Kauppakatu 21 A, 149.0 m2

4 huonetta + keittiö + sauna + ph + erillinen wc + vh + parveke

425000.00 €

Velaton myyntihinta 425000.00 €

Kysy lisää:

Petri Heikkilä
050 5966 705
petri.heikkila@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Tilava ja edustava keskustakoti Kirkkopuiston laidalla, vanhassa Suomen Pankin talossa! Kaunis rappukäytävä muistuttaa talon historiasta. Rakennus on muutettu asuinkäyttöön 90-luvulla, ja asuntoon on jätetty vanhaa aikaa henkiviä yksityiskohtia kuten leveät ikkunapenkit ja kauniit lehtipatterit. Olohuone on tilava ja mahdollistaa edustamisen ja oleskelun isommallakin joukolla. Olohuoneen isot ikkunat avaavat näkymät Kirkkopuistoon. Valkoiset pariovet johdattavat olohuoneesta isoon kirjasto-/makuuhuoneeseen, sisäpihan puolella on lisäksi kaksi pienempää makuuhuonetta. Toisesta sisäpihan puoleisesta huoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle, jolla on mukava viettää esimerkiksi aamun kahvihetkiä kesäauringon lämmittäessä. Keittiö on kodikas, ja keittiöön mahtuu hyvin ruokailuryhmä. Tässä keskustakodissa pääset nauttimaan myös oman saunan lämmöstä. Erillinen wc ja vaatehuone lisäävät arjen sujuvuutta. Yhtiö on panostanut esteettömyyteen ja tähänkin huoneistoon on esteetön kulku. Autopaikka omina osakkeina myydään asuntokaupan yhdeydessä hintaan 7000 euroa. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan!

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

149.0 m2

Kokonaispinta-ala

149.0

Kuvaus

Tilava ja edustava keskustakoti Kirkkopuiston laidalla, vanhassa Suomen Pankin talossa!

Kaunis rappukäytävä muistuttaa talon historiasta. Rakennus on muutettu asuinkäyttöön 90-luvulla, ja asuntoon on jätetty vanhaa aikaa henkiviä yksityiskohtia kuten leveät ikkunapenkit ja kauniit lehtipatterit.
Olohuone on tilava ja mahdollistaa edustamisen ja oleskelun isommallakin joukolla. Olohuoneen isot ikkunat avaavat näkymät Kirkkopuistoon.
Valkoiset pariovet johdattavat olohuoneesta isoon kirjasto-/makuuhuoneeseen, sisäpihan puolella on lisäksi kaksi pienempää makuuhuonetta. Toisesta sisäpihan puoleisesta huoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle, jolla on mukava viettää esimerkiksi aamun kahvihetkiä kesäauringon lämmittäessä. Keittiö on kodikas, ja keittiöön mahtuu hyvin ruokailuryhmä.
Tässä keskustakodissa pääset nauttimaan myös oman saunan lämmöstä. Erillinen wc ja vaatehuone lisäävät arjen sujuvuutta. Yhtiö on panostanut esteettömyyteen ja tähänkin huoneistoon on esteetön kulku.

Autopaikka omina osakkeina myydään asuntokaupan yhdeydessä hintaan 7000 euroa.

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan!

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Ikkunoiden ja parvekeovien uusinta YK 16.4.2019. Rahoitus säästöillä 110.000 EUR ja pankkilainalla 130.000 EUR (34,37 EUR/m2 rahoitusvastike alustava 0,604 EUR/m2/kk). Laina-aika 5 vuotta.

Autopaikka AP23 omina osakkeina myydään asuntokaupan yhdeydessä hintaan 7000 euroa.

Keittiön varusteet

Keittiössä reilusti kaappi- ja säilytystilaa. Varusteet keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, jääkaappipakastin.

Kylpyhuone

Tilava laatoitettu kylpyhuone, jossa hyvin tilaa myös pyykkihuollolle. Suihkutila omassa syvennyksessä.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto/saumattu pelti

Lämmitys

Vesikeskuslämmitys / kaukolämpö

Rakennusvuosi

1950

Huoneiden lukumäärä

4

Myyntihinta

425000.00

Asuntojen lukumäärä

A 6

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Jyväskylän Kirkkopuistikko

Huoltoyhtiö

Risto Heino Jyväskylän Kiinteistöpalvelu Oy ISA

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

3/7

Rakennusmateriaali

Kivi