Kauppakatu 17 A, 112.0 m2

3h,k,halli,kh,wc x 2,vh

418000.00 €

Velaton myyntihinta 418000.00 €

Kysy lisää:

Liisa Kulmala
0409683531
liisa.kulmala@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Mikä helmi Kirkkopuiston laidalla! Valoisa, kaunis, ilmava, raikas, tyylikäs, kodikas, klassinen… tätä kaikkea ja enemmän on Kauppakadun ylimmän kerroksen ihastuttava huoneisto. Valoa tulvivat korkeat huoneet, leveät ikkunapenkit, halli ja nostalgiset vanhat kaapit vievät tunnelman talon rakentamisvuoteen 1920-luvulle. Toisaalta sitten upea moderni keittiö sekä asunnon kauniit uusitut pinnat ovat tämän päivän asumista parhaimmillaan. Kaunis ja laadukas mustikkainen keittiö on kokkailijan unelma. Tilava ruokailutila täyttyy niin huumaavista tuoksuista, kylään kutsuttujen ystävien puheen solinasta kuin taasen perheen kesken vietetyistä viipyilevistä sunnuntaista, arkisista puurohetkistä. Kauppakadun huoneisto kuljettaa asujaansa tiloista toiseen – aulasta astuu avaraan olohuoneeseen jossa katse kiertää kauniista lattiasta upeisiin ikkunoihin ja niiden takaa avautuvaan maisemaan Kirkkopuistoon. Päämakuuhuone sisäpihan puolella on tilava ja sen yhteydessä on oma wc. Lisäksi asunnossa on toinen wc ja kylpyhuone on kohtuullisen kokoinen rakennuksen valmistumisvuosi huomioiden. Kiinteistö Oy Keskitalo muodostuu kahden asuinkerrostalon ja liikehuoneistojen kokonaisuudesta. Asuinkerrostalot ovat rakennettu vuonna 1929 sekä 1986. Kauppakatu 17 on valmistunut vuonna 1929 ja onkin yksi Jyväskylän vanhimmista kerrostaloista. Rakennuksen on suunnitellut Jyväskyläläinen arkkitehti Kerttu Tamminen ja julkisivultaan suojeltu rakennus on tyylisuunnaltaan pohjoismaista klassismia. Rakennusta on pidetty hyvin kunnossa vuosikymmenten aikana, viimeisin suurempi remontti on ollut käyttövesi- ja viemärijohtojen saneeraus vuonna 2015. Yhtiössä on edullinen vastike, vain 2,16e/m2. Sijaintinsa puolesta tämä keskustan asunto on mitä mainioin, tavoitat kävelleen palvelut, kulttuuritarjonnan, ravintolat, koulut sekä liikuntamahdollisuudet. Kaunis Kirkkopuisto on tien ylityksen päässä. Vaikka kaupunkielämä sykkiikin alapuolellasi on ylimmän kerroksen kodissa kuitenkin oma rauha. Sovi kanssani yksityinen esittelysi niin mennään tutustumaan tähän ainutlaatuiseenkin kotiin. Liisa Kulmala 040 968 3531 liisa.kulmala@savolin.fi

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

112.0 m2

Kokonaispinta-ala

112.0

Kuvaus

Mikä helmi Kirkkopuiston laidalla!

Valoisa, kaunis, ilmava, raikas, tyylikäs, kodikas, klassinen… tätä kaikkea ja enemmän on Kauppakadun ylimmän kerroksen ihastuttava huoneisto. Valoa tulvivat korkeat huoneet, leveät ikkunapenkit, halli ja nostalgiset vanhat kaapit vievät tunnelman talon rakentamisvuoteen 1920-luvulle. Toisaalta sitten upea moderni keittiö sekä asunnon kauniit uusitut pinnat ovat tämän päivän asumista parhaimmillaan.

Kaunis ja laadukas mustikkainen keittiö on kokkailijan unelma. Tilava ruokailutila täyttyy niin huumaavista tuoksuista, kylään kutsuttujen ystävien puheen solinasta kuin taasen perheen kesken vietetyistä viipyilevistä sunnuntaista, arkisista puurohetkistä.

Kauppakadun huoneisto kuljettaa asujaansa tiloista toiseen – aulasta astuu avaraan olohuoneeseen jossa katse kiertää kauniista lattiasta upeisiin ikkunoihin ja niiden takaa avautuvaan maisemaan Kirkkopuistoon. Päämakuuhuone sisäpihan puolella on tilava ja sen yhteydessä on oma wc. Lisäksi asunnossa on toinen wc ja kylpyhuone on kohtuullisen kokoinen rakennuksen valmistumisvuosi huomioiden.

Kiinteistö Oy Keskitalo muodostuu kahden asuinkerrostalon ja liikehuoneistojen kokonaisuudesta. Asuinkerrostalot ovat rakennettu vuonna 1929 sekä 1986. Kauppakatu 17 on valmistunut vuonna 1929 ja onkin yksi Jyväskylän vanhimmista kerrostaloista. Rakennuksen on suunnitellut Jyväskyläläinen arkkitehti Kerttu Tamminen ja julkisivultaan suojeltu rakennus on tyylisuunnaltaan pohjoismaista klassismia. Rakennusta on pidetty hyvin kunnossa vuosikymmenten aikana, viimeisin suurempi remontti on ollut käyttövesi- ja viemärijohtojen saneeraus vuonna 2015. Yhtiössä on edullinen vastike, vain 2,16e/m2.

Sijaintinsa puolesta tämä keskustan asunto on mitä mainioin, tavoitat kävelleen palvelut, kulttuuritarjonnan, ravintolat, koulut sekä liikuntamahdollisuudet. Kaunis Kirkkopuisto on tien ylityksen päässä. Vaikka kaupunkielämä sykkiikin alapuolellasi on ylimmän kerroksen kodissa kuitenkin oma rauha.

Sovi kanssani yksityinen esittelysi niin mennään tutustumaan tähän ainutlaatuiseenkin kotiin.

Liisa Kulmala
040 968 3531
liisa.kulmala@savolin.fi

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Makuuhuoneen ja keittiön väliseinän purku 2019, lattiat uusittu (tammiparketti) 2019, keittiö uusittu, lisäpistorasioita sekä valaisin pisteitä, eteisen katon alastuonti 2019, ikkunalaudat ja kylpyhuoneen kalusteet 2020, akustiikkaovet 2021

Lokakuussa valmistuvan piharemontin huoneistokohtainen lainaosuus noin 4550,20 euroa.

Keittiön varusteet

Avara keittiö, suuri ruokailutila, saareke. Aina-Keittiö,
Boschin kodinkoneet; induktioliesi, jääkaappi, pakastin, liesituuletin, uuni. Työtasot kiveä, allas ja hana (messinki) Tapwell.

Kylpyhuone

Laatoitettu kylpyhuone, remontoitu putkiremontin yhteydessä 2015. Varusteina suihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä

Kattotyyppi

Aumakatto/peltikate

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

1929

Huoneiden lukumäärä

3

Myyntihinta

418000.00

Asuntojen lukumäärä

A 10

Taloyhtiön nimi

Kiinteistö Oy Keskitalo

Huoltoyhtiö

Lari Kortelainen Isännöitsijä Esa Kortelainen Ky

Antenni

Yhteisantenni

Kerros

5/5

Rakennusmateriaali

Tiili/betoni