Kauppakatu 15, 90.0 m2

3 mh + oh + keittiö+ kph + 2 parveketta

240338.68 €

Velaton myyntihinta 259000.00 €

Kysy lisää:

Juha Niska
050 597 4745
juha.niska@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Kaunis, juuri remontoitu keskustakoti Kirkkopuiston laidalla! Kolmeen ilmansuuntaan olevat ikkunat tuovat kulmahuoneistoon hyvin valoa, vaaleat pintamateriaalit korostavat valoisuutta ja avaruutta. Olohuone on tilava, ja isot ikkunat avaavat näkymät Kirkkopuistoon. Ruokailuryhmällekin löytyy reilusti tilaa oleskelutilan puolelta. Keittiö on moderni ja viihtyisä, ja ikkuna tuo valoisuutta myös ruoanlaittohetkiin. Sisäpihan puolella on kaksi hyvänkokoista makuuhuonetta, joista löytyy säilytystilaa korkeista kaapeista. Kauppakadun puoleisesta, asunnon isoimmasta makuuhuoneesta on käynti asunnon toiselle lasitetulle parvekkeelle, jolla on mukava viettää esimerkiksi aamun kahvihetkiä kesäauringon lämmittäessä. Kylpyhuone on myös remontoitu hillityin, modernein värisävyin. Taloyhtiössä on muun muassa julkisivu saneerattu sekä kylpyhuoneet, viemärit ja käyttövesiputkistot uusittu, hissit modernisoitu sekä taloyhtiön saunatilat saneerattu kokonaisuudessaan. Juuri valmistumassa olevat viemäri- ja kylpyhuonesaaneerauksesta tälle huoneistolle tuleva jyvittämätön laskennallinen osuus, noin 46.000 euroa sisältyy velattomaan kauppahintaan. Taloyhtiöllä vuokratuloja liiketiloista joilla katetaan osa hoitomenoista. Hoitovastike tällä hetkellä 2.2 EUR/m2. Kaikki keskustan palvelut ovat kävelymatkan päässä, ja bussiyhteydet keskustasta muualle kaupunkiin ovat hyvät. Tervetuloa ihastumaan ja tutustumaan!

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

90.0 m2

Kokonaispinta-ala

90.0

Kuvaus

Kaunis, juuri remontoitu keskustakoti Kirkkopuiston laidalla!

Kolmeen ilmansuuntaan olevat ikkunat tuovat kulmahuoneistoon hyvin valoa, vaaleat pintamateriaalit korostavat valoisuutta ja avaruutta. Olohuone on tilava, ja isot ikkunat avaavat näkymät Kirkkopuistoon. Ruokailuryhmällekin löytyy reilusti tilaa oleskelutilan puolelta.
Keittiö on moderni ja viihtyisä, ja ikkuna tuo valoisuutta myös ruoanlaittohetkiin.
Sisäpihan puolella on kaksi hyvänkokoista makuuhuonetta, joista löytyy säilytystilaa korkeista kaapeista. Kauppakadun puoleisesta, asunnon isoimmasta makuuhuoneesta on käynti asunnon toiselle lasitetulle parvekkeelle, jolla on mukava viettää esimerkiksi aamun kahvihetkiä kesäauringon lämmittäessä.
Kylpyhuone on myös remontoitu hillityin, modernein värisävyin.

Taloyhtiössä on muun muassa julkisivu saneerattu sekä kylpyhuoneet, viemärit ja käyttövesiputkistot uusittu, hissit modernisoitu sekä taloyhtiön saunatilat saneerattu kokonaisuudessaan.
Juuri valmistumassa olevat viemäri- ja kylpyhuonesaaneerauksesta tälle huoneistolle tuleva jyvittämätön laskennallinen osuus, noin 46.000 euroa sisältyy velattomaan kauppahintaan.

Taloyhtiöllä vuokratuloja liiketiloista joilla katetaan osa hoitomenoista. Hoitovastike tällä hetkellä 2.2 EUR/m2.

Kaikki keskustan palvelut ovat kävelymatkan päässä, ja bussiyhteydet keskustasta muualle kaupunkiin ovat hyvät.

Tervetuloa ihastumaan ja tutustumaan!

Kunto

Hyvä

Keittiön varusteet

Kokonaisuudessaan kodinkoneineen remontoitu keittiö. Varusteet:, astianpesukone, induktioliesi, liesi tai uuni erikseen, jää-pakastinkaappi, laminaattitasot

Kylpyhuone

Suihku, suihkuseinä, peilikaappi, pesukonevalmius, laattalattia, laattaseinä, lattialämmitys

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Pulpettikatto/huopakate

Lämmitys

Kauokolämpö

Rakennusvuosi

1960

Huoneiden lukumäärä

4

Myyntihinta

240338.68

Asuntojen lukumäärä

A 1

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Jyväskylän Suojakulma

Huoltoyhtiö

Jaana Patinen Aari Isännöinti Oy

Kerros

2/6

Rakennusmateriaali

Kivi