Kauppakatu 2 D, 64.0 m2

2 huonetta, keittiö, kph, sauna

150892.91 €

Velaton myyntihinta 165000.00 €

Kysy lisää:

Nina Tawast
050 5736 106
nina.tawast@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Toimivapohjainen, saunallinen kaksio Asunto Oy Kulmakartanossa, Jyväskylän Kauppakadulla! Tilavasta 5. kerroksen asunnosta avautuvat näkymät Kauppakadun ja yhtiön sisäpihan suuntaan. Asunnon makuuhuoneet sijaitsevat omassa rauhassaan asunnon eri päissä ja makuuhuoneiden välissä sijaitsee kylpyhuone ja oma sauna. Keittiössä on hyvin tilaa kokkailuun ja keittiöön sopii myös ruokaryhmä. Asunto sijaitsee yhdellä kaupungin parhaista paikoista. Kauppakadun ja Vaasankadun kulma tarjoaa mukavan asuinympäristön sinulle, joka arvostat rentoutumista kaupungin puistojen, kahviloiden ja kulttuuritarjonnan välittömässä läheisyydessä, aivan keskustan sykkeen tuntumassa. Esimerkiksi Cygnaeuspuisto, Lounaispuisto ja Jyväskylän yliopiston pääkampus sijaitsevat vain kivenheiton päässä asunnolta. Kauppakadun kivijalkaliikkeet ja ravintolat tarjoavat elämyksiä kulttuurinnälkäisille. Jo kauempaa, korkealta Vaasankadulta siintää kaupunkilaisten rakastama Jyväsjärvi rantaraitteineen ja korkeine suihkulähteineen, tarjoten ulkoilu- ja harrastusmahdollisuuksia ympäri vuoden. Yhtiöstä on huolehdittu hyvin. Mm. ikkunat ja parvekeovet ovat uusittu -91 ja hissit, lukostot, putket ja vesikate ovat uusittu 2000-luvulla. Yhtiöllä on omistuksessaan mm. useita liiketiloja, joiden ansiosta hoitovastike on ollut edullinen 2,20 euroa neliöltä. Varaa oma yksityisesittelyaikasi! Nina Tawast Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy nina.tawast@savolin.fi / 0505736106

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

64.0 m2

Kokonaispinta-ala

64.0

Kuvaus

Toimivapohjainen, saunallinen kaksio Asunto Oy Kulmakartanossa, Jyväskylän Kauppakadulla!

Tilavasta 5. kerroksen asunnosta avautuvat näkymät Kauppakadun ja yhtiön sisäpihan suuntaan. Asunnon makuuhuoneet sijaitsevat omassa rauhassaan asunnon eri päissä ja makuuhuoneiden välissä sijaitsee kylpyhuone ja oma sauna. Keittiössä on hyvin tilaa kokkailuun ja keittiöön sopii myös ruokaryhmä.

Asunto sijaitsee yhdellä kaupungin parhaista paikoista. Kauppakadun ja Vaasankadun kulma tarjoaa mukavan asuinympäristön sinulle, joka arvostat rentoutumista kaupungin puistojen, kahviloiden ja kulttuuritarjonnan välittömässä läheisyydessä, aivan keskustan sykkeen tuntumassa. Esimerkiksi Cygnaeuspuisto, Lounaispuisto ja Jyväskylän yliopiston pääkampus sijaitsevat vain kivenheiton päässä asunnolta. Kauppakadun kivijalkaliikkeet ja ravintolat tarjoavat elämyksiä kulttuurinnälkäisille. Jo kauempaa, korkealta Vaasankadulta siintää kaupunkilaisten rakastama Jyväsjärvi rantaraitteineen ja korkeine suihkulähteineen, tarjoten ulkoilu- ja harrastusmahdollisuuksia ympäri vuoden.

Yhtiöstä on huolehdittu hyvin. Mm. ikkunat ja parvekeovet ovat uusittu -91 ja hissit, lukostot, putket ja vesikate ovat uusittu 2000-luvulla. Yhtiöllä on omistuksessaan mm. useita liiketiloja, joiden ansiosta hoitovastike on ollut edullinen 2,20 euroa neliöltä.

Varaa oma yksityisesittelyaikasi!

Nina Tawast
Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy
nina.tawast@savolin.fi / 0505736106

Kunto

Tyydyttävä

Lisätiedot

Pintamateriaalit: lattiat asuintiloissa parkettia, märkätiloissa kaakelia.

Asunnon sauna rakennettu jälkikäteen. Yhtiöjärjestyksen mukaan vastuu mm. jälkikäteen rakennetuista saunoista osakkaalla (ks. YJ 17§).

Kauppaan kuuluu: kiinteät valaisimet, sälekaihtimet/rullaverhot.

Keittiön varusteet

L-mallinen keittiö, jossa tilaa ruokapöydälle. Varusteet: integroitu erillisuuni ja liesitaso, integroitu mikroaaltouuni, liesituuletin, allas, jääkaappipakastin.

Kylpyhuone

Tilava kylpyhuone, jonka yhteydessä sauna. Varusteet: Pesukoneliitäntä, peili, allaskaappi, wc-istuin, bidee, seinäkaapisto, suihku, lattialämmitys.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki / kaavoitus

Kattotyyppi

Harjakatto / saumattu pelti

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

1952

Huoneiden lukumäärä

2

Myyntihinta

150892.91

Asuntojen lukumäärä

D 60

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Kulmakartano

Huoltoyhtiö

Jarmo Paloniemi Jyväskylän Kiinteistöpalvelu Oy ISA

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

5/5

Rakennusmateriaali

Teräsbetoni