringon lämmittäessä. Keittiö on kodikas ja sinne mahtuu hyvinkin ruokailuryhmä. Kauppakadun asunnossa on lisäksi sauna, erillinen wc ja vaatehuone. Yhtiö on panostanut esteettömyyteen ja tähänkin huoneistoon on esteetön kulku. Autopaikka omina osakkeina myydään asuntokaupan yhteydessä hintaan 7000 euroa. Tervetuloa tutustumaan kotiin paikan päälle! Liisa Kulmala 040 968 3531 liisa.kulmala@savolin.fi IG liisakulmalalkv

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

149.0 m2

Kokonaispinta-ala

149.0

Kuvaus

Menneen ajan tuulahdus Kirkkopuiston laidalla.

Tilava keskustan koti Vanhassa Suomen Pankin talossa. Rakennus on otettu asuinkäyttöön 90-luvulla, kaunis rappukäytävä marmoripintoineen muistuttaa talon historiasta. Asuntoihin on jätetty vanhaa aikaa henkiviä yksityiskohtia kuten leveät ikkunapenkit ja kauniit lehtipatterit. Olohuone on valtavan tilava ja suurista ikkunoista on upea näkymä Kirkkopuistoon.

Olohuoneen yhteydessä pariovista kuljetaan isoon kirjastohuoneeseen ja sisäpihan puolelle jäävät kaksi pienempää makuuhuonetta. Toisesta makuuhuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle jolla on mukava viettää aamun kahvihetkiä kesäauringon lämmittäessä. Keittiö on kodikas ja sinne mahtuu hyvinkin ruokailuryhmä.

Kauppakadun asunnossa on lisäksi sauna, erillinen wc ja vaatehuone. Yhtiö on panostanut esteettömyyteen ja tähänkin huoneistoon on esteetön kulku.

Autopaikka omina osakkeina myydään asuntokaupan yhteydessä hintaan 7000 euroa.

Tervetuloa tutustumaan kotiin paikan päälle!

Liisa Kulmala
040 968 3531
liisa.kulmala@savolin.fi

IG liisakulmalalkv

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Autopaikka AP23 omina osakkeina myydään asuntokaupan yhteydessä hintaan 7000 euroa.

Keittiön varusteet

Keittiössä reilusti kaappi- ja säilytystilaa. Varusteet keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, jääkaappi/pakastin.

Kylpyhuone

Tilava laatoitettu kylpyhuone, jossa hyvin tilaa myös pyykkihuollolle. Suihkutila omassa syvennyksessä.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto/saumattu pelti

Lämmitys

Vesikeskuslämmitys / kaukolämpö

Rakennusvuosi

1950

Huoneiden lukumäärä

4

Myyntihinta

379000.00

Asuntojen lukumäärä

A 6

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Jyväskylän Kirkkopuistikko

Huoltoyhtiö

Antti Rontti Jyväskylän Kiinteistöpalvelu Oy ISA

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

3/7

Rakennusmateriaali

Kivi